dar conturile de RO baneaza...stai linistit
conturile de Ro nu le baneaza asa usor sau cel putin asa cred, am avut un cont (pirimul) mai bine de 4 luni. Iar de vreo sapt mi'am facut un alt cont, tot de ro si asta si inca e ok.... hituri am bagat chiar multe sa speram ca ma va tine mai mult ca primul. Intre timp mi'am schimbat si isppoate nu ma vor gasi prea repede.
In sfarsit s-a finalizat comanda de pe amazon.com, la MvC 3 Special Edition. Am facut preorder pe 25 ianuarie si cosul a aratat asa:
Item(s) Subtotal: $66.99
Shipping & Handling: $24.98
-----
Total Before Tax: $91.97
Sales Tax: $0.00
Import Fees Deposit $22.07
Gift Certificate/Card Amount: $114.04
-----
Total for This Shipment: $0.00
Total paid by Gift Certificate/Card: $114.04
Totul s-a retras de pe banii de Mturk.
Pe 14 februarie jocul a plecat spre mine cu UPS. Trackingul arata cam asa:
February 17, 2011 04:04:00 PM OTOPENI (BUCHAREST) RO Delivered
February 16, 2011 03:00:00 PM OTOPENI (BUCHAREST) RO Completed customs clearance process
February 16, 2011 02:58:00 PM OTOPENI (BUCHAREST) RO Arrived at destination country
February 16, 2011 09:57:00 AM OTOPENI (BUCHAREST) RO Arrival Scan
February 16, 2011 04:03:00 AM KOELN (COLOGNE) DE Departure Scan
February 15, 2011 11:38:00 PM KOELN (COLOGNE) DE Arrival Scan
February 15, 2011 04:53:00 AM Louisville KY US Departure Scan
February 15, 2011 01:16:00 AM Louisville KY US Departure Scan
February 14, 2011 11:45:00 PM Louisville KY US Arrival Scan
February 14, 2011 10:28:00 PM Lexington KY US Departure Scan
February 14, 2011 06:40:00 PM Lexington KY US Shipment received by carrier
February 14, 2011 06:20:31 PM US Shipment has left seller facility and is in transit
Am fost sunat de la UPS instantaneu , pentru a trimite o copie de buletin pe mail. S-au ocupat ei de vama, de tot, si azi m-am trezit cu curierul la usa si mi-a dat coletul in mana.
Totul a fost ok, coletul intreg, jocul frumos.
P.s. a se nota, drumul de la otopeni la mine a durat 23 de ore, iar drumul din US pana in RO a durat 18. Lawl....![]()
pfai ce de hit-uri s-au bagat azi la 5 jumate... si din cate observ zilnic e intre ora 5 si 6 jumate. Cred ca deacuma ma culc mai devreme si ma trezesc mai devreme lol
face careva Collective Endeavor astea de dimineata asta? ca vad ca se duc foarte greu , ca au stricat si hitu asta....dupa ce leam facut 400 ieri, lau schimbat:\ si acu iti ia 1 min cel putin sa faci 1 hit....
HITs Submitted 1139 —
... Approved 1107 99.5%
restu sunt pendingca am incercat cateva dar dureaza prea mult
contu il am de la craciun....am facut atunci 80 dolari in 2 zile.Dupa a inceput sesiunea si nam mai facut nimic vreo 5 saptamani , cam asa.Sapt asta mam apucat iara si inca niciun ban...sa vedem
nu. si asta e singuru cont care lam facut
---------- Post added 18-02-2011 at 12:00 PM ----------
pentru retaildata ce qualification trebe? ca am dat request si zice not qualifyed...
devil...mai citeste o data...e product L I S T I N G S...produsele nu se asculta...si faza cu diaconescu nu a fost frumoasa ..daca nu stii despre ce e vb nu te baga...mi-am luat si warn din cauza ta
"au stricat"?!?! Vrei sa spui poate ca "AU REPARAT". Adica l-au facut sa nu mai poti trisa la el, asa cum faceati mai toti, facand o treaba de mantuaiala si furandu-le banii.
"We have added a code grabbing feature to our load testing. This means two things. 1) We will be able to track every action to the HIT and worker level. This will help prevent us from being gamed. "
For ****'s sake, si mai si tipati cand sunteti banati.Numai romanul poate sa aiba asa tupeu.
de capu meu ce esti asa frustrat ma?normal ca imi convenea mai mult cand faceam un hit deala in 4 secunde.sa fim seriosi , oricum hitu ala nu are niciun sens.
maxbleit...cauta in dex...nu exista "persoana frustrata" in sensul in care vrei tu sa il folosesti...si nu conteaza daca are sens sau nu hitul...omul ala te plateste pentru o treaba care o vrea bine facuta...nu iti convine nu fa...dar ala da niste bani si ca oricare ar vrea sa ii dea un sens...asa ca ai 3..stai jos
Pt ca din cauza celor ca tine or sa interzica astia conturile din Ro sau alti requesteri or sa renunte la a mai pune hituri bune, vazand ca li se fac hiturile cu picioarele.
De unde stii tu ca hit-ul respectiv n-avea niciun sens? Era explicat foarte bine ce trebuia sa faci. Si in alea vechi si in asta nou, tot ce trebuie sa cunosti este putina engleza, ca doar nu e scris in chineza...Iar hit-ul respectiv era important pt requester ca sa vada cat de bun e playeru ala video, sa vada ce load au la servere, pana mea, nu-i treaba mea sa stiu cat de util ii este hitul requesterului si de ce a fost conceput in felul ala. Nu-ti convine, nu fa!
Bookmarks