multumim echipei pentru ban-ul preaiubitului nostru devil night lol
mda...asa se filtreaza mai bine postarile...speram ca baga product "listenings"
in seara asta
---------- Post added 19-02-2011 at 07:30 PM ----------
ceva interesant legat de discutia din posturile trecute despre acelasi hit repetat de multe ori
https://forums.aws.amazon.com/thread...59366&tstart=0
Playstation 3
Items: $299.99 Shipping & Handling: $29.97Total Before Tax: $329.96 Estimated Tax To Be Collected
$0.00 Import Fees Deposit $92.69 Total: $422.65 Gift Certificate/Card: -$422.65
Foarte fain pastilutza , great job! Eu am inceput un nou cont, am deja 2 $ pe el.. creca imi iau o pereche de shuzi :d
Astept comanda mea, 5 chestiutze <3 !
ai 2 $ pe el...dar sa vedem cat iti tine contul...pt ca ai unul nou...asa am facut si eu....aveam unul care nu m-a banat vreo luna si ceva(aveam 350$ pe el) si aveam ratia mica sub 95...si nu prea mai puteam sa fac hit-uri....si mi-am facut altul..si dupa o sapt m-am trezit cu primu suspendat si contul nou banat...si de atunci tot in ban ma tine.....
Am ajuns la concluzia ca nu are rost sa tin pentru chestii mari ( felicitari pastila ca ai reusit sa strangi cei 300$ )
E risc prea mare. Max 100$ pentru o chestie zic eu :-\ ..
Salut, m`am bagat si eu in aceasta 'operatiune' si am strans in 2 zile... well... 54 de centi, cu multe HIT`uri ce asteapta sa fie procesate. Am nevoie de cineva priceput in site`ul asta sa ma ajute cu unele lucruri, daca doreste cineva il rog sa imi dea un pm cu un id de messenger.
And felicitari Pastilutzaveteran.
Pai, poti intreba aici cam tot ce ai avea nevoie sa stii . Si poate poti da si un search , respectiv un scroll peste page-uri![]()
Da, nu e o problema, pot sa postez aici, doar ca am prea multe neclaritatiprintr`un messenger era mult mai rapida treaba.
Amazon.com: Used and New: PlayStation 2 Console Slim - Black
da de la lukiegames am starns abia 56$:stiti cumva dacca trimite acasa sau la posta?
multumesc foarte mult pentru raspuns ionutz727 dar cat ar putea sa coste daca ps2 e 62$ cu tot cu taxe
Bookmarks