Era logic sa nu castige Romania... Cum sa castige o tara asa mica si inutila? Sunt interese, domne... Clar nu e concurs unde rezultatele sunt pe bune![]()
Era logic sa nu castige Romania... Cum sa castige o tara asa mica si inutila? Sunt interese, domne... Clar nu e concurs unde rezultatele sunt pe bune![]()
Calitatea eurovision-ului acesta mi se pare considerabil inferioara celui de anul trecut... germania nu avea ce cauta pe locu 1 nici piesa noastra nu mi se pare cine stie dar nici celelalte nu par cine stie ce... total aiurea clasamentul si eurovision-ul acesta sper ca nu este un semn ca si asta se strica...
PS: mai degraba cred ca am castigat deoarece suntem imprastiati prin toate zonele decat pe merit...
Ce super o fost anu trecut:
de parca nu era deja stricat
apropo de rybak:
nu ti se pare ca seama? mai baga putina viteza in melodia lui vitas si pac!: there you go.
Intradevar, cat de frumoasa a fost melodia de anu trecut si cum a fost cea de acuma a Germaniei. Melodia Germaniei nu e o melodie urata, insa nu este o melodie de Eurovision, in nici un caz. Anul acesta s-a vazut clar ca Eurovizion-ul e doar un joc de politica care sta la baza intereselor ''marilor puteri''. In 2009, in opinia mea, Eurovizion-ul a fost castigat pe merit![]()
P.S: Strike mi s-a facut pielea gainii cand am ascultat din nou melodia Norvegiei. Bestial
Thx.
S-a dus blocul optic la PS3 joi exact cand am bagat Red Dead Redemption in el.L-am dus la reparat si saptamana viitoare (miercuri-joi) hop dinou pe consola
![]()
"Hai negru ! Hai negru !"
Sex in urale - PeTeava.ro
Bac la engleza maine...
Proba de "Listening" mi se pare cea mai nesuferita...daca aud o voce de engluz sclifosit , dau cu aparatul de pamant!
Jolly good show dear boy!...Bloody english accents...
Bookmarks