Lasa vrajeala, nu e nici o rusine sa recunosti. Numai cei care il urmaresc, ii cunosc expresia. Ar putea sa o si breveteze, atat de specifica ii e.
Apropo, diseara incepe emision =))
Printable View
Lasa vrajeala, nu e nici o rusine sa recunosti. Numai cei care il urmaresc, ii cunosc expresia. Ar putea sa o si breveteze, atat de specifica ii e.
Apropo, diseara incepe emision =))
Dar mai sunt si cei care il urmaresc si o recunosc ca fiind a lui Badea. Ntz. Ntz.
Mayhem, moaaaama ce perspicace esti!!!! =D>
Se poate inchide.
Primul Dragnea, daca se poate. Ticalosul a sorbit o ciorbita cu Trump, fara sa-l anunte ca mai are un dosar, si-l paste puscaria. Sau te pomenesti ca presedintele IU.ES.EI a aflat de laba trista (ma iertati, nu mai pot nici eu)din primul dosar cu referendumul lui Basescu?!!!
PS. SOC, mie nu-mi place Dragnea.
Soc, ce limbaj de balta...
Mai cu sare, mai cu grija.
adevarul si Gandul parca le-as pune pe langa Realitatea si B1, dar in rest, seems legit :D
Ca tot ziceam de fondul de dezvoltare unde banii se aloca prin ordin de ministru... iata case poate si mai mult: 30 miliarde (6.6 miliarde euro) in urmatorii 4 ani:
https://pressone.ro/fondul-dragnea-p...e-peste-5-ori/
Sunt gata sa fac pariu ca nici un leu nu va merge pe investii locale - ci pe "ace, brice si carice" desi "Suma de*30 de miliarde de lei ar urma să fie cheltuită pentru construirea a 2.500 de creșe și grădinițe, reabilitarea a 2.000 de școli şi extinderea rețelelor de iluminat public, cu prioritate în mediul rural. Fondurile din PNDL*mai pot fi folosite pentru reabilitarea dispensarelor medicale, dar și pentru construirea de poduri și podețe."
Ce e important - ministerul nu mai verifica cum sunt cheltuiti banii...
Hai cu Legea răspunderii magistraţilor. Intra in dezbatere parlamentara in februarie.
eagle si Mayhem, nu va calificati sa-mi tineti morala.
PSD-ist, agramat, privitor Latrina 3, troll pe forum, limbaj de balta. Am incercat sa privesc din umbră această discuție, văd ca ai mei colegi tot îți dau sa mănânci, ia cu pâine, poate te saturi. Mai ușor cu pianul pe scări si trasul de trompă! Numai polemică ai in capul ala.
PS: O sa imi spui ca te-am jignit când am spus că ești agramat, e doar o constatare. Continuă, poate iei o pauză, in acest fel ai avea mai mult timp pentru icoana cu Gâdea.
Ai venit tu sa pui punctul pe 'y', ce sa-ti povestesc. Nu ma suporti Dant3?! Ghinion...
Eu sunt pentru legea raspunderii magistratilor, din punctul meu de vedere este importat ca fiecare institutie sa poata fi trasa la raspundere pentru actiunile sale. Cine lucreaza in domeniul juridic poate confirma, sunt extrem de multe abuzuri ale magistratilor care nu pot fi sanctionate in mod real. Pana la urma cred ca si o parte din magistrati (daca nu marea lor majoritate) vor aceasta lege ( este mai usor sa faci fata anumitor presiuni cand ai un argument atat de clar , cel al raspunderii ).
Un exemplu : este cam aiurea ca un judecator condamnat(amendata solutia sa) la CEDO sa fie apoi promovat la curtea constiutionala . Imi pare rau dar nu este in regula.
In alta ordine de idei cred ca nu ar fi cazul sa ne adresam injurii pe aici, nu de alta insa eu am credinta ca acest forum face nota distincta prin calitatea membrilor sai. Fiecare isi poate aduce argumentele , ca sunt sau nu agreate de ,,cealalta parte,, este alta poveste.
Seara buna !
Daca legea va contine 'soparlite' de genul: raspund doar daca..., si pe linia punctata incep sa curga exceptiile, atunci...
Nu e totul ca legea respectiva sa existe, depinde si cum.
Na poftim. Pai are cineva curaj sa le spuna astora ca Romania are nevoie de investitii in infrastructura, educatie, si aparare, iar abia apoi de ajutor social sau pomeni electorale? Daca pentru 20 de lei sunt in stare sa-si calce semenii in picioare si sa-i injure... na-va votantii PSD.
VIDEO. Îmbulzeală pentru un tichet de 20 de lei la cumpărături
PSD-ul a fost votat de peste 3mil. de persoane. Ai impresia ca cetatenii respectivi sunt reprezentativi?!?! De acord sa lovim in PSD, dar mai cu sare, vorba ta. Totusi, cum ai ajuns la concluzia ca sunt toti PSD-isti?!
PS. Maine seara incepe emision [emoji6]
Thread-ul asta ar trebui închis, IMHO.
De acord, vad ca oricum dezbaterile astea sunt inutile, orice as posta vine un nene sa ma intepe cu ghicitorile lui ca numai el stie ce zice acolo, iar eu ca fraieru pun botu si-i raspund.
Nu sunt de acord sa inchidem un topic doar ca unul n-are ce face sau altul nu e de acord cu tine. Mi se pare firesc sa ne exprimam toti asa cum putem si in timp se triaza opiniile, vorbele, personalitatile... libera exprimare bla bla
Sunt in asentimentul lui Dant3 dar fratilor, nu va mai suparati pe cryyo pt ca "polemica" in care v-ati angrenat nu duce la nimic constructiv. Faptul ca am facut o facultate de jurnalism ma face sa cred ca am o vaga idee cum functioneaza media pe dedesubt; iar faptul ca altii o absorb cu atata naivitate ma face sa-mi cunosc exact interlocutorii.
Este foarte clar cum cryyo incearca sa "provoace" diversi pe aici, la fel cum si "emisionul" lui incearca sa-i provoace pe cei din targetul din care face parte. Faptul ca "ii dam apa la moara" e ca si cum ne-am uita cu totii la antena3 si am latra la tv...
Probabil acum o sa vina cu un reply "acid" dar mi-ar face foarte mare placere sa ma insel.