Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 179 of 312 FirstFirst ... 79 129 169 177 178 179 180 181 189 229 279 ... LastLast
Results 3,561 to 3,580 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3561 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Pot lua cu banii de pe mturk jocuri de PSN ? ex: Amazon.com: Flower [Online Game Code - Full Game]: Video Games
    Nu inteleg ce sunt jocurile alea. Detaliaza ca nu ma pricep la jocuri, dupa care am sa caut pe Amazon.

Quote Originally Posted by yyomax View Post
    pentru aceste 2 : Product RnR 6c Product Listings 15c, 8c trebuie ratie de >95 ....sau cont de strainatate...ca eu nu vad deloc astea...

eu am ratie 93.9...mai muncesc ca sa ajung la 95

Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage dau numai reject astia....ma chinui sa fac ratie si ei dau reject...si fac cdoar bine...
    Today: Submitted-288 Approved-240 Rejected-1 Pending-47 Earnings-$4.80. Esti sigur ca le faci bine? Mie imi rejecteaza intre una si trei la aproximativ 300 HIT-uri.

2. #3562 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Pot lua cu banii de pe mturk jocuri de PSN ? ex: Amazon.com: Flower [Online Game Code - Full Game]: Video Games
    Acum ceva vreme am reusit eu sa cumpar insa cu ceva dificultati. Ai nevoie de un cont cu adresa de US, un proxy de US prin care sa accesezi siteul si, de asemenea, un card American Express (chiar daca ai suficienti bani in Gift Balance). Nu am mai luat in ultima perioada, deci nu pot sa confirm ca inca merge asa.

3. #3563 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    nu stiu ce probleme ati avut voi Eu cu dudel am cumparat tot felu de jocuri folosind online code-uri (Wipeout HD, Monky Island, Twisted metal 2 si multe altele) fara sa avem nici un fel de problema. Cred ca peste o saptamana strang vreo 15 dolari pe mturk pt Dead Nation

Eu parca am folosit la carte de credit(din cate stiu se cere neaparat card), am folosind Mastercard-ul meu expirat de 2 ani lol si a merge

4. #3564 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Am reusit sa iau, am pus totul la "nimereala" (de pe Google) si mi-am luat un joc si o tema. Si eu vreau Dead Nation, dar NU l-am gasit in lista...

5. #3565 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Mi-au acceptat toate alea cu produsele....30$ \m/

6. #3566 SP
    Member Szergiu's Avatar
    de la product rnr?
    si mie...doar ca nu toate....din 500 a respins vreo 70....am 25$...si ratia distrusa...
    cel putin nu mi pare rau ca am renuntat la classify it....
    astea le am facut mai repede decat classify
    edit

Your request was not completed successfully.

sa isi bage prod rnr hiturile undeva
    hiturile sunt aprobate dar nu au intrat banii in cont,,,,

7. #3567 SP
    Member yyomax's Avatar
    trebuie ratie peste 95 la product?...sau cont din strainatate

8. #3568 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    de la product rnr?
    si mie...doar ca nu toate....din 500 a respins vreo 70....am 25$...si ratia distrusa...
    cel putin nu mi pare rau ca am renuntat la classify it....
    astea le am facut mai repede decat classify
    edit

Your request was not completed successfully.

sa isi bage prod rnr hiturile undeva
    hiturile sunt aprobate dar nu au intrat banii in cont,,,,

la mine au intrat toti banii.

Edit:Si m-au banat)).

9. #3569 SP
    Member hcm90's Avatar
    daca va baneaza pt multi-account trebuie doar sa le dati un mail sa le ziceti sa inchida contu vechi si sa-l lasa pe asta in pace, eu asa am facut, dupa ce mi-au suspendat contu le-am trimis mail sa-i intreb de ce si mi-au zis ca am mai multe conturi si-l suspenda pe doar cel nou (chiar daca amble erau deja suspendate) atunci le-am zis sa-l suspende doar pe cel vechi si mi-au deschis contu

10. #3570 SP
    Member Szergiu's Avatar
    eu nu am mai multe conturi...
    ma baneaza periodic....

11. #3571 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Am facut si eu cont, da nu inteleg nimic si nici nu am de gand sa citesc 3.569 de replay-uri la thread-ul asta.

Ce trebuie sa fac cu Hits-urile ? Cum se savureaza ele?

12. #3572 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Am facut si eu cont, da nu inteleg nimic si nici nu am de gand sa citesc 3.569 de replay-uri la thread-ul asta.

Ce trebuie sa fac cu Hits-urile ? Cum se savureaza ele?
    Scrie in bara de search "Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage." O sa-ti apara niste rezutlate. Apasa pe "View a HIT in this group"
    Sau da direct click aici si uita ce am spus mai sus https://www.mturk.com/mturk/preview?...RHK3KVWCWNN08P
    Apasa "Accept"
    In aceea pagina este un buton "click Here", apasa pe el.
    Verifica daca pagina care s-a deschis functioneaza. Daca e ok, copiaza numele site-ului. Gen:
    http://news.ninemsn.com.au/national/8174700/ (ce e cu rosu)
    In HIT sunt doua lucruri de bifat, daca pagina functioneaza si este o pagina web, bifezi "[Yes] this is a web page." Daca nu este o pagina web, pagina nu se incarca, este doar o reclama, este dor o imagine sau este doar scris, bifezi "[No] this is not a web page.".
    Dupa ce ai copiat numele da-i paste in casuta de sub butonul "click here". IN cazul in care bifezi NO, specifica de ce ai bifat.
    Apesi "Submit"
    Ai castigat 2centi, continua sa faci mereu acelasi lucru. Sorry ca ti-am explicat in graba.

13. #3573 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Merci, dar nu pot sa bifez Yes sau No.
    De la pagina 1-5 sunt "Not Qualified to work on this HIT", si cele care nu sunt, nu le inteleg.

Cred ca ma las de sportul asta.

14. #3574 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Merci, dar nu pot sa bifez Yes sau No.
    De la pagina 1-5 sunt "Not Qualified to work on this HIT", si cele care nu sunt, nu le inteleg.

Cred ca ma las de sportul asta.
    e vina mea ca nu ti-am spus, trebuia sa ai minim 100HIT-uri deja facute si acceptate. Nu e nevoie sa te lasi, eu am facut peste 3500dolari in total de pe site-ul asta. E mult mai bine decat sa-mi pierd vremea pe messenger. Ramai la curent cu ce se discuta pe aici si vei intelege.

15. #3575 SP
    Member yyomax's Avatar
    scuze ca te deranjez este cumva mai in urma testul de la retaildata
    ???

This HIT requires the retaildata trusted qual v2 Qualification with a value is not less than 1. You do not hold this qualification, and you may asta imi cere

16. #3576 SP
    Member eecode's Avatar
    Da-i Request this Qualification si asteapta raspunsul lor.

Am facut 6 comenzi astazi, va anunt si fac poze cand le iau

---------- Post added 04-12-2010 at 02:54 AM ----------

Classify this advertiser
    ma indoiesc ca e cineva treaz la 3 noaptea sa mai faca

17. #3577 SP
    Member yyomax's Avatar
    pai pot face qulificationu dar m-am gandit ca poate a facut cineva si stie raspunsurile...poate le zice aici

18. #3578 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    pai pot face qulificationu dar m-am gandit ca poate a facut cineva si stie raspunsurile...poate le zice aici

Nu ma prea pricep la calificari, sorry.
    Mi-au acceptat Product Categorization (toate)
    Attached Images Attached Images productc.jpg

19. #3579 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by eecode View Post

Nu ma prea pricep la calificari, sorry.
    Mi-au acceptat Product Categorization (toate)

Si mie mi le-au acceptat pe toate

20. #3580 SP
    Member yyomax's Avatar
    astea de la Product Categorization treb ratie peste 95??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.