Quote:
Originally Posted by SYZYGY
Data viitoare cand mai trimiti PM de genu asta,du-te mai intai la oglinda si repeta ce vrei sa zici ....eventual da-ti si 2 palme sa te trezesti,asa poate iti dai seama ca este o aberatie de zile mari.
ok...nu are rost sa te agiti,eu doar te-am intrebat pt ca avatarul tau asta sugereaza,
oficial ma doare capu
Eu nu inteleg care era finalitatea.
"Frate da si mie un cui" sau ce? Chiar nu inteleg rostul socializarii la acest nivel![]()
Nici cuie in casa n-am...daca ma gandesc...nici ciocan.Dar ii dau un surub...scot de la vre-un aparat cevaOricum in creierasu lui .....ce ai la avatar ...ala esti.Daca ai pe chuckie ....esti criminal in serie inalt de 30 de cm alergand cu un cutit pe strada.
SYZYGY dar eu nu inteleg o chestie,sunt prea prost,daca nu practici trasu,de ce ti-ai pus la avatar liniute?Crezi ca e jmeker si bengos sa tragi?Si acum ceva timp erau unii pe forum:
-Tu nu stii cum se zice la iarbae cel mai imp. cuv.
De parca ei fumeaza toata ziua.
Mario dar eu nu inteleg o chestie, sunt prea prost, daca nu esti in armata, de ce ti-ai pus la avatar un soldat? Crezi ca e jmeker si bengos sa fii in armata?Si acum ceva timp erau unii pe forum:
-Tu nu stii cum se zice la puscae cel mai important cuvant.
De parca ei trag cu arma toata ziua.
Si de IQ-ul lui foarte ridicat.
Ma pisi...daca mie imi place avataru ...care e problema? Iti fac pofta?....e mai frig afara?...si-a rupt gatu mos craciun? Vad ca ai avatar cu un soldat...crezi ca e "kewl jmeker bengos ultra mega awesome cool" razboiu si omoratu oamenilor? ...Mor enjpe mii de oameni intr-un razboi dar tu totusi ai avatar cu un soldat...+ ca nu esti soldat ( esti doar un licurici de 13 ani ) ...de ce ai avatar cu un soldat daca nu esti ? si tot asa ca sa aberez si eu ca tine si sa fim pe aceiasi pagina.
So?
Promit ca o sa-mi fac poza cand fumez iarba,ca sa vezi ..si il iau si pe SYZYGY cu mine.
Foarte tru' poza.
Va mananca asa de tare ?adulti in ale ierburilor
Mai nou e tru' daca practici trasu'? la ce?la tinta?du-te taticule la un paintball
(era vorba de florile de la scoala,zambile,lalele,iarba smulsa de femeile de serviciu)
Hmmm de ce a primit nameless_fear ban?
Bookmarks