Mie-mi plac ratonii care stau cu DND. Daca esti DND de ce mai stai pe mess?![]()
Eh, nu e chiar asa... la mine jobul necesita sa stau pe Invisible... Altfel toata ziua nu as face altceva decat sa stau sa vorbesc pe messenger. Oricum raspund la toate cele, insa trebuiesc si ele in functie de prioritati. Nu mai zic cat de frustrant e faptul ca intri pe telefon si primesti si cate 100 de mesaje odata. N-as sta Online decat daca m-ar plati astia de la Yahoo![]()
Stiti vreun site de unde pot downloada carti in format PDF? ma intereseaza Ucenicul Vraciului.
asta DA!! ii urasc..uneori am nevoie de ceva de la cei care au legatura cu clasa mea sau cu liceul (sunt grupuri separate) si daca dau un mass(nu hi all sau " ma duc sa fac dush") ca am nevoie de o carte sau ca ii chem la vreun meci la volei sa ne sustina, tre sa fie unu care are "dnd ca dau ignore"..si chiar i-am rugat sa-mi dea ignore. daca nu le convine ca le cer ceva, inclusiv lor, pa pa, drum bun!
la aia cu invisible nu cred ca e vreo problema...eu de exemplu mai trebuie sa intru repede sa vorbesc cu o singura persoana si sa ies, fara sa stau sa raspund altor 10 indivizi care au probleme foarte putin importante.
eu ii urasc pe cei care au DND doar pentru anumite persoane...pur si simplu nu ii inteleg~
L.E.: Sa nu uitam de prietenii nostri care se dau smecheri pe mess si isi pun poze la avatar loate de pe net...ieri ma ia una cu ce faci dragutule...si o intreb cine e si ea, care avea o poza cu o fata luata dupa net: nu se vede?
...in secunda a doua i-am dat ignore
![]()
http://i47.tinypic.com/14txbtl.jpg
LE:eu ii urasc pe cei care dau massuri de genu:"daca nu trimiti massu asta mai departe o sa moara mata".Pai mama trebuia sa moara de 100000 de ori
Mi-au furat telefonu,eram in parcu ala infect plin de tigani din fata primariei in Constanta.
Pentru Web (pozele)...
PS-> Doi aurolaci arunca un preot dintr-o clopotnita...
Preotul cade jos si moare...
Primul aurolac ii spune celuilalt:
- Ti-am zis ca e preot dar tu ....Batman, Batman !
Walt Disney - Wikipedia, the free encyclopedia
Born: December 5, 1901
Bookmarks