hai mai nu mai fii asa de paranoic
octav...eu zic sa mai accepti si parerile altora si sa TACI DRACU' DIN GURA! nu vezi ca devii mitocan?cum sa ii spui omului ca pe mama lui nu o duce capul....
pai mai nightpwrowler, daca ma-sa a facut atac de panica doar pentru ca ea credea ca are gripa porcina....trege tu concluziile...eu am spus ceva bland despre ea![]()
RUN FOR THE HILLS!
OT: din cauza crizei au ramas oamenii fara ocupatie si au inceput sa cloceasca conspiratii?
Dar tu crezi in ceva mestere? Ah, stai, am uitat discutiile cu tine de pe topicul de religie si ateism, unde la fel nu acceptai alte pareri. Daca nu ai aflat pana acum, esti pe un FORUM. Pune mana pe un manual de istorie si vezi la ce servea forumul in Roma antica.
Probabil ca i-a spus cineva cand era mic ca nu exista mos craciun....si acum nu mai crede in nimic.
A innebunit lumea cu Gripa porcina !!! Pe PRO-Tv la ora 8 au fost vreo 6 stiri la rand despre gripa porcina !
O stire m-a facut sa cred ca e adevarat ce se spune despre vaccin : au spus ca UE a dat la fiecare tara nustiu cate vaccinuri si Germania a refuzat sa le ia , deci ei stiu ceva !
![]()
Germanii stiu sa gandeasca pentru ei,la noi conducatorii fac orice zic americanii sau UE....patetici,nici nu stiau ce e ala codex alimentarus da l-au votat.Sa tot votezi cu asa "destepti"
---------- Post added 07-11-2009 at 07:28 PM ----------
Tocmai ce am dat de articolu asta...ca e adevarat ca nu e adevarat pe mine ma lasat masca
Virusul gripei porcine - Realitatea .NET � FORUM
Bookmarks