Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 314 of 501 FirstFirst ... 214 264 304 312 313 314 315 316 324 364 414 ... LastLast
Results 6,261 to 6,280 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #6261 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    explain
    Se refera la semnatura.

Si Grey, ala nu se pune, ca e smilie.

2. #6262 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @pooaul: cealalta dreapta lol

3. #6263 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #6264 SP
    N-am auzit in viata mea de el.

5. #6265 SP
    Senior Member huber's Avatar
    am si eu o intrebare la ce firma de cablu sa ma abonez , adica ce ofera multe programe ... eu sunt acum la una locala si ma dispera ca am numai 40 de canale tv .

6. #6266 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Digi rulz. Programele lor de sport sunt cele mai tari. Au mai toate campionatele importante si ma surprinde sa mai vad si cate o stire din rugby, handbal sau volei la ei. Cat de cat decenta care o cautam la toate posturile (daca n-ar fi puroiul ala de Ivanovici).

Iar cand vine vorba de filme, wow, acum 1 luna am vazut Inglorious Basterds pe DigiFilm

7. #6267 SP
    A zis ca prin cablu, nu prin satelit. Doar daca nu cumva e Digi si pe cablu, atunci my bad.

8. #6268 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    A zis ca prin cablu, nu prin satelit. Doar daca nu cumva e Digi si pe cablu, atunci my bad.
    e si prin cablu digi=rcs

9. #6269 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Am dat de belea. A descoperit fi-mea PSN Store. A umplut hardul de demo-uri.

10. #6270 SP
    Asa-i frumos. lol

11. #6271 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    nu conteaza . merge si cu antena

12. #6272 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca vrei neaparat cablu, tot ce am spus mai sus mai putin partea cu DigiFilm

13. #6273 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Damn, se pare ca desi si-a incheiat cariera devreme tot n-a scapat de "sindromul Hollywood" !

14. #6274 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    nu conteaza . merge si cu antena
    Nu prea cred .. Cei care au stiu ce se intampla cand incepe sa ..picure afara .

15. #6275 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Spam time .

16. #6276 SP
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Eu am 3 antene montate pe casa si pana acum au mers perfect in orice situatie.

17. #6277 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Daca ai reglajul facut cum trebuie poate sa fie si furtuna afara si nu-ti pica.

18. #6278 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    ^Asta asa-i sunt la dolce totusi, mi-am facut eu reglajul pe ploaie de atunci merge perfect indiferent de vreme.

19. #6279 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images mm9ss_1.png mm9ss_2.png mm9ss_3.png mm9ss_4.png mm9ss_7.png mm9ss_9.png mm9ss_10.png

20. #6280 SP
    Not a Flash Game

Pentru toti cei stresati de Word.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.