Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 257 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 ... LastLast
Results 3,221 to 3,240 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

1. #3221 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Azi e cursa la tulcea... vine cineva?

2. #3222 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Eurovision Winner!

Mi s-a parut o piesa foarte buna de cand am vazut-o la calificari. Tanar, dragutz, voce buna, melodie buna, versuri, dansatori. Ce sa mai, tzais
    Melodia noastra a fost cam praf anul asta fata de celelalte, pentru ca pur si simplu nu se simtea nici un pic de energie in ea, nu transmitea nici un pic. Bleah! Sa zicem mersi ca am iesit pe 19...
    La anu sper sa ne prezentam cu o melodie calumea si sa nu o mai ardem pe abureli dastea "balkanice" sau "hore europene" cum au facut cei de la Locomondo in 2007. Melodiile astea au fost pur si simplu niste tampenii! In 2007 si 2009 am fost milogii Europei! Si pentru ce?! Daca melodiile ar fi fost intr-adevar bune puteai face furori in orice tara, nu sa pupi lumea-n *** sa te voteze. Sa faca dracu o melodie calumea, ca material avem destul sa ne prezentam onorabil!

3. #3223 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Azi e cursa la tulcea... vine cineva?
    Nu
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Eurovision Winner!
    Ma bucur ca nu m-am uitat... Bravo Romania ! The land of whatever choice you make... (get's you in deep s**t)

4. #3224 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Doamnne cat am putut sa rad cand am vazut arcusul lui ala ca e rupt.

5. #3225 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Say Happy Birthday to my PS3! - 1 year.

6. #3226 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Happy Birthday istrategie's PS3!
    @PS3: Sa ai parte de multe jocuri, multi ani caldurosi si sa ti creasca televizorul mare mare mare!
    Attached Images Attached Images ps3cake.jpg 20071116-100020-2.jpg

7. #3227 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Acum pe Național TV un film de excepție : Mărgelatul - Colierul de tucrcoaze.

Ce actori...ce atmosferă...ce valori...ce replici...

8. #3228 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    stun beat =())

9. #3229 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    funstation 3

10. #3230 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by Christien View Post
    Doamnne cat am putut sa rad cand am vazut arcusul lui ala ca e rupt.
    Cred ca a fost intentionata faza. Asa la avut si la calificari si in finala

11. #3231 SP
    Atentie, cad dinti in direct la TV! (VIDEO): ZIUA

---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

12. #3232 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

13. #3233 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Eurovision Winner!

Mi s-a parut o piesa foarte buna de cand am vazut-o la calificari. Tanar, dragutz, voce buna, melodie buna, versuri, dansatori. Ce sa mai, tzais
    Melodia noastra a fost cam praf anul asta fata de celelalte, pentru ca pur si simplu nu se simtea nici un pic de energie in ea, nu transmitea nici un pic. Bleah! Sa zicem mersi ca am iesit pe 19...
    La anu sper sa ne prezentam cu o melodie calumea si sa nu o mai ardem pe abureli dastea "balkanice" sau "hore europene" cum au facut cei de la Locomondo in 2007. Melodiile astea au fost pur si simplu niste tampenii! In 2007 si 2009 am fost milogii Europei! Si pentru ce?! Daca melodiile ar fi fost intr-adevar bune puteai face furori in orice tara, nu sa pupi lumea-n *** sa te voteze. Sa faca dracu o melodie calumea, ca material avem destul sa ne prezentam onorabil!
    Pai mai bine ca nu a castigat Romania , daca castigam unde se tine Eurovisionul in Parcul Izvor ?

14. #3234 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Eurovision Winner!
    YouTube - EUROVISION 2009 WINNER -NORWAY ALEXANDER RYBAK FAIRYTALE -HQ STEREO
    Oare numai eu nu am fost impresionat de aceasta piesa? Nu prea au fost melodii bune la Eurovision. Au fost cateva melodii OK, dar niciuna nu mi-a placut in mod special

15. #3235 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Klaus cred ca vrea sa il intreaca pe Mask la Spam.

16. #3236 SP

17. #3237 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am si eu o rugaminte. imi puteti da o lista cu siteuri care vand jocuri in UK? Vreau sa-mi comand Uncharted de la RD si vreau sa ma uit pe mai multe siteuri sa compar preturile. inainte le avea RD puse pe prima pagina a threadului lui, dar acum am vazut ca au disparut.

18. #3238 SP

19. #3239 SP
    Senior Member huber's Avatar

20. #3240 SP

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 162 of 257 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 ... LastLast