Azi e cursa la tulcea... vine cineva?
Eurovision Winner!
Mi s-a parut o piesa foarte buna de cand am vazut-o la calificari. Tanar, dragutz, voce buna, melodie buna, versuri, dansatori. Ce sa mai, tzais![]()
Melodia noastra a fost cam praf anul asta fata de celelalte, pentru ca pur si simplu nu se simtea nici un pic de energie in ea, nu transmitea nici un pic. Bleah! Sa zicem mersi ca am iesit pe 19...
La anu sper sa ne prezentam cu o melodie calumea si sa nu o mai ardem pe abureli dastea "balkanice" sau "hore europene" cum au facut cei de la Locomondo in 2007. Melodiile astea au fost pur si simplu niste tampenii! In 2007 si 2009 am fost milogii Europei! Si pentru ce?! Daca melodiile ar fi fost intr-adevar bune puteai face furori in orice tara, nu sa pupi lumea-n *** sa te voteze. Sa faca dracu o melodie calumea, ca material avem destul sa ne prezentam onorabil!
Happy Birthday istrategie's PS3!
@PS3: Sa ai parte de multe jocuri, multi ani caldurosi si sa ti creasca televizorul mare mare mare!
Acum pe Național TV un film de excepție: Mărgelatul - Colierul de tucrcoaze.
Ce actori...ce atmosferă...ce valori...ce replici...![]()
Atentie, cad dinti in direct la TV! (VIDEO): ZIUA
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
am si eu o rugaminte. imi puteti da o lista cu siteuri care vand jocuri in UK? Vreau sa-mi comand Uncharted de la RD si vreau sa ma uit pe mai multe siteuri sa compar preturile. inainte le avea RD puse pe prima pagina a threadului lui, dar acum am vazut ca au disparut.
Robert Dinu nu mai cumpara decat de pe site-urlie urmatoare:
Amazon.co.uk: low prices in Electronics, Books, Music, DVDs & more
GAME.co.uk - Buy video games, consoles and accessories with free UK delivery - GAME.co.uk
Play.com (UK): DVDs, Music CDs, MP3s, Video Games, Books, Electronics & Gadgets - Free Delivery
Buy Music CDs, DVDs, Games, Consoles, Blu Ray, MP3s & More - hmv.com - Free Delivery
Bookmarks