Simon says ... enter the CHAT !
Simon says ... enter the CHAT !
eu ti-am dat thanks si pentru urmator-ul post ?happy ?
.
Facem ca si cocalarii la hi5 ? "dati plz commm ca dau si eu inapoi"
... joking
Bestial:
---------- Post added 08-04-2010 at 12:32 PM ----------
Mai cum Dzeu in 2008 au fost mai multe voturi decat in 2009, cand au fost mai multe voturi decat acum in 2010 ?!? Asta avand in vedere ca a crescut numarul de utilizatori... Nu va plac poll-urile ? Ia hai toti la vot: http://www.consolegames.ro/forum/f6-...tineti-2010-a/
Sunt mai multi utilizatori decat in 2008 dar multi dintre ei au cont aici doar ca sa vada ce se intampla si poate sa participe la concursuri (profitori).
Incerc sa revin in postura de designer dupa atata timp de pauza... daca stie cineva cateva comunitati de design/photoshop/photo&video editing sa-mi trimita PM . Raman recunoscator !
FringeFX
Surreal GFX - Unreal Portal
GFXFreaks
GFXVoid.com Graphic Design Forums - Powered by vBulletin
Eu le frecventez pe astea![]()
syzygy , ai inviat... care se mai baga cu mine sa-l convingem pe syzygy ... uhh , ce nickname , sa-si schimbe nickname-ul ?
![]()
Nu stiu unde pot pune intrebarea asta sa ca voi incerca si aici. Care este cel mai bun spital din Bucuresti? M-ar intresa foarte mult un medic chirurg bun. Din ce mi s-a spus ar fi urmatoarele: Spitalul Elias, Spitalul Floreasca si Spitalul Euroclinic. Astept si parerea voastra, cei care stiu sigur ceva si nu doar sfaturi din auzite. Multumesc mult.
Bookmarks