https://www.mturk.com/mturk/accept?h...0&/accept.y=15
Printable View
Mda, ar fi a 3-a oara cand il fac. Mi-am facut un cont fake pe facebook ca sa fac al 2-lea hit, sper sa mearga si al 3-lea avand in vedere suma. Thx.
eu nu il pot face hitu asta
daca dau pe devino fan nu se incarca nicio pagina...?
ceva sugestii?
Pai... si cum ai votat de 2 ori? o.o Sau ai folosit screengrab-urile de data trecuta si i-ai pacalit? No, credeam ca nu tine :D
LE: Mi-a ajuns si mie comanda ieri, ei ziceau ca vine intre 8 si 23 decembrie, a ajuns pe 7, comanda a fost data pe 22 noiembrie. Nu am platit nici-o taxa.
Am facut un screengrab nou, doar ca acum arata mai multe voturi si Thanks for Voting. Oricum, nu spune ca nu putem sa avem acelasi cont. :-??
asa am facut si eu...iti dai seama ca nu le verifica nimeni avand in vedere ca in 3 minute iti este acceptat hitul( nu ca ar avea neaparata legatura cu hitul asta)...
---------- Post added 08-12-2009 at 10:49 PM ----------
Ce joc de PSN sa imi iau de pe Amazon (propuneri ;;))?
Nu poti sa-ti iei nici un joc de PSN fara card.
Asta nu e o problema :P (miam cumparat deja doua)
Am comandat si eu Tomb Raider Underworld PS3..22$ mi se pare un pret excelent.Acum,sa vedem cand ajunge:D
On: Cred ca e card de US
Off: Walky, mai traiesti ;;)... nu team mai vazut de mult pe PSN!
A fost un super HIT aseara: iti dadea un nr si trebuia sa spui daca pe cladire apare acel numar sau nu. $0.03 si faceai un HIT in mai putin de 30 de secunde. Din pacate era pe la 00:30 asa, si nu am facut prea multe. :(( Erau vreo 100, daca nu mai multe.
Statisticile mele:
Date Submitted Approved Rejected Pending Earnings Total Last 45 Days 200 190 4 6 $51.81
Vad ca te tot lauzi cu castigurile tale dar un link cu un HIT nu ai pune.Nu puteai pune si aici link-ul cu hir-ul ala ptr ca sa il facem si noi?In fine,scribd cu 0.40$ reward -> https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZZQ89ZXKYN1VA0
daca am alte conturi pe scribd nu pot sa transfer banii in acelasi cont de amazon/?
sau sa tansfer banii dintr un cont de amazon in altul?
De ce nu incercati si proiecte mai complicate si mai bine platite si pe alte site-uri? N-o sa puteti lua cu banii aia de pe Amazon.com, dar na... Intreb pt. ca mi se pare putin sa iei cativa centi pt un hit din asta, chiar daca se aduna pana la urma.
Daca adun cat am muncit am mai putin de 6 ore. Si mi se pare destul de convenabil sa fac 33$ in ~6 ore.
Ce magazine de pe Amazon care trimit in Romania pe maxim 15$ mai stiti?
Stie cineva un user pe amazon care vinde periferice PC si trimite in romania ?
Intrebare tampita: completez adresa in romana( stada numar etc.. ) sau in engleza ?
Vedeti ca tocmai au facut cei de la VP Games update la stoc si din ce vad au bagat U2, AC2 si GoW Collection. Eu cred ca ma infig la un GoW :D
VPGames @ Amazon.com: