Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 46 of 257 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast
Results 901 to 920 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #901 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    GATA! Lasati scoala! Sa vb despre altceva!
    Zise GeOKeR

2. #902 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Ce-a mai urata materie este Chimia....nu inteleg nimic,unele lucruri le afli din cultura generala dar altele ma chinuiam si cate 1 ora si nu intlegeam nimik acum am invatat lectia,cel mai bine nici nu mai depun efort sa invat ceva.
    Si eu m-am ferit de ea ca dracul de tamaie... si uite ca tot sa am nevoie de ea am ajuns. Si o sa radeti, am nevoie de chimie pentru... acvaristica. Sa ma vedeti pe mine facand teste de Ph, Kh, Gh, NO2, NO3, NH3, NH4, O2, Fe... ce n-as da sa mai ma intorc in scoala sa le mai invat odata

3. #903 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu vreau să �ncep discuții despre [strike]trackere and stuff[/strike] dar am dat de ceva...util (după părerea mea). Pe cine interesează acest DVD, să-mi dea un PM [strike]și-l urc pe un tracker[/strike].

Aici e .nfo-ul original...

4. #904 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    dar totusi ce face discul?

5. #905 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    dar totusi ce face discul?
    sa zicem ca daca ai vrea sa duci consola la garantie... ai reusi mult mai repede asa.

6. #906 SP
    Manager paul's Avatar
    Nu cumva simuleaza consola fiind deschisa mult timp ? Adica ia controlul componentelor si de exemplu se incalzeste ? Asta ca sa fie siguri ca nu se strica din nou la scurt timp dupa ce ajunge clientului.

7. #907 SP
    Senior Member huber's Avatar
    la multi ani istrategie ... si la cat mai multe stiri noi .

8. #908 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Mersi huber_93. Cu ocazia asta mi-am luat si eu in sfarsit router.

9. #909 SP
    Admin MonkY's Avatar
    La Multi (b)Ani istrategie si sa ne traiesti 1000 de ani aducand news-uri pe CG

10. #910 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    La Multi Ani istrategie si sa ne aduci in continuare news-uri pe ConsoleGames.

11. #911 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    La multi ani istrategie!!

12. #912 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    La multi ani istrategie!

13. #913 SP
    is the man! trickz's Avatar
    la multi ani fanboy ps3 ce esti

14. #914 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Thx pentru urari guys!

15. #915 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Oups. Sorry, acum am vazut . La Multi Ani istrategie si la mai multe news-uri .

Btw, ati vazut la ce cote alarmante a ajuns lira ? 4.77 lei cand acum ~o saptamana era 4.08. Daamnn.

16. #916 SP
    100 Forinţi maghiari = 1,5260

17. #917 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Chiar Ronan, ti-ai mai luat bike-ul ala?

18. #918 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    si eu am o materie de vis la fac.
    "Managementul intreprinderilor mici si mijlocii sau comunicare si negociere in afaceri"
    e supperrrrrrr

19. #919 SP
    Senior Member huber's Avatar
    deci cel putin pe mine ma spart cursul acesta valutar ,,,, eu imi comnda mai mult din afara jocuri pai a ajuns lira in 1 saptamana de la 41, la 48 si cica va ajunge la 50 ma terifeaza gandul acesta , dar si dolarul care parca asta-vara era 23-24 acu e 32 ,de euro nici nu mai are rost sa vorbesc curs valutar astazi 43 . n-a haide eu vorbesc acuma de mine care imi cumpar vreo 2-3 jocuri pe luna dar de oameni care aduc jocuri de afara sa le vand nici nu mai are rost sa zic ceva.

20. #920 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Chiar Ronan, ti-ai mai luat bike-ul ala?
    Da, imediat vine proprietarul după el

***later edit***

I won!

360voice - Gamerscore Challenge #28011

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 257 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast