Succes celor de a VIII-a care sustin astazi testarea nationala la matematica![]()
エスプガルーダII Black Label (1CC) Omake! ○○○のおまけ (Tateha/Ageha)
Hope you like it![]()
Pe naiba... Au reusit sa formuleze enunturile la unele probleme de te facea sa nu mai intelegi nimic.
nu inteleg nimic din video . m-am uitat 2 minute si nu m-am prins . Deci tu tragi cu lasere albastre . dar chestiile alea verzi ce sunt ? puncte ? de asemenea cum de nu a fost distrusa nava de proiectilele inamicului ? E ceva gen Ikaruga ? daca laserele inamice is la fel ca si scutul tauatuncea nu te pot rani ?
Espgaluda face Gunbird sa para un joc banal (l-am terminat si a fost destul de greu
)
Oki, să le luăm �n ordine
- Sunt două personaje Tateha și Ageha și fiecare are un pattern diferit. Chestiile alea verzi sunt cristale (mai sunt și chestii aurite numite gold
) și da, sunt puncte (la modul general) dar...fiecare are o particularitate. Cristalele permit să intrii �n slow motion și mențin această stare c�t timp ajung la 0, apoi intră �n joc aurul care (�n modul Omake!) oferă energie suplimentară (bara verde de jos) pentru a putea face evade. La 1000 de gold primești 50% energy. �n caz că bara de energie e plină goldul răm�ne la maxim (1000 pentru Omake!) și dublează numărul de cristale verzi contorizat -
de aia goldul suferă o mutație (ca să zic așa) c�nd este un exces de cristale. Repet - astea-s particularitățile pentru modul Omake! că de exemplu pentru Black Label sau Arrange mode acestea se schimbă.
- Nu e nicio navă
- alea-s personajele reale. Steluța din centru este sufletul lor (eu așa-l numesc). Odată ce-a fost atins (depinde de modul de joc) acesta reacționează diferit. La Omake! eliberează energie iar �n cază că nu mai are energie...se stinge
(mori). C�t despre Ikaruga, seamănă �ntr-o oarecare măsură doar că aici nu este + și - ci totul se bazează pe cristale și gold. �n funcție de cum le combini �ți ies atacurile (și eventualele tactici). De ex. la ultimul boss eram la ultima viață, aveam gold 0 și 350+ cristale. Eu dacă nu inventam rapid o tactică (fix așa am numit-o - tactica Ikaruga) eram mort după prima formă. A trebuit să-mi folosesc imaginația și să mă folosesc de puținele cristale. Totul scade �n Omake! Nu răm�ne blocat. N-am folosit energia de final (mai aveam 50% deci 2 hit-uri) pentru că mi-a fost frică să nu folosească un pattern diferit (lateral) și să-mi pierd traiectoria
- genul ăsta de jocuri, la prima vedere, pare unul haotic, dar...fără control nu faci absolut nimic.
Mai multe info. despre sistemul de joc pentru fiecare mod �n parte:
- Acuma depinde cum vezi lucrurile. Eu unul mă adaptez (aproape instantaneu) la orice mod de joc. Eu mi-am făcut (�n cap și cu timpul) un...filtru lol
*p.s.
Dacă te vei uita la tot RUN-ul vei vedea diferite tactici. Nu doar Ikaruga(chiar și dot eater pentru c�teva secunde bune lol).
---------- Post added 12-05-2010 at 05:11 PM ----------
--------
YouTube - Google AdSense for Games: In-Game Advertising!![]()
RIP PS3 -acum 10 min-YLOD... A fost o consola buna.
Eram in KZ2 si deodata imaginea intai s-a blocat si imediat s-a stins consola si a facut un zgomot ciudat si a inceput sa clipoceasca becul rosu... Si ce e nasol e ca nu pot nici sa scot disc-ul de acolo.
Nu mai e ca e din 2007... O SA DAU CU NENOROCIREA AIA DE CONSOLA DE TOTI PERETI CA SA IMI RECUPEREZ JOCUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bine... la cum m-am jucat pe ea trebuia sa se intample.
Condoleante!
Daca ai versiunea de 40GB poti scoate discul in felul urmator:
Si PS3-ul meu a dat YLOD recent dar la mine nu a functionat aceasta modalitate deoarece aveam versiunea de 60GB. De asemenea, daca vrei sa iti repari consola poti apela la acest site: Reballing website ; te va costa 400 RON si iti ofera o garantie de 6 luni. Cand fac rost de bani o sa-mi duc si eu vechea consola la ei sa o repare.![]()
E de 60... S-a dus intr-un loc mai bun.
Iau una noua no problem... vand o parte din jocuri dar asta e. oricum imi pare rau de ea a tinut foarte bine pentru cat am chinuit-o. 4-5 ore pe zi si de multe ori peste 15.
Nu știu dacă merită să o repari dacă e 400 lei .
Mai bine o iei nouă și nu stai cu frică , acum depinde și de bugetul fiecăruia.
Tags: spamul meu de altadata, spam and destroy, spam francisco, spamzone2, mario vrea debitcard
Bookmarks