Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 312 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #321 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar

2. #322 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Mda, ar fi a 3-a oara cand il fac. Mi-am facut un cont fake pe facebook ca sa fac al 2-lea hit, sper sa mearga si al 3-lea avand in vedere suma. Thx.

3. #323 SP
    Member Szergiu's Avatar
    eu nu il pot face hitu asta
    daca dau pe devino fan nu se incarca nicio pagina...?
    ceva sugestii?

4. #324 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    Mda, ar fi a 3-a oara cand il fac. Mi-am facut un cont fake pe facebook ca sa fac al 2-lea hit, sper sa mearga si al 3-lea avand in vedere suma. Thx.
    De ce ti-ai facut un al doilea cont ? Eu tot pe primu' l-am folosit.

5. #325 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Pai... si cum ai votat de 2 ori? o.o Sau ai folosit screengrab-urile de data trecuta si i-ai pacalit? No, credeam ca nu tine
    LE: Mi-a ajuns si mie comanda ieri, ei ziceau ca vine intre 8 si 23 decembrie, a ajuns pe 7, comanda a fost data pe 22 noiembrie. Nu am platit nici-o taxa.

6. #326 SP
    Am facut un screengrab nou, doar ca acum arata mai multe voturi si Thanks for Voting. Oricum, nu spune ca nu putem sa avem acelasi cont.

7. #327 SP
    asa am facut si eu...iti dai seama ca nu le verifica nimeni avand in vedere ca in 3 minute iti este acceptat hitul( nu ca ar avea neaparata legatura cu hitul asta)...

---------- Post added 08-12-2009 at 10:49 PM ----------

Ce joc de PSN sa imi iau de pe Amazon (propuneri )?

8. #328 SP
    Nu poti sa-ti iei nici un joc de PSN fara card.

9. #329 SP
    Asta nu e o problema (miam cumparat deja doua)

10. #330 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Am comandat si eu Tomb Raider Underworld PS3..22$ mi se pare un pret excelent.Acum,sa vedem cand ajunge

11. #331 SP
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Asta nu e o problema (miam cumparat deja doua)
    Ai folosit card de RO ? Nu ti-a taxat nimic ?

12. #332 SP
    On: Cred ca e card de US
    Off: Walky, mai traiesti ... nu team mai vazut de mult pe PSN!

13. #333 SP
    A fost un super HIT aseara: iti dadea un nr si trebuia sa spui daca pe cladire apare acel numar sau nu. $0.03 si faceai un HIT in mai putin de 30 de secunde. Din pacate era pe la 00:30 asa, si nu am facut prea multe. Erau vreo 100, daca nu mai multe.

Statisticile mele:
    Date Submitted Approved Rejected Pending Earnings  
    Total Last 45 Days 200 190 4 6 $51.81  

14. #334 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Vad ca te tot lauzi cu castigurile tale dar un link cu un HIT nu ai pune.Nu puteai pune si aici link-ul cu hir-ul ala ptr ca sa il facem si noi?In fine,scribd cu 0.40$ reward -> https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZZQ89ZXKYN1VA0

15. #335 SP
    Member Szergiu's Avatar
    daca am alte conturi pe scribd nu pot sa transfer banii in acelasi cont de amazon/?
    sau sa tansfer banii dintr un cont de amazon in altul?

16. #336 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    De ce nu incercati si proiecte mai complicate si mai bine platite si pe alte site-uri? N-o sa puteti lua cu banii aia de pe Amazon.com, dar na... Intreb pt. ca mi se pare putin sa iei cativa centi pt un hit din asta, chiar daca se aduna pana la urma.

17. #337 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Daca adun cat am muncit am mai putin de 6 ore. Si mi se pare destul de convenabil sa fac 33$ in ~6 ore.

18. #338 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Ce magazine de pe Amazon care trimit in Romania pe maxim 15$ mai stiti?

19. #339 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Stie cineva un user pe amazon care vinde periferice PC si trimite in romania ?

Intrebare tampita: completez adresa in romana( stada numar etc.. ) sau in engleza ?

20. #340 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Vedeti ca tocmai au facut cei de la VP Games update la stoc si din ce vad au bagat U2, AC2 si GoW Collection. Eu cred ca ma infig la un GoW
    VPGames @ Amazon.com:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 312 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast