Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 113 of 312 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast
Results 2,241 to 2,260 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #2241 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Le-ati pus tot anapoda ca si inainte ?

2. #2242 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Da

3. #2243 SP
    Banned Mario's Avatar
    In regulament scrie ca nu ai voie sa dai replyuri de 1 cuvant,doar amintesc.

4. #2244 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    In regulament scrie ca nu ai voie sa dai replyuri de 1 cuvant,doar amintesc.

STFU!!!

---------- Post added 08-04-2010 at 09:08 PM ----------

Quote Originally Posted by BogdanN1 View Post
    S-au terminat hiturile de la ProdUniverse.Am apucat sa fac 3000.Voi?

Nu vreau sa va mai prind ca incurajati pe acest thread munca necinstita.O sa ii dau si lui Monky un PM sa il rog sa faca o regula pentru aceste subiecte legate de fraudare.Tineti pentru voi daca stiti dar nu ii mai invatati si pe astia noi.Nu uitati cum a reactionat requesterul ultima data.

Nu mai aud pe forum decat de fraudari,cum sa il tragi pe requesterul X in teapa si chestii de genul.Am reusit sa strang pe acest Thread toti nemancatii.

Nu imi sariti in cap ca stiti la cine ma refer.Toti nemancatii care intreaba in fiecare zi "Se pot face la nimereala?"

5. #2245 SP
    Member ionutz727's Avatar
    ceva hituri bune?

6. #2246 SP
    Banned Mario's Avatar
    Fun 10-second quiz about favorite celebrities! Only 4 questions!Daca il fac de mai multe ori risc sa iau ban sau doar sa ma blocheze de la hit?

7. #2247 SP
    Fun 10-second quiz about favorite celebrities! Only 4 questions!Daca il fac de mai multe ori risc sa iau ban sau doar sa ma blocheze de la hit?

Nesimtirea ta nu are limite.

8. #2248 SP
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    STFU!!!

---------- Post added 08-04-2010 at 09:08 PM ----------

Nu vreau sa va mai prind ca incurajati pe acest thread munca necinstita.O sa ii dau si lui Monky un PM sa il rog sa faca o regula pentru aceste subiecte legate de fraudare.Tineti pentru voi daca stiti dar nu ii mai invatati si pe astia noi.Nu uitati cum a reactionat requesterul ultima data.

Nu mai aud pe forum decat de fraudari,cum sa il tragi pe requesterul X in teapa si chestii de genul.Am reusit sa strang pe acest Thread toti nemancatii.

Nu imi sariti in cap ca stiti la cine ma refer.Toti nemancatii care intreaba in fiecare zi "Se pot face la nimereala?"

Eu n-am intrebat ca sa fac. DaCA CAuti gasesti hit-uri de peste 1$ scurte care mi se par mai bune. Eram doar curios. Si stiu ca ma consideri intrus aici da' termin cu bacu si ma bag in clubu ps3 ca sa fim amici

Si on: A primit careva accepta la Camera Purchase Information ? Ms.

9. #2249 SP
    Member HawK's Avatar
    Please take this quiz only once.

10. #2250 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Dudel
    cam toti requesterii accepta hiturile daca vede ca te implici cat de Putin
    daca vede ca incerci sa il pacalesti...stii tu
    incercati sa faceti hiturile macar cu un minim de interes...nu doar la misto
    ca mai degraba sau Mai tarziu o sa avem cu toti de suferit pentru ca acel requester ori nu Mai baga hituri deloc ori le face ma grele
    nu fiti nemancati vb Lu pastilutza
    nu acuz pe nimeni

11. #2251 SP
    Member ionutz727's Avatar
    care stie niste selleri de haine cu transport acceptabil?
    inafara de zap

12. #2252 SP
    Junior Member USjjAndrey's Avatar
    vre-un hit bun? ceva pa acolo :->:->

13. #2253 SP
    A venit wii-ul:X:X:X.E used din cauza ca nu are jocul inauntru...in rest este tipla.

14. #2254 SP
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    A venit wii-ul:X:X:X.E used din cauza ca nu are jocul inauntru...in rest este tipla.

Imi spui te rog cat a costat cu tot cu transport ? Ms.

15. #2255 SP
    220$ si am reusit sa prajesc acumulatorul.Trebuie sa ma duc la un electrician sa lipeasca firere care s'au ars.

16. #2256 SP
    Banned Mario's Avatar

17. #2257 SP
    Classic Video Games Online @ Amazon.com:

Un magazin de jocuri video cu transport si preturi foarte bune.

EDIT:

http://www.amazon.com/gp/browse.html...=AM1S0431VY9LL
    Inca un user cu transport de 15$ si jocuri foarte bune.

18. #2258 SP
    Banned Mario's Avatar
    E un store la care pot gasi 1 month gold subscription si sa il livreze online?

19. #2259 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Your request was not completed successfully.

This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
    Nu am intrat de o luna pe cont si acum primesc asta... BAN?

20. #2260 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Your request was not completed successfully.

This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
    Nu am intrat de o luna pe cont si acum primesc asta... BAN?
    Din pacate da

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 113 of 312 FirstFirst ... 13 63 103 111 112 113 114 115 123 163 213 ... LastLast