Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 240 of 312 FirstFirst ... 140 190 230 238 239 240 241 242 250 290 ... LastLast
Results 4,781 to 4,800 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4781 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Toate coletele mari vin la posta in cutie sau in sac,insa pt cele din US trebuie sa te duci la biroul vamal iar pt cele din UE la un ghiseu oarecare.Iar pt coletele din US se plateste tv de 25% cu toate taxele vamale.

---------- Post added 22-02-2011 at 02:42 PM ----------

Antifact,tie Amazon.com ti-au trimis prin DHL,nu?Si ai platit din banii de pe mturk si taxele vamale,nu?
    Intreb pt ca astazi m-au sunat cei dela DHL si mi-au spus ca o sa am cv de plata.Si le-am spus clar ca nu au cum sa imi faca asta pt ca eu am platit 100 de dolari taxe pe amazon.com si ei mi-au spus ca nu are treaba ce am platit acolo cu ce am de platit in Romania....

Nu mai inteleg nimic.Poate cnv sa ma scoata din ameteala asta?
    Attached Images Attached Images chitanta2.jpg

2. #4782 SP
    Member ionutz727's Avatar
    Quote Originally Posted by Pastilutza View Post
    Toate coletele mari vin la posta in cutie sau in sac,insa pt cele din US trebuie sa te duci la biroul vamal iar pt cele din UE la un ghiseu oarecare.Iar pt coletele din US se plateste tv de 25% cu toate taxele vamale.

---------- Post added 22-02-2011 at 02:42 PM ----------

Antifact,tie Amazon.com ti-au trimis prin DHL,nu?Si ai platit din banii de pe mturk si taxele vamale,nu?
    Intreb pt ca astazi m-au sunat cei dela DHL si mi-au spus ca o sa am cv de plata.Si le-am spus clar ca nu au cum sa imi faca asta pt ca eu am platit 100 de dolari taxe pe amazon.com si ei mi-au spus ca nu are treaba ce am platit acolo cu ce am de platit in Romania....

Nu mai inteleg nimic.Poate cnv sa ma scoata din ameteala asta?
    nu o sa ai nimic de plata
    un prieten de-al meu a patit exact la fel,l-au sunat cei de la DHL si i-au zis ca trebuie sa plateasca un milion si ceva pt un produs cumparat de la sellerul amazon
    si cand au ajuns cu coletul i-au zis ca a fost o greseala si nu a mai platit nimic

3. #4783 SP
    Sper sa fie asa....altfel o sa le trimit coletul inapoi si o sa ma las de Mturk si de Amazon.com

4. #4784 SP
    cRs
    Banned cRs's Avatar
    de ce sa trimiti coletul inapoi pastilutza??? nu ti se pare ok sa platesti 75$ pe un ps3?

Le: nu stiti de unde pot face rost de un gift card de 8$? mai am nevoie de 8$ sa imi iau un ipod
    anyway am fost banat dupa cam 2 sapt cu cont de ro... so it suc**

5. #4785 SP
    Member antifacat's Avatar
    daca fac scandal ...te loghezi pe userul tau si ii dai cu capul de monitor unde scrie Import Fees colected...pana inteleg...nu au cum sa te taxeze.. stai linistit

6. #4786 SP
    Pai astazi vroiam sa o strang de gat prin telefon pe tipa de la DHL.M-a facut sa ma panichez aiurea.Peste 2 zile aflu cum sta treaba.
    Multumesc Antifacat.

7. #4787 SP
    eu am patit alta treaba care imi face cea mai mare scarba pe fedex...le-as zice de mama dar nu am chef de sanctiuni...am comandat ceva din state pregatit sa platesc taxa de 25%..pana aici totul ok..dar zabalosii de la noi ma taxeaza 25% pe TOTAL..adica produs+handling...normal banii pe shipping si handling raman la firma care imi trimite coletul...is banii pe care ii dau alora care duc pachetul la posta si il trimit...eu trebuie sa platesc taxa pe asta...sunt de acord ca in *****ul asta de tara multe lucruri sunt ilogice ...dar de data asta ma fura pe fata...am dat 30 pe produs si 40 pe drum...data viitoare aveti grija...de la beach camera am comandat

---------- Post added 22-02-2011 at 09:07 PM ----------

Pai astazi vroiam sa o strang de gat prin telefon pe tipa de la DHL.M-a facut sa ma panichez aiurea.Peste 2 zile aflu cum sta treaba.
    Multumesc Antifacat.
    eventual listeaza pagina comenzii si le-o arati..in loc sa ti-l aduca acasa...te duci tu la sediu..ca persoana de acolo mai are cat de cat legatura cu treburile astea...distribuitorii majoritatea sunt afoni

8. #4788 SP
    Member ionutz727's Avatar
    Multumesc Antifacat.
    nu o sa platesti nimic
    imi dai thanks dupa ce o sa-ti vina psu

9. #4789 SP
    ii mai zici sa iti dea un scaun si te pui langa respectivul angajat...ii arati taxa unde ai platit si cauti la help unde zice de import fees ...ii traduci...si ii bati obrazul zicandu-i ca data viitoare sa nu se mai intample...si cand inchizi usa..ii zici..I'll be back...motherfaker

---------- Post added 22-02-2011 at 09:48 PM ----------

nu stie nimeni vreo lege? ceva informativ prin care sa vad cum se taxeaza tva-ul vietii? ma dispera...cum sa platesc tva pe taxa de manevrare?

10. #4790 SP
    Member Szergiu's Avatar
    poate acea taxa era inclusa in valoarea declarata a produsului...
    am patit asa cu un hdd de la electronica direct...stiu ca am dat vreo 60 pe transport si vreo 80+ pe hdd...
    la vama mi se spune ca am un colet in valoare de 150$...dar nu am platit nimic...vamesul a zis sa nu mai comand chestii scumpe...ca ma taxeaza...

11. #4791 SP
    asta da bafta...dar mie imi vine prin fedex...si cu aia nu prea ai ce discuta...ca ii controleaza calumea..nush ce sa mai zic...am sa ma uit pe factura si am sa ma interesez dupa aia...merg la sediu si am sa imi iau un scaun sa ma pun langa aia si sa ma bata cu capu de monitor pana inteleg

12. #4792 SP
    Member Szergiu's Avatar
    asa e...cei de la fedex sunt buni(nu scapi de taxa)...dar in romania se misca destul de greu...
    pachetul a facut 2 zile pana in romania(din momentul plasarii comenzii)
    si inca 3 zile pana ajunge la mine(maine)
    au cam trecut cele 2-4 zile de la expedited shipping dar...n am ce face

13. #4793 SP
    e bine de stiut...cand am sa mai comand ceva expedited...am sa ma asigur ca nu vine prin fedex...prefer sa nu il mai cumpar decat sa fiu furat pe fata

14. #4794 SP
    Member yyomax's Avatar
    Amazon.com Shipping Rates: BlueProton@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/21KZ71613%2BL.@@AMEPARAM@@21KZ71613%2BL

dak comand un mp3 de la asta....si dau sa trimita expedited imi ajunge direct acasa???mai platesc tva?...

15. #4795 SP
    Junior Member stavix's Avatar
    @yyomax , am comandat eu acum 2 zile , o sa iti spun
    deocamdata e Shipping Soon

16. #4796 SP
    Member yyomax's Avatar
    tot de la ei ai comandat???

17. #4797 SP
    Junior Member Shelby32's Avatar
    Cam slaba miscare cu hiturile ProductRnr in ultimele zile...Da de ar baga mai multe,sa avem ce lucra

18. #4798 SP
    Junior Member stavix's Avatar
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    tot de la ei ai comandat???
    Da , Blueproton

19. #4799 SP
    in general ...daca nu e firma de UE...tot ce trece de 10$ se aplica tva-ul...daca ajunge la posta...adica daca e trimis standard...tot ce e posibil sa scapi...dar daca e expedited...te taxeaza

20. #4800 SP
    Junior Member Shelby32's Avatar
    Alte hituri convenabile de facut nu stiti in afara de ProductRnr ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 240 of 312 FirstFirst ... 140 190 230 238 239 240 241 242 250 290 ... LastLast