Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 177 of 312 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 187 227 277 ... LastLast
Results 3,521 to 3,540 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #3521 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by hcm90 View Post
    au fost contorizate in aceasi zi, contul il cam cam de o luna (sunt la al 3lea, primu din februarie pana la inceputul lui octombrie, al doilea pana in la inceputl lui noiembrie apoi lam facut pe asta, da niciodata nu mi-o suspendat ei contul, mi-am facut eu altu ca am fost banat de classify this), eu nu am avut niciodata treaba cu vreo limita

@yyomax eu fac cam 100 webpage in 15min, aseara am facut 470 intr-o ora
    Nici eu numai sunt asa ingrijorat de suspendare. Am conturi vechi care inca nu sunt inchise, desi mi-am mai facut si altele peste ele...
    Eu v-am spus ca veteranii pot face cate HIT-uri vor. Poate limita asta a fost pusa special pentru cei ce isi creeaza conturi sa faca imediat toate HIT-urile. Oricum e mai bine!

2. #3522 SP
    Member yyomax's Avatar
    eu am facut si eu cu classify si la cateva nu le accepta....imi zicea ca nu pot face hit-ul in 2 sec ....

3. #3523 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    mai eu nu gasesc nimic cu "is this a webpage" sau cum ziceti voi... din cate vad ati facut destul de multe deci sunt usurele... si as vrea si eu sa fac, dar nu le gasesc

4. #3524 SP
    Member antifacat's Avatar
    am si eu o problema...pentru cine a mai fost in cauza...am comandat ceva de pe amazon si l-a trimis prin usps...la tracking item imi zice Attempted Delivery Abroad, November 25, 2010, 11:52 am, ROMANIA...ce dracu e asta?is total confuz...m-au contactat si nu am fost acasa? imposibil...se chinuie sa il trimita?

5. #3525 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    mai eu nu gasesc nimic cu "is this a webpage" sau cum ziceti voi... din cate vad ati facut destul de multe deci sunt usurele... si as vrea si eu sa fac, dar nu le gasesc
    Is this a web page? Easily decide if the image is a webpage.
    Le baga mai mult seara.

Quote Originally Posted by antifacat View Post
    am si eu o problema...pentru cine a mai fost in cauza...am comandat ceva de pe amazon si l-a trimis prin usps...la tracking item imi zice Attempted Delivery Abroad, November 25, 2010, 11:52 am, ROMANIA...ce dracu e asta?is total confuz...m-au contactat si nu am fost acasa? imposibil...se chinuie sa il trimita?
    Cine sa te contacteze? ca USPS nu livreaza acasa. Lasa-i pana pe 1 decembrie si vezi daca s-a schimbat situatia. Mi s-a intampalt si mie dar nu am avut probleme cu livrarea. E posibil sa fie si din cauza serviciului de urmarire.

6. #3526 SP
    Member Szergiu's Avatar
    aia inseamna ca pachetul tau a intrat pe teritoriul romaniei
    mai asteapta 3-4 zile ca o sa ajunga...(apare DELIVERED dupa ce ai ridicat poachetul...)

7. #3527 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    aia inseamna ca pachetul tau a intrat pe teritoriul romaniei
    mai asteapta 3-4 zile ca o sa ajunga...(apare DELIVERED dupa ce ai ridicat poachetul...)
    Inseamna ca nu se exprima cei de la USPS corect. Eu am luat-o tot ca pe o mica problema din "engleza" lor...

8. #3528 SP
    Member antifacat's Avatar
    si eu ma panicasem cand am citit aia..dar am fost azi la posta si mi-a zis ca trimisese foita aia acasa si ca inca nu imi ajunsese dar pachetul era la ei..s-a rezolvat...merci mult de raspuns

9. #3529 SP
    Member ionutz727's Avatar
    stiti vreun seller de telefoane mobile cu un transport accesibil?

10. #3530 SP
    Junior Member gherca's Avatar
    transportu poate fi ieftin, dar la posta vamala vei plati ceva pentru telefonul acela

11. #3531 SP
    Junior Member R2id3r17's Avatar
    salut.am si eu o intrebare..daca comand ceva in valoare mare o sa-mi vina acasa sau la serviciul vamal?valoarea ar fi cam 220 $.ms anticipat

12. #3532 SP
    Member eecode's Avatar
    Quote Originally Posted by ionutz727 View Post
    stiti vreun seller de telefoane mobile cu un transport accesibil?
    http://www.amazon.com/gp/browse.html?ie=UTF8&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&me =ATA0PPFF6VBTG
    Quote Originally Posted by R2id3r17 View Post
    salut.am si eu o intrebare..daca comand ceva in valoare mare o sa-mi vina acasa sau la serviciul vamal?valoarea ar fi cam 220 $.ms anticipat
    Daca e trimis prin USPS vine la posta romana. Daca vine prin alte firme gen FedEx, UPS vor veni acasa dar tot vei plati vama.

Au fost Compare Product Listings. (14 Questions)dar am primit mail noaptea cand dormeam

13. #3533 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    A mai facut careva Product Categorization de la ProductRnR? Se accepta?

14. #3534 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Eu am facut 500 azi.Astept sa vedem ce iese.Daca merge...Nokia e72 scrie pe mine)

15. #3535 SP
    Member eecode's Avatar
    Am facut si eu 200. Sunt destul de plictisitoare. Credeti ca vor fi platite?

16. #3536 SP
    Pai daca te uiti mai atent vezi ca nu prea ai cum sa le gresesti.Sa vedem daca requester-ul este intr-o stare buna sau nu.

17. #3537 SP
    Member Szergiu's Avatar
    AM SI EU 500 FACUTE...
    cat ar fi telefonul cu tot cu taxe pst?
    cum de nu te maibaneaza periodic?

18. #3538 SP
    pai vreo 200-250.

Nu m-au mai banat de 2 luni.

19. #3539 SP
    Member eecode's Avatar
    Eu la fel.
    Am facut un cont, mi-au interzis cei cu classify sa mai fac HIT-urilor lor asa ca mi-am facut un alt cont pe care il am deja de 8 zile. Niciunul nu este suspendat. Pastilutza, tu poti face mai mult de 500hituri cu contul de 2 luni?

20. #3540 SP
    Nu am incercat mai mult de 500.

Acum fac hituri pe cel de 2 zile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.