La un moment dat am reusit sa intru in direct la tampenia aia de emisiune , dupa multe incercari , caci era convins ca stiu raspunsul , insa s-a dovedit a fi cu totul diferit de cel corect ( SF ) ....
La un moment dat am reusit sa intru in direct la tampenia aia de emisiune , dupa multe incercari , caci era convins ca stiu raspunsul , insa s-a dovedit a fi cu totul diferit de cel corect ( SF ) ....
Stie cineva daca mai e oferta aia la Orange cu 3.5 euro pe cartela si o luna de internet nelimitat? sau daca e ceva asemanator la vodafone pe abonament.
Nu cred ca vor scadea prea mult preturile la psp 3000. Sony inca se bazeaza foarte tare pe vechiul model de consola portabila. Lumea nu prea a imbratisat noua consola ...nu prea vrea nimeni sa isi cumpere jocurile inca odata...iar multi dintre cei cu psp-uri au prieteni cu psp-uri cu care schimbau umd-urile. S-au dus UMD-urile s-au dus schimburile...
Infine, is convins ca nu o sa scada preturile la vechiul model.
Iar cu ocazia asta, daca mai vad tag-uri aiurea gen "mama ta e manelista", dam si un mic ban...
Din cauza gripei s-a inchis un liceu din Bacau. Cica s-a confirmat si la mine in liceu o tipa. Maine cu masca.![]()
Hai mai lasati-ma cu gripa porcului ! Din cauza unor gripe normale un unii ani au fost mii de cazuri in Romania si acum ca nu sunt nici 100 de cazuri in toata tara ( care si aia or avea o gripa normala care se manifesta altfel) dar de.. asta e gripa porcului lol !
Iar probleme cu calculatorul dat la oamenii de la tara.VA ROG AJUTOR:
Cand ei il aprind apare pe monitor dupa ce incarca windowsul ca nu suporta HERTII, le-am zis sa se duca in safe mode>proprietati>settings>advanced si sa schimbe in 60 de herti dar acolo arata cu ''use hardware...'' si nu herti.Cum poate sa rezolve problema?
Si a murit cineva in Romania inca ? Oricum si cu 500 de cazuri , tot nu ajunge o gripa normala care are peste 2000 de cazuri .
![]()
Bookmarks