spam sapm sapm am racit spam spam spam![]()
Pasaport biometric. Yes or not? I say totally NO.
1. este pe gen RFID, precum in bancnotele euro mai noi de 2005. Ce se intampla cand bagi o bancnota de 20euro in cuptorul cu microunde? kabum. Pe langa ca e monitorizata 24h/h...
2. cu totii stim ca omul este o fiinta mai complexa decat "drink, eat, f*ck". Pana acum s'a demonstrat ca daca stai x zile sub o antena de tipul x, nu poti lucra la capacitate maxima din cauza vibratiilor respective. Cum o fi sa ai in tine o antena live. Pe langa ca este o invadare (am pasaportul x pe care sunt cateva informatii importante. de ce trebuie sa fie detalii despre mine atat de mari precum alergiile, predispozitii, chiar si ****in dna info... doar e biometric si implantat).
Oricum... check @ b1tv now...
De ce trebuie sa ne bage cipuri in corp , suntem animale , nu putem sa caram pasapoartele dupa noi ?
Oricum eu NU sunt de acord si NU cred ca o sa se intample asa ceva in Romania.
P.S. Tipul cu controlul mintii e nebun
P.S.S. PIP rules!
Why? Mie mi se pare foarte logic...Introduci un chip care lucreaza pe anumite frecvente, cand transmite niste informatiile, emite. Cand emite, poate sa intre peste frecventa organismului tau... Exemplul cu masinuta a fost foarte ok: ai o masinuta cu telecomanda: daca nu ar fi chipul ala, ea si'ar vedea de treaba ei (chiar daca inseamna sa nu faca nimic), pe cand cu chipul ala o controlezi tu...
acum vorbim despre ceva real , nu despre o conspiratie de control al mintii , cipul nu transmite la distanta si nici nu dispune de o sursa de curent , el poate fi citit (dar nu poate fi rescris) de la apropiere de pana la 10 cm , dar eu nu vad de ce este nevoie sa avem un cipuri ca sa trecem vama , nu suntem in stare sa ne ducem pasaportul sau buletinul?
da da .... cea mai simpla metoda de control al mintii - adumi o cola sau te gadil pana mori- nu - aaaaaa plsss nu mai ma gadilaaaaaaaaaaa
ok iti aduc cola blestemata !!!! -
![]()
da dar mie tot mie rau(
![]()
daca chiar ar putea sa controleze mintea , ar pune cipuri in telefoane si ar controla 80% din oamenii de pe pamant , in plus telefonul are si baterie si poate transmite de oriunde in lume , deci trickz nuti mai fa probleme , oricum nimeni nu poate sa ne oblige sa facem implant pentru ca pot aparea alergii si alte probleme.
seeWe don’t make any money when someone rents it, and we don’t make any money when someone buys it used![]()
Bookmarks