Deci tu daca imi faci reducere 10-30 de lei eu trebuie sa te slujesc si sa iti zic da domnule,desigur domnule
Deci tu daca imi faci reducere 10-30 de lei eu trebuie sa te slujesc si sa iti zic da domnule,desigur domnule
Daca tu crezi ca ala a picat testul de droguri din cauza pastilelor de slabit cum se zice la televizor inseamna ca gandesti ...bine. El alearga pentru cateva milioane pe an, 90 de min pe saptamna, nu din placere. Daca as castiga si eu atat probabil ca as alerga si eu atat. Nu ma astept sa stie unul cu IQ-ul cat al tau cum sta procentajul/metabolismul fiecaruia/sportul in raport cu grasimile din corp. Oricum daca tie ti se pare ca la 1.88 / 90 kg sunt mare atunci nu vreau sa imi inchipui ce subnutrit esti tu. Dupa cum am mai zis: te astepam cu poze inainte sa ii critici pe alti. Si daca tot pui poze te rog sa scoti siglele D&G, textele luminte, masinile langa care ai facut poze si pitipoancele decupate si puse peste.
P.S: Cu "bai" sa te atresezi familiei tale si cine te mai suporta.
L.E: Fi sarcastic atunci cand ai cu ce ca nu ma voi supara. Atata timp cat vorbesti cum ne-ai vorbit pana acum, numai prostii, nu cred ca te asculta nimeni.
Multifunctional Canon IR7105, A3 CANIR7105
Or avea macar 1 vanduta ?
Cat de mare sa fie o firma sa cumpere o multifunctionala de 1 miliard 200 ?
Maxim 2-300 milioane .
Pretul ala e exagerat , si e gigantica , 270 kg .
nea cornel de la scara 5 care si-a deschis xerox, sigur nu o sa aiba bani sa o cumpere. gandeste-te ca sunt firme care castiga milioane/miliarde de euro.
firmele care au nevoie de asa ceva, mai mult ca sigur nu le achizitioneaza de pe emag. au ei distribuitorii lor, cu discount aferent
Mario,we want to see your perfect body:http://www.consolegames.ro/forum/f60...ontrollerului/
Am o problema...Nu mai pot intra pe youtube, stiti de la ce ar putea fi?Am problema asta de 3 zile
A H1N1, pandemia falsa , cititi asta ...
deci oh my godstie cineva melodia daca tot am postat?
nvm : Raunchy - Remembrance (Oui's Remix)
Bookmarks