pe produs ar trebui...fara shipping...
ms antifacat.....pana la urma ar trebui standard...poate mai scap de tva ....
Firme Uk mai stiti ??ceva nou???in afara de galaxy sports
Salut , as avea nevoie de putin ajutor , daca se poate.
As vrea sa comand un joc de pe amazon pentru PC si as vrea sa imi trimita doar CD keyul pe mail.Se poate proceda asa pe amazon.com?
asta e ciudat...cum am mai zis...am primit o factura normala pe care era trecut produs+shipping..la fel am mai zis ca nu e prima oara cand primesc pachete expedited...pana mea..banii is dati...nu au fost multi dar ma dispera furtul pe fata+produsul era pentru fratemiu si voiam sa il ajut sa dea mai putin...pana la urma a ajuns tot cam acolo..+ ca trebuie sa mai dea si pe un transformator bani...in fine...eu am trimis un mail la irs(fedex romania) si astept raspuns de lamurire
Depinde ce valoare declara selleru pe cutie...
la acel hdd era trecut 150$ pe cutie iar inauntru pe factura era 80$ hdd + 60$+ shipping fees
Aici suntem la mila vanzatorilor de pe amazon.
astia de la fedex desfac pachetele..scrie si pe banda aia adeziva.."deschis de fedex pentru verificare" sau ceva de genul...doar as nu mai puna factura...deloc:-"
pachetul ala cred ca a venit prin usps...ca l am luat de la vama...si s au uitat in mare sa vada ce e inauntru...valoarea au vazut o de pe cutie...(sau din hartiile lor)
---------- Post added 23-02-2011 at 02:29 AM ----------
credeti ca pot fi probleme daca imi comand asa ceva?
Amazon.com: Beretta Elite II air pistol: Big T Products@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31dETThB2IL.@@AMEPARAM@@31dETThB2IL
Pfff,trebuie sa vb cu vamesul sa vezi daca nu cumva s-a schimbat legea...Eu cand am vrut sa cumpar nu se putea,dar asta se intampla acum 3 ani.
am impresia ca o sa ne reprofilamcand am sa primesc prima comanda am sa intreb la vama sa vad cum sta treaba..
buna. am inca o intrebare. eu sunt la facultate in Timi si stau la camin..si folosesc netul din camin si ma gandeam oare primesc ban daca intra si altii pe mturk pe avem acelasi ip?
nu ma pricep nu ma bag...sincer sa fiu eu am mai facut si de pe alte ipuri...cand eram plecat de acasa...dar mai multi de pe acelasi ip habar nu am...din cate stiu eu in camine si retele studentesti e fiecare cu ipul lui...acum se pune problema daca faceti mai multi de pe acelasi calculator..dar nu cred ca o sa fie probleme ..daca vor fi le trimiti mail explicandu-le care e treaba...bineinteles daca ai cont de RO si cred ca se va rezolva
gata am comandat ps2 slim in valuare totala de 71.96 $. Acuma astept sa vina la mine (in Arges) si sa ma duc la posta sal ridic si sa platesc cu aproximatie cam 70 lei. Sper sa fie bine![]()
eu zic ca ai iesit calumea...cateva ore de "munca"si 70 de ron tva, in loc sa dai 2 3 milioane in magazin...eu sunt mega multumit cu amazonul pentru ca mi-am luat multe chestii care nu se gasesc la noi
Bookmarks