wtf...genu de femeie pe care tre so bati zilnic si tinuta in subsolu blocului legata de calorifer
wtf...genu de femeie pe care tre so bati zilnic si tinuta in subsolu blocului legata de calorifer
�n caz că nu te-ai prins, tipa are prea mult timp liber la dispoziție și un gen de umor mai aparte, sunt doar niște glume regizate și filmate, ar trebui să fie bătută pentru at�ta lucru? Sau tu nu ți-ai dat seama că-i vorba despre o poantă/glumă/șușanea?
-
Și apropo, guys, cum să aprobați cu "thanks" o frază de genul celei de mai sus? Voi nu aveți prietene/surori/mame? Să le �ntrebați ce părere au despre violența fizică gratuită. Sau mai bine despre teribilismul pueril, ca să nu le intristați așa .. aiurea.
Păi... să mai băgăm niște manele și să mai spargem o săm�nță �n cazul ăsta. Dar să nu cumva să scoatem capul din peșteră!
Hmmm, avea un clasic �ncă �n viață o capodoperă cu titlul "Pumnii mei minte nu are" or something, ar trebui să o știi![]()
Pai daca tot suntem la capitolu batut femei si hai sa sarim pe ala ca nu ii place linku meu..cred ca avem aceiasi idoli.
gata cu jignirile. "copilasi"
"pumni mei minte nu are, sparge tot ce sta in cale.... inclusiv pe mata mare"
" Am si eu o pasiune....Ca sa decojesc alune"
![]()
@ RonanN1 : Inspector Colombo! un serial super
Observand cearta celor doi de mai sus....m-am gandit sa deschid un thread , am voie aici pe offtopic???
Text combat FTW! Mai multe detalii o sa dau cand o sa creez threadul!
Stai să nu ne �nțelegem greșit, n-am nici o problemă că nu ți-au plăcut clipurile respective sau că nu ai �nțeles că era vorba totuși despre niște glume, m-a frapat doar faptul că un coleg consolist ar fi �n stare să lovească o persoană de sex feminin.
�n fine, str�ngeri de m�nă cordiale, pupici și �mbrațișări, să revenim la spam. De caliate!
Pai mi se pare incredibil sa imi zici mie ca nu imi dau seama de gluma.Tu ai impresia ca bat femei ? Poate sunt bolnav psihic da nici chiar asa.Am zis ca "e genu de femeie" la ce voce enervanta are si ca e umor slab / prostesc.Anyway ...kisses and hugs ..best friends forever and stuff![]()
Vai ce tampenii debiteaza unii pe-aici ... nu mai e spambox , e spamhole ... AngelicToucH & Graft , fiti cuminti maiAmandoi sunteti oameni ok ...
sa ne amuzam) htz htz
ne mai inveselim si noi ce naiba... gata cu "batutu" femeilor lol lol
---------- Post added 08-06-2010 at 11:54 PM ----------
sau... tampenii din liceu![]()
Bookmarks