Foaie verde solz de peste, uite prostu' cum citeste.![]()
Strike... orice tara are un punct negru pe hartaNumai ca la noi in Romania toata harta e neagra
![]()
Eu unul am vizitat o mare parte din AmericaSi vreau sa-ti spun ca orice oras are partea lui neagra oriunde ai fi (exceptie Washington D.C
). Si marele New York, daca te duci in unele locuri din Bronx, pantelimonul sau alte cartiere rau famate din Bucuresti sunt apa de toaleta pe langa ce e acolo
![]()
![]()
Stiu ca orice tara are un punct negru pe harta dar america are mai multe, prea ridicata in slavi este parerea mea, sunt altele mult mai bune, sa nu mai vorbim ce si-au facut cu solul...
Un nou proverb!
Cautam sa le explic colegilor mei retardati de ce le zic lor ca ei nu vorbesc engleza ci "Engrish" si am dat peste poza asta...
Merci vizeure de pont: Posterland.ro - Cel mai mare magazin de postere din Romania![]()
cred ca faza cu Sandy balls a fost una dintre cele mai tari chestii de la =3 . Btw trickz , correct me if i am wrong , da acea restrictie nu e de 17 zile ? ca daca ar fi de 16 cum ai zis tu , atunci as putea sa dau examenul vineri , nu luni. Unde gasesc "regulamentul oficial " . Multumesc anticipat .
Cine imi poate lua o melodie de pe YouTube? Adica sa downloadeze video-ul si sa il transforme in MP3. Va rog
Bookmarks