Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 48 of 501 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast
Results 941 to 960 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #941 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Intrebare: de ce iei ban daca joci un joc (si spui pe forum asta) de pe Internet pe PC sau pe XBOX (doar il joci nu il vinzi) si nu iei ban atunci cand te lauzi cu ultimul film vazut, ultimul album ascultat, samd. Pentru ca eu sincer cel putin la ultimul film vizionat nu stiu daca se duc mai mult de 10% in cinematografe.

2. #942 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    eu vad 76 , eu de ce am 810 posturi ?
    Mai da la manivela...

3. #943 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Intrebare: de ce iei ban daca joci un joc (si spui pe forum asta) de pe Internet pe PC sau pe XBOX (doar il joci nu il vinzi) si nu iei ban atunci cand te lauzi cu ultimul film vazut, ultimul album ascultat, samd. Pentru ca eu sincer cel putin la ultimul film vizionat nu stiu daca se duc mai mult de 10% in cinematografe.
    Suntem forum dedicat gamingului... deci ne doare in special de ce se intampla in lumea gamingului. In plus, nu suntem forumul lui Dumnezeu sau forumul politiei ca sa verificam pe fiecare in casa daca a vizionat filmul pirat sau la cinematograf...

4. #944 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Oricum nu mi se pare normal ca cineva sa primeasca ban prin simplul fapt ca si-a exprimat parerea despre un joc care urmeaza sa se lanseze intr-o saptamana.Atata timp cat nu da niciun spoiler mi se pare ok.

5. #945 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Dau ban oricui pentru simplul fapt ca vine si spune ca joaca un joc nelansat, luat de pe torrents shop. Am spus lucrul asta acum un an. Nu stau la discutii. Ban fara drept de apel.

6. #946 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Sper ca DjMo se tine de cuvant...pana acuma mi se parea ca iei ban pentru jocuri pirat daca ai sub 1000 + posturi, nu mai tin minte exemple dar stiu ca au fost.

Disclaimer Acesta este un spam si trebuie tratat ca atare.

7. #947 SP
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    Sper ca DjMo se tine de cuvant...pana acuma mi se parea ca iei ban pentru jocuri pirat daca ai sub 1000 + posturi, nu mai tin minte exemple dar stiu ca au fost.

Disclaimer Acesta este un spam si trebuie tratat ca atare.
    Eu cred ca vor lua ban si cei peste 1000 de posturi. Nu vad de ce s-ar tine cont de asta sau de vechime?! Regulamentul se aplica pentru toata lumea in egala masura.

8. #948 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

9. #949 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    2 minciuni in viata:
    1 Sa joci WoW si sa zici ca nu esti dependent
    2 Sa ii zici unui negru ca ai p**a mai mare ca a lui

10. #950 SP
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    2 minciuni in viata:
    1 Sa joci WoW si sa zici ca nu esti dependent
    2 Sa ii zici unui negru ca ai p**a mai mare ca a lui
    2. Am un prieten care face sa planga jumate natiunea afro.

11. #951 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    "2. Am un prieten care face sa planga jumate natiunea afro."

12. #952 SP
    Member Skaar's Avatar
    WoW e foarte addictive, stiu asta pentru ca l-am jucat, dar mai periculos decat cocaina? Inca un exemplu care demonstreaza cat de idioti sunt astia de la libertatea.

13. #953 SP
    Manager paul's Avatar

14. #954 SP
    Member ciprianoss's Avatar

15. #955 SP
    Manager paul's Avatar

16. #956 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Nu are cineva un beta key in plus la Uncharted 2 multi? plx

17. #957 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Am si eu o nelamurire.....

Data viitoare ai bunul simt si anunta ca joci warez edition, dupa data de lansare oficiala Date the ban will be lifted: 17-09-2009, 10:00 PM
    Pot sa stiu si eu de unde ai tras concluzia ca joc "warez edition" ?

Daca postam ca domnul kagula_89 pe data de 12/09/2k9 ca l-am jucat pe psp , sau ca domnul Zdrutz pe data de 13/09/2k9 ca il joc pe xbox.... mai ziceam.Dar cum eu am doar playstation 3 si un PSP 3004 cu softu' la zi ....nu am placerea de a detine un xbox 360 si placerea de a il fi modat la donely pentru a juca "warez edition"
    Am postat pe data de 15/09/2K9 adica data in care sa lansat in america....drept urmare,jocul pe data de 15 septembrie 2009 se putea DOWNLODA de pe gamestop contra sumei de 49.99 $, cum "warez edition" nu poate fi jucat pe pc din cauza ca nu a aparut o varianta care sa mearga....imi poti spune si mie te rog frumos....de unde ai tras tu concluzia ca am jucat "warez edition" ?
    Spre deosebire de altii am avut bunul simt sa postez poze cu jocuri originale la coltu colectionarului si nu cu carcase de 10 mii cu blank-uri de 5 mii pentru xbox 360....si nici nu am trimis spoilere prin pm-uri userilor de pe acest forum cu jocurile warez terminate inainte de data lansarii.

18. #958 SP
    Daca tot esti atat de suparat, dovedeste-mi te rog ca am gresit. Arata-mi un screen cu achizitia de care spui. Cu toate ca "The download version of this product is not eligible for refunds and is only available for purchase in the United States, Canada and Mexico", iar torentele colcaie cu Shift pentru PC.

19. #959 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Pai si daca tu sti ca , colcaie cu Shift pe torrents....poate sti faptul ca nu merge nici sa treci de prima cursa,si in al 2-lea rand ...am spus din primu post din cauza caruia am luat ban ca nu merita cumparat.Cum poti cumpara jocuri din america cu card din romania pe PSN poti face aceiasi chestie si la PC.Daca trebuia sa iau ban...era pentru simplu fapt ca l-am incercat la un prieten...pentru ca sincer...eu nu am cum sa il joc ca nu am xbox iar pe pc nici nu m-am obosit sa il iau ca nu merge.Daca dadeam spoilere si spuneam domneee se termina asa si nu asa...sau puneam un link de unde sa il downlodati si promovam pirateria ...mai ziceam.Dar pentru simplu fapt ca am spus eu l-am jucat ....mi se pare absurd.Nu am ce screen sa fac pentru ca nu cumpar toate prostiile...imi cer scuze ca imi permit sa joc anumite jocuri la prieteni care cumpara sau au xbox.Probabil o sa vrei un filmulet cu mine plimbandu-ma prin casa ca sa iti arat ca nu am xbox sau un check la hard drive sa vezi ca nu am avut instalat pe pc shift.

20. #960 SP
    Deci l-ai jucat pirat. Ca a fost la un prieten, ca a fost la tine, sincer nu ma intereseaza. Citeste cateva posturi mai sus ce am reamintit legat de jocurile pirat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 501 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 98 148 ... LastLast