Ce nu intelegi man tot ce vine si nu e de la antena 3, rtv si jurnalul national e basist, nu ai auzit ca internetul e basist si ca doar A3 e singura obiectiva si spune adevarul
Printable View
Ce nu intelegi man tot ce vine si nu e de la antena 3, rtv si jurnalul national e basist, nu ai auzit ca internetul e basist si ca doar A3 e singura obiectiva si spune adevarul
Pai nici aia care se plang nu stiu de ce se plang. Au vazut ca sa plange toata lumea asa ca au zis sa se planga si ei. Cunosc.
Mbon...acum ca am stabilit ca in ultimii 10 ani am avansat mult(s-a dublat salariul mediu,etc)..si făcând legătura cu articolul postat eagle eye care demonta pe buna dreptate miturile despre economia comunista poți sa întreb si eu de ce va mai plângeți ?de ce si-au luat atâtea înjurături guvernele Tăriceanu,BOC,ungureanu,ponta(toate din 2005 încoace) atat timp cat noi trăim mai bine ca acum 10 ani(si automat mult mai bine ca acum 25 de ani) ?
Deci sa salutam așadar performanțele conducătorului mult iubit si sa-l aclamam si ptr cei 430 de km de autostrada (3,58 pe luna !).ma jur ca daca nu scria ziarul financiar si daca ma luam dupa culoarea din header as fi zis ca citesc Scânteia
Eagle-eye: prin înjurături ma refer la protestele din 2012,2013,2014 :)
https://www.facebook.com/video.php?v=775224889217140
Credeti ce vreti din video-ul asta, dar e interesant sa-l vizionati.
so cum e cu (si citez) "Iohannis=Base nu cred ca e o doar o lozinca" si cu poza aceea cu echipa din spatele lui KWI? cum naiba tocmai dupa ce a plecat basescu si a fost ales omul "sustinut" de el au inceput arestarile si dosarele pentru oamenii lui? e doar o coincidenta, nu? pana si Latrina3 s-a dat de partea lui KWI dupa ce l-au injurat atata timp, pana la urma care e adevarul... ca vad ca nimeni nu a mai zis nimic. stiu ca am deschis acum un subiect sensibil si care va duce la multe flame-uri, dar chiar sunt curios de ce zic cei pro ponta si care ziceau, repet "Iohannis=Base nu cred ca e o doar o lozinca". in fine, sper sa se curete toata clasa politica si poate, poate va iesi ceva bine pana la urma.
Cum dracu' sa te cheme TONI GREBLA? Si sa mai fii si judecator la Curtea Constitutionala!!
Udrea, Grebla, Sarbu, Videanu etc.
Spunea stimata Udrea ca in ultimele luni toata tara s-a imbolnavit de cancer. Nu doamna draga, acum se vindeca!
Nu e prima data cand Basescu nu comenteaza sau nu intervine daca el nu mai are interes. Isi tradeaza/abandoneaza cu lejeritate oamenii din jur daca acestia nu pot fi (cu adevarat) un pericol pt imaginea sau bunastarea lui.
Am un mesaj pt Udrea: "gura bate curu' " !
Domnita, poate nu ai aflat, Base nu mai e presedinte, si posibil ca de cand a devenit bunic sa aibe probleme cu prostata.
Nu ti-ai facut un plan de rezerva (ai fost zgarcita cu pasarica) si acu o sa infunzi puscaria.
O credeam mai isteata pe duduie, dar se pare ca se rezuma, doar, la a fi... blonda.
PS. Ce dracu inseamna KWI?
---------- Post added 05-02-2015 at 18:19 ----------
A inebunit lumea, avocatul lui Dragnea (apropiat/prieten cu Ponta) cera audierea lui Ponta cu privire la referendum. Si ciresa, nu de pe tort ci de pe coliva, se redeschide dosarul mineriadei !!! Hai c-ai tare! Astep audierile nenilor partasi la un eveniment din 1900 toamna. Pffff.... :wall:
Klaus Werner Iohannis :)
voi spune eu ceva :)
Iohannis: Dorim sa dezvoltam realtiile cu China - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri
imi amintesc ce scandal a iesit cand a fost ponta in china si cum il faceau toti comunist....si chiar domnul Iohannis a spus in prima dezbatere televizata ca Romania nu are nevoie de relatii cu China in conditiile in care e in UE si NATO si ca doreste o mai buna relationare cu organismele mentionate anterior
probabil i-a reevaluat dupa campanie :)
de asemenea Andrewqp te asteptam cu bucurie in sistemul public de sanatate :).dupa cum spunea si articolul din ZF, in 10 ani cu Basescu Romania a avut multe realizari,au crescut salariile, nivelul de trai :)
@cryyo: e bine ca s-a redeschis dosarul.trebuie facuta lumina vis-a-vis de evenimentele din 90,totusi au murit oameni.
Recomand sa vedeti video-ul asta si dupa aia sa spuneti ca nu ar trebui redeschis dosarul:
https://www.facebook.com/video.php?v=753601218080203
Nu a zis nimeni ca nu ar trebui redeschis. Intrebarea de baraj este DE CE ACUM ?!
Pai domne au murit oameni....adevarat, si nemernicii zilelor noastre pt a distrage atentia de la vanzoleala din prezent dintr-o data par interesati de victimile de atunci. Hai siktir ! Pe cadravele astea se naste o noua diversiune, pt a nu stiu cata oara, ca sa dea prostilor ce sa rumege.
Ce scarba imi e...
Nu mai fi asa de conspirationist. Dosarul se redeschide deoarece Romania a fost condamnata la CEDO. E o chestie de bun simt si o datorie morala pentru victime ca sa sa stie macar cine sunt criminalii. Eu stiu unul, dar nu spun cine, un fost presedinte. O judecata dreapta ar duce la niste condamnari uluitoare. De aceea s-a evitat mereu subiectul. Adevarul putea (sau inca mai poate) da nastere de conflicte sociale.
A, deci noi ne trezim sa facem dreptate ca ne trag altii de ureche! Rusine !!! Acelas model se aplica pe la cazul Microsoft si altele...
Base a iesit la atac. Se umple de penibil facand asta la partidul-butic PMP. Pfff, ce cometarii a avut. Incearca sa o apere pe cea care are in clar 3 capete de acuzare grave. In statul de drept, evident. Camarila Basaului a furat sute de milioane de euro in timpul mandatului sau. De aceea, atunci cand incearca sa o apere pe Udrea, de fapt, isi apara mandatul de arestare. Basescu la puscarie !!!
PS. Era sa uit, pt el, de la altitudinea lui, inca crede ca e potrivit sa poarte un meci cu un post TV.
bai a dracu' treaba se vindeca doar dupa ce Udrea ii acuza pe Coldea si Kovesi.si tot dupa ce ii acuza pe astia 2 apar brusc documente fara numar care o incrimineaza...si nu la orice dosare..la dosare de acum 3-4 ani care pana acum o ocolisera TOTAL
si Cruduta e virgina.
:)):)):)):)):))
Ce m-as rade sa auzim azi ca au facut-o scapata. Ce, v-ati mira ? Da eu zic ca n-au ambitie daca nu fac asta.
Nu numai ca au furat in stil mafiot, dar le-au invatat si semnele.
I-au dat drumul acasa, arest la domiciliu.
=D> multumim Romaniei lor!
Observ un fenomen cam ciudat...nu stiu la voi cum e, dar la noi(Bacau) lipseste cu desavarsire propaganda electorala.
In alti ani vedeai din 50 in 50 de metri cate un banner si nu era stalp fara 3-4 afise(lipite unul peste altul desigur)...iar in posta am primit un singur pliant conform caruia cei 3 trandafiri au furat tara...