Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 257 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 5121

Thread: SpamBox plx ?! :D

  1. #161 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Softcore... asa doar pe partea de sus putin atinsa. Nimic mai mult.

  2. #162 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Partea de sus... tavanul sau fruntea ?

  3. #163 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Depinde ce punct de reper ai... si burixul poate fi sus

    Hai.. care stie raspunsul la gluma mea de pe pagina cealalta?

  4. #164 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    de inghetata nu stiu, de porumbel stiu ca se cunoaste si cu pasarica si cu cocoselul si le poate aranja o intalnire.

  5. #165 SP
    is the man! trickz's Avatar
    E simplu si destul de porcos Dupa ce zic/ghiceste cineva... o sa fac o pauza cu spamul, cateva zile... sa nu ma certe nenea MonkY

  6. #166 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Si-a dat disable ca sa zic asa

    e3_ronan (8/24/2008 1:03:19 PM): nu ma mai intereseaza consolegames.ro
    e3_ronan (8/24/2008 1:03:26 PM): cand sunt in plus nu-i stres, ma retrag
    e3_ronan (8/24/2008 1:03:46 PM): nu m-am certat cu nimeni
    e3_ronan (8/24/2008 1:04:16 PM): da cand cineva isi bate joc de munca mea si o ia si la misto...ce sa mai stau acolo?
    e3_ronan (8/24/2008 1:04:18 PM): ma lipsesc

    Of of, telenovelele astea Intr-un fel cred ca are si el dreptate, prea sareati toti pe el(si inca o faceti si acum), nu nu, nu-i iau apararea, doar ziceam parerea mea Dzeu' sa fie cu el, amin.

  7. #167 SP
    Admin MonkY's Avatar
    SpitFire, eu cred ca e exagerata toata chestia cu Ronan. Culmea, incepusera si baietii de pe Live sa-l accepte. Pana si cu Dj Mo (cu care a avut ceva probleme) ajunsese sa se inteleaga. Chiar avea posturi apreciate. Cum zicea si DonAdryan, are o cultura de gamer. De-asta de multe ori i-am luat apararea. Hell yeah, la urma urmei a primit si un premiu din partea noastra !

    Insa ceea ce nu stii este ca Dn-ul Ronan a plecat pe motiv ca nu s-a facut cum a dorit el. Noi aici, ca niste profesionisti, avem niste reguli (altfel ar fi haos). Acestea de-aici: http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ (pe care fie vorba intre noi nici tu nu le-ai prea citit, sau le ignori in ultima vreme). Mbon, acele reguli, mi se aplicau si mie, si celorlalti moderatori si tuturor userilor.

    Mai departe. Ronan a facut un review la un joc. In care nu se respectau 4 reguli cel putin. Eu, desi eram la munca, m-am apucat frumos sa-i repar acel review. I-am adaugat text, i-am aranjat paragrafele, i-am corectat greseli gramaticale si de ortografie. Am aranjat pozele... And voila. I-am dat accept si pus pe prima pagina ! Deci atentie, totul era ok, articolul aranjat, aprobat... chiar ii dadusem thanks pt. review.

    Ce a facut Dn-ul Ronan ? In urmatoarele 30 de secunde, a sters tot ceea ce am muncit (nici nu cred ca a apucat sa reciteasca articolul modificat), si si-a pus din nou articolul initial. Care articol nu numai ca nu respecta cele 4 reguli de postare, dar mai strica si homepage-ul din cauza aliniamentului. I-am dat frumos mesaj, prin care i-am spus ca imi pare rau dar si eu respect aceleasi reguli si ar trebui ca si el sa o faca. Daca nu poate, nu i se va accepta articolul.

    In alte 30 de secunde am primit un mesaj de genul "Da, lasa ca stiu eu ce se intampla. Va parasesc". Am inceput sa scriu un mesaj prin care sa incerc sa comunic cu el, sa vedem la ce se refera (nu puteam sa cred ca doar de la un articol aiurea). In urmatoarele 2 minute, nu numai ca a "plecat" ci a facut marsavia de a sterge albume, poze, si tot ce putea sterge. Lucru care pentru noi, asa la inceput cum suntem, inseamna un minus pe Google si alte search engine-uri. Probabil ca daca avea acces, stergea si posturi/threaduri pornite de el, etc.

    Pe scurt, s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, care si-a luat jucariile si-a plecat. Imi pare rau sa o spun, dar cam acelasi lucru s-a intamplat astazi cu h0stile, pentru care nu aveam decat un respect enorm. h0stile care nu a putut deasemenea accepta regulile de postare (cu care culmea a fost de acord ca moderator, ca doar sunt puse regulile acolo de o luna). Si care a spus ca ne paraseste pentru ca el nu are timp sa modifice poze si sa puna text de la el acolo unde nu este in stire.

    Imi pare rau, dar tin prea mult la comunitatea asta ca sa accept jigniri si mofturi de la oricine. Poate este acest site de putin timp, dar imi place sa cred ca suntem profesionisti fiecare la ceea ce facem. Ca suntem aici gameri adevarati, nu indivizi care alergam dupa high-scores indiferent daca ne folosim de cheaturi sau nu. Nu inteleg exact ce s-a intamplat cu h0stile. Eu il stiam un alt om, pe care te poti baza oricand. Din pacate, asa cum i-am spus si lui ceea ce el considera comunism, unii il numesc design. Design cu care toti am fost de acord, si pe care de bine de rau, de cel putin 300 de stiri incoace il respectam cu totii.

    Culmea este, ca pana acum h0stile a postat perfect (atunci cand a facut-o) news-uri. Brusc, s-a trezit intr-un comunism, pe care nu-l inteleg. Probabil are si el problemele sale personale. Doar ca nu trebuie sa ne varsam of-urile pe ceilalti. Anyway, asa cum i-am si spus, il asteptam oricand inapoi in comunitatea ConsoleGames. Si per Ronan de-asemenea.

    P.S. h0stile, ca si Ronan, a decis ca la plecare sa faca si el un gest, daca tot se retrage din functie. Si-anume sa ne anunte ca nu mai vine la intalnirea la care confirmase pentru rezervare. Sincer, de rezervare nu-mi pasa nici cat negrul sub unghie. Insa ideea in sine, ca "nah sic-sic ca nu mai vin"... m-a debusolat total. Sa inteleg ca din aceasta comunitate unii nu pot face parte decat daca au diverse functii ? Sau ca nu conteaza daca suntem amici, prieteni, gameri... ci conteaza ca mi-am luat jucariile si-am plecat. Unbelievable. Dar, cum spuneam si aici tocmai astfel de lucruri m-au indarjit si nu renunt chit ca vom ramane mai putini care sa scrie stiri. De-aceea tin sa multumesc tuturor celor care s-au inhamat in ultima vreme la stiri (Max, Bobby, Donely, Khan, paul, GeOKeR). After all, un gamer informat este un gamer adevarat.

    Si acestea fiind spuse, sa ne intoarcem la ale noastre. And that's a gamer's life. Cu bune si cu rele, bucurosi le-om duce pe toate. Sorry pt. ditamai magaoaia, dar am fost asaltat cu intrebari referitoare la Ronan si h0stile si cred ca trebuia sa stim toti ce si cum.

    Thx pentru rabdarea cu care ati citit telenovela...

    P.P.S. Si ca sa imi fie ziua perfecta, a mai pus capac si cel mai bun prieten al meu, care a anuntat ca nu mai vine la intalnire. Si asta pentru ca l-a suparat nu stiu ce user si ca nu a fost moderat cum trebuia postul. Asta stiind cat de mult ma agit sa fac lucrurile sa mearga. Eu zic ca ar trebui sa ne mai maturizam fiecare cate un pic... viata e un joc un pic mai greu, si nu prea are multe "try again"-uri.

  8. #168 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    a facut spam

  9. #169 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Daca este sa o luam in posturi mari ma bag si eu caci vad ca se poarta.

    Pana la ConsoleGames.ro eu am avut console-addicted.com unii dintre voi stiu asta. Si stiu cate piedici mi-au fost puse, cate injuraturi si cuvinte grele mi-am luat. Am tacut si am inghitit. Pana cand m-am saturat si am inghis pravalia. Stiu ce este si pentru Monky : sentimentul sa stii ca este "munca ta" ceea ce creste acolo, ca nu ai dormit nopti sa scrii un articol, sa faci un review ca a2a zi sa isi bage toti in tine diverse parti ca nu stiu ce nu ai scris cum cred ei. Si nu cred ca este nevoie ca el sa dea explicatie la toti care vin si pleaca de pe forum.

    RonanN1 m-a calcat de mult pe coada desi nu avea dreptate dar el continua. Nu ma intereseaza cati ani are sau de unde este. Posturile lui puteau a superioaritate. El era cel mai tare din parcare. Gresit. Sa stea in banca lui. Nu ma intereseaza deloc daca vine sau pleaca, e treaba lui. Daca revine, bravo lui, e un membru in plus. Dar sa isi vada de lungul nasului si sa nu se mai creada cel mai tare din parcare. Gamerscore-ul ala ******* nu reprezinta nimic. Ca e pe bune sau e trisat in nesimtire iarasi nu ma intereseaza. Inca de la inceput i-am dat PM si i-am spus ca decat sa ne certam mai bine ne evitam reciproc pe forum, nu cautam motiv de cearta si totul este bine si frumos. Asta cu 5 minute dupa deja incepuse sa se ia iarasi la cearta cu mine pe nu stiu pe thread. Am trecut peste. Il astept sa revina pe forum. Ca altfel ramane rubrica ARCADE nefolosita si moare Monky pe aici.

    Atata timp cat pe forum lumea se respecta totul este perfect. Asa nu voi fi nevoit sa sterg post-uri si sa dau ban-uri la lumea care o ia pe aratura. Spitfire vezi ca tu o cam iei dese ori si iti dai ca ronann aere de superioritate pe forum si nu e de bine. Nu te mai baga mereu la mijlocul unui topic sa creezi scandal.

    Credeti ca daca eu sau monky avem nick-ul rosu ne ajuta cu ceva? Este o grija in plus. Actiunile noastre imediat au urmari in randul utilizatorilor. Exemplu bun e RonnaN sau cum dracu i se scrie nick-ul. Cum a disparut de pe forum toata lumea hop hop la mine pe mess ( note to myself: sa imi scot id-ul de pe profil ca m-am saturat sa fiu PR pentru CG.ro) ca ce i-am facut lui ronnan si de ce a plecat. Ce dracu idee aveam eu despre Ronan? De fiecare data cand sterg un post trebuie sa ma gandesc daca merita sau nu si sa nu o iau pe cont propriu ca m-a enervat unul sau altul si acum il urmaresc.De multe ori as vrea sa ma cert cu X sa ii demostrez ca nu are dreptate, chiar si demonstrat dar nu pot. Ca trebuie sa fiu diplomat. Ma enervez pe moment si dupa 10 minute uit. Vreau o data sa ii dau cuiva un reply mai acid si nu pot. Bine pot, il scriu si in 5 min e deja fereastra cu Monky deschisa rugandu-ma sa il sterg ca trebuie sa raman diplomat. **** it !

    Alte probleme precum h0stile nu ma leg de ele din respectul fata de ambele parti implicate. Asadar prefer sa raman echidistant. h0stile a fost singurul care pe vremea cu console-addicted.com m-a ajutat. Imi lua fiecare review si il corecta si ma ajuta sa scriu unele mai bune. Dupa a venit mika si dupa a venit bac-ul si s-a dus dracu totul. Cand vroiam sa il relansez am fost abordat pe mess de Darkie caci cu monky eram certat si nu a vrut sa vorbeasca cu mine . Si uite asa am ajuns aici. Si incerc sa fac o treaba cat mai buna. Ca monky primeste mereu thanks-uri si eu nu e partea a2a.

    Primele doua saptamani l-am injurat pe monky in gand de ma saturasem eu. Orice stire nu era buna. Aia nu era aliniata alta nu era nu stiu cum. Poza era 719 si nu 720 si tot asa. Dar dupa astea doua saptamani deja incepe sa mi se formeze si mie ochiul ( vezi XTM ce ti-am scris in mesaj) si vad greselile dintr-un thread ( bine, ale altora ca pe ale mele nu le vad) si incerc repede sa le corectez sau altceva. Design-ul de care vorbea monky mai sus. Ca userii nu inteleg si trimit in continuare stiri de 5 cuvinte si o poza de 200x200 e partea a2a. Iau stirea, pun 90% text de la mine, bag 2-3 poze, editez 2-3 poze ( nu mai zic ce mi-a facut monky cu photoshop-ul lui ).

    " nu e textu pe centru"
    " bubble nu e alb"
    " bubble-ul nu e pozitionat unde trebuie"
    " quality e la 9 nu la 8"
    " poza nu e denumita cum trebuie si nu ia google in primire"

    si lista tot continua. Continuam, kit ca mi-a sarit in cap 2 saptamani deja de la a3a treaba a inceput sa mearga singura si acum fac eu la randul meu morala altora. Nu conteaza ca ei iau meritele. Pentru comunitate imi convine. Nu e comunism, doar perfectionism si la acest capitol Monky este campion. La cat a investit si material si psihic si fizic si mai stiu eu ce in acest site are tot dreptul sa vrea sa fie perfect. Si cum eu am facut "greseala" sa fiu co-fondator (nu sunt, dar imi place sa ma cred si cine stie intr-o zi voi ajunge) trebuie sa ii fac moftul.

    To be continued......

  10. #170 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    �ncă un post (offtopic și nu vă mai deranjez).

    Da, am reacționat ca un copil mic, recunosc, dar eu am fost deranjat de faptul că n-ai stat să lamurim problema cu acel review. Ai văzut ce ți-am trimis pe PM (�n quote). Nu trebuia să te repezi să stergi tot...ți-am zis (�n acl quote). Dar nu-i problemă, �mi pare rău că s-a terminat așa.

    C�t despre userul respectiv, eu n-am nici o legătură cu el. Eram pe mess c�nd mi-a dat un BUZZ mariuk și mi-a zis de această fază. Poate confirma și el că i-am spus să vorbească direct cu tine să te uiți care-i treaba cu acel scor, știind prin ce am trecut cu SpitFire (la jocul acela rimtim - scapă numele-).

    Te rog să verifici adresa IP. Eu am o singură adresă, cea cu care m-am �nregistrat pe acest forum (și pe majoritaeta forumurilor), și dacă sunt probleme apoi să vorbești despre stilul meu. Oricum...n-am �nțeles, care-i stilul meu? Vă pare rău că am c�știgat primul concurs Arcade? Nu-i problemă...se poate trimite premiul back. Mie de nu-mi spunea XTM, pe mess, că se dau premii la Arcade habar n-aveam. Eu n-am jucat pentru premii, eu am jucat pentru că asta fac. Mă Joc!

    C�t despre Arcade Master...e de �nțeles...dacă am părăsit forumul să nu mai am acel titlu, dar p�nă la urmă tot un Arcade Master răm�n fie ca-s membru Computergames.ro fie că nu.

    Vă rog să nu mai vorbiți aiurea despre mine, merci.

    *p.s.

    Am mai auzit ceva despre mine și Braid? cum că mă am 200/200 și nimeni nu mă crede?

    Pardon, se poate verifica leaderboard-ul, ultima dată eram pe locul 21, și �ncă-l mai joc.

    �n acest topic pornit de Monky (Braid - cel mai tare joc de pe XBL), am postat c�teva scene din joc dar am considerat că-s spoilere și le-am retras (mai exact era niște poze făcute la TV cu niște scene din joc mai rare pentru anumiti gameri). Chiar vroiam să fac un walkthrough la jocul Braid (foarte complex care includea cele 7 + 8 stele secrete)...dar...

    Am așa stă treaba.

    Spor la treabă, salut.

  11. #171 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Da, am reacționat ca un copil mic, recunosc, dar eu am fost deranjat de faptul că n-ai stat să lamurim problema cu acel review. Ai văzut ce ți-am trimis pe PM (�n quote). Nu trebuia să te repezi să stergi tot...ți-am zis (�n acl quote).
    First of all, din partea CG nimeni nu a sters nimic. Ba din contra, CG a adaugat ceva pentru review-ul tau. Ceea ce tu consideri sters se numeste moderare. Postul/review-ul tau, si acum sta in moderare, asa cum ai avut bunavointa sa-l refaci cu copy/paste peste munca noastra. Macar spuneai de la inceput ca nu accepti decat review-uri EXACT asa cum le faci tu, si stiam o treaba. Il postam intr-o arie a forumului si toata lumea era fericita. Dar, ai preferat sa stergi tot si sa fugi. Run Forest, Run !
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    C�t despre Arcade Master...e de �nțeles...dacă am părăsit forumul să nu mai am acel titlu, dar p�nă la urmă tot un Arcade Master răm�n fie ca-s membru Computergames.ro fie că nu.
    Imi pare rau, dar vezi ca ai cam incurcat borcanele. Aici suntem pe ConsoleGames.ro si nu "site-ul caruia nu-i spunem numele . ro"

    P.S. Si intr-un final, nu-mi pare rau ca mi-am pus obrazul la bataie pt. Ronan. Asta ca sa fie inteles. Eu unul am incercat. Dar poate este el asa mai aparte. Vrea totul sau nimic. Or something. I don't know. Too much spam...

  12. #172 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    C�t despre Arcade Master...e de �nțeles...dacă am părăsit forumul să nu mai am acel titlu, dar p�nă la urmă tot un Arcade Master răm�n fie ca-s membru Computergames.ro fie că nu.
    computergames.ro sau consolegames.ro ?

    Stilul tau se referea la faptul ca toata lumea crede sau banuieste ca faci gamerscore-ul pentru Xbox 360 prin hack-uri sau glitch-uri, ce mama dracului ne mai ascundem dupa manusa. Asta crede multa lume.Si eu cred la fel. Nu cred scuze si bazaconii cum ca ti-a furat unu gamertag-ul si ti-a facut seriosly. Sau ce explicatie penibila ai dat la Mass Effect unde aveai achievement ca ai terminat jocu si nu aveai primu achievement cand faci prima misiune. Ai zis ca ai jocu pirat si de asta. Ce prostie mai e si asta? Recunoaste si punct.

    Si cum ala hackuise sau dracu lache ce facuse pe acolo am crezut ca ti-ai facut un alt cont. Asa si? Ne-am inselat. Nu s-a dat cu paru in cap.

    Vrei sa ramai bine, nu vrei la fel de bine. Nu e nimeni obligat sa iti ofere tie explicatie la fiecare miscare, post, comentariu. Si postez despre cine vreau eu cand vreau eu. Nu ne interzici tu sa vorbim despre un subiect. Nu te mai comporta ca un copil pe care l-a suparat colegul de joaca.

  13. #173 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Dupa a venit mika si dupa a venit bac-ul si s-a dus dracu totul.
    De mine ai uitat ca scriam si eu pentru c-a . Gata, nu mai ai berea aia de trebuia sa o dau duminica.




    MonkY, Bobby, ambii aveti niste texte cam lungi pentru sectiunea offtopic dar pline de mesaj si pasiune. Se simte asta. Oi negre si belele au fost si tot vor fi... nu cred ca este nevoie sa se dea atata atentie, atata timp care ar putea fi realocat in alte parti.

    Ma stiti ca sunt mai tacut de felul meu asa ca nu prea imi vin multe cuvinte sa le astern aici, pe acest thread, de pe acest forum (asa ca voi folosi multe repetitii)... Intelegeti voi ideea... "Sunt un romantic incurabil", precum zicea un bun amic, ca scuza in astfel de situatii i n care afectul copleseste logica.

    Important este sa ramanem o comunitate si sa castig eu premiul pentru cele mai frumoase headere .

  14. #174 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Hello

    De ce mi-a fost șters reply-ul de aici? Probabil pentru offtopic? cred că am și eu dreptul la replică. Nu-i problemă �l am salvat �n Word. Dau un quote - totul durează doar două nanosecunde.

    �ncă un post (offtopic și nu vă mai deranjez).

    Da, am reacționat ca un copil mic, recunosc, dar eu am fost deranjat de faptul că n-ai stat să lamurim problema cu acel review. Ai văzut ce ți-am trimis pe PM (�n quote). Nu trebuia să te repezi să stergi tot...ți-am zis (�n acl quote). Dar nu-i problemă, �mi pare rău că s-a terminat așa.

    C�t despre userul respectiv, eu n-am nici o legătură cu el. Eram pe mess c�nd mi-a dat un BUZZ mariuk și mi-a zis de această fază. Poate confirma și el că i-am spus să vorbească direct cu tine să te uiți care-i treaba cu acel scor, știind prin ce am trecut cu SpitFire (la jocul acela rimtim - scapă numele-).

    Te rog să verifici adresa IP. Eu am o singură adresă, cea cu care m-am �nregistrat pe acest forum (și pe majoritaeta forumurilor), și dacă sunt probleme apoi să vorbești despre stilul meu. Oricum...n-am �nțeles, care-i stilul meu? Vă pare rău că am c�știgat primul concurs Arcade? Nu-i problemă...se poate trimite premiul back. Mie de nu-mi spunea XTM, pe mess, că se dau premii la Arcade habar n-aveam. Eu n-am jucat pentru premii, eu am jucat pentru că asta fac. Mă Joc!

    C�t despre Arcade Master...e de �nțeles...dacă am părăsit forumul să nu mai am acel titlu, dar p�nă la urmă tot un Arcade Master răm�n fie ca-s membru Computergames.ro fie că nu.

    Vă rog să nu mai vorbiți aiurea despre mine, merci.

    *p.s.

    Am mai auzit ceva despre mine și Braid? cum că mă am 200/200 și nimeni nu mă crede?

    Pardon, se poate verifica leaderboard-ul, ultima dată eram pe locul 21, și �ncă-l mai joc.

    �n acest topic pornit de Monky (Braid - cel mai tare joc de pe XBL), am postat c�teva scene din joc dar am considerat că-s spoilere și le-am retras (mai exact era niște poze făcute la TV cu niște scene din joc mai rare pentru anumiti gameri). Chiar vroiam să fac un walkthrough la jocul Braid (foarte complex care includea cele 7 + 8 stele secrete)...dar...

    Am așa stă treaba.

    Spor la treabă, salut.

  15. #175 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Hello

    De ce mi-a fost șters reply-ul de aici? Probabil pentru offtopic? cred că am și eu dreptul la replică. Nu-i problemă �l am salvat �n Word. Dau un quote - totul durează doar 2 nanosecunde.
    Dude ! Pentru cineva care se lauda ca este un gamer foarte bun (si prin urmare foarte atent la ce se intampla, ce se misca), esti foarte... ne-atent (ca sa nu spun mai rau). Postul tau nu este sters, ci este cu 3-4 posturi mai sus, aici pe aria unde ti-am dat link sa postezi (dar tu ai preferat sa ignori si sa postezi pe Arcade - adica off-topic). Am preferat decat sa-ti dau warn/ban pt. off-topic, sa-l mut intr-o arie ca aceasta, unde off-topicul este la el acasa.

    Mai mult, ti s-a si raspuns... Repet, esti foarte ne-atent la ce se intampla in jur. Pe forum e foarte greu sa faci astfel de greseli. Exista search, exista faq, exista regulament, exista UserInfo, exista Undelete... Mai bine "taceai".

  16. #176 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    trickz tata baga raspunsul la faz cu inghetata si porumbelu

  17. #177 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Simbolurile verii: inghetata si porumbelul.
    De ce? O lingi sau zbori

  18. #178 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    consolegames.ro, �mi cer scuze pentru greșala neintenționată.

  19. #179 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Hello

    De ce mi-a fost șters reply-ul de aici? Probabil pentru offtopic? cred că am și eu dreptul la replică. Nu-i problemă �l am salvat �n Word. Dau un quote - totul durează doar două nanosecunde.
    Cu dedicatie.Cu achievement-ul asta greu o sa te mai ajunga cineva.
    Attached Images Attached Images ronnan1.jpg

  20. #180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Simbolurile verii: inghetata si porumbelul.
    De ce? O lingi sau zbori
    Hihihi. Asta e din Prison Break ?
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Cu dedicatie.Cu achievement-ul asta greu o sa te mai ajunga cineva.
    Tare asta. Primul achievement pe forum. Vezi ca incepe sa-ti placa Photoshopul. Maine poimaine vrei sa te invat si Linux si te vedem Dzeului cu gamertag peste al lui Dj Mo

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 257 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 109 ... LastLast

Similar Threads

  1. Spambox XXL By Graft in forum Offtopic
    Replies: 10182 Last Post: 21-05-2024, 18:12
  2. SpamBox XL :> By MonkY in forum Offtopic
    Replies: 15027 Last Post: 12-07-2012, 14:57
  3. SpamBox Reloaded :P By MonkY in forum Offtopic
    Replies: 10005 Last Post: 13-07-2010, 14:21

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts