Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 241 of 312 FirstFirst ... 141 191 231 239 240 241 242 243 251 291 ... LastLast
Results 4,801 to 4,820 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #4801 SP
    Junior Member stavix's Avatar
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    in general ...daca nu e firma de UE...tot ce trece de 10$ se aplica tva-ul...daca ajunge la posta...adica daca e trimis standard...tot ce e posibil sa scapi...dar daca e expedited...te taxeaza
    Se aplica tva doar pe pretul produsului , sau si pe shipping?

2. #4802 SP
    Member yyomax's Avatar
    pe produs ar trebui...fara shipping...

ms antifacat.....pana la urma ar trebui standard...poate mai scap de tva ....

Firme Uk mai stiti ??ceva nou???in afara de galaxy sports

3. #4803 SP
    Member antifacat's Avatar
    Quote Originally Posted by stavix View Post
    Se aplica tva doar pe pretul produsului , sau si pe shipping?
    nu stiu sa iti zic asta sigur...eu am mai primit comenzi expedited si am platit tva numai pe produs...asta e prima experienta care am avut-o mai neplacuta...presupun ca ramane la aprecierea firmei de curierat cum aplica tva-ul

4. #4804 SP
    Junior Member Maxbleik's Avatar
    Salut , as avea nevoie de putin ajutor , daca se poate.

As vrea sa comand un joc de pe amazon pentru PC si as vrea sa imi trimita doar CD keyul pe mail.Se poate proceda asa pe amazon.com?

5. #4805 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by antifacat View Post
    nu stiu sa iti zic asta sigur...eu am mai primit comenzi expedited si am platit tva numai pe produs...asta e prima experienta care am avut-o mai neplacuta...presupun ca ramane la aprecierea firmei de curierat cum aplica tva-ul

Conteaza ce scrie seller-ul care ti-a trimis coletul,daca el a scris valoarea produslui sau valoarea produsului + transport...firma de curierat doar urmeaza acei pasi pe care ii au...verifica registrul si aplica tva-ul.

6. #4806 SP
    asta e ciudat...cum am mai zis...am primit o factura normala pe care era trecut produs+shipping..la fel am mai zis ca nu e prima oara cand primesc pachete expedited...pana mea..banii is dati...nu au fost multi dar ma dispera furtul pe fata+produsul era pentru fratemiu si voiam sa il ajut sa dea mai putin...pana la urma a ajuns tot cam acolo..+ ca trebuie sa mai dea si pe un transformator bani...in fine...eu am trimis un mail la irs(fedex romania) si astept raspuns de lamurire

7. #4807 SP
    Member Szergiu's Avatar
    Depinde ce valoare declara selleru pe cutie...
    la acel hdd era trecut 150$ pe cutie iar inauntru pe factura era 80$ hdd + 60$+ shipping fees
    Aici suntem la mila vanzatorilor de pe amazon.

8. #4808 SP
    astia de la fedex desfac pachetele..scrie si pe banda aia adeziva.."deschis de fedex pentru verificare" sau ceva de genul...doar as nu mai puna factura...deloc:-"

9. #4809 SP
    Member Szergiu's Avatar
    pachetul ala cred ca a venit prin usps...ca l am luat de la vama...si s au uitat in mare sa vada ce e inauntru...valoarea au vazut o de pe cutie...(sau din hartiile lor)

---------- Post added 23-02-2011 at 02:29 AM ----------

credeti ca pot fi probleme daca imi comand asa ceva?
    Amazon.com: Beretta Elite II air pistol: Big T Products@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31dETThB2IL.@@AMEPARAM@@31dETThB2IL

10. #4810 SP
    strege postul repede sa nu te vada SRi-ul

11. #4811 SP
    Pfff,trebuie sa vb cu vamesul sa vezi daca nu cumva s-a schimbat legea...Eu cand am vrut sa cumpar nu se putea,dar asta se intampla acum 3 ani.

12. #4812 SP
    chiar am sa intreb si eu sa vad care e treaba ..poate poate

13. #4813 SP
    Daca se primesc o sa ma apuc de Airsoft.

EDIT:Tipul ala are si pistoale adevarate....

14. #4814 SP
    am impresia ca o sa ne reprofilam cand am sa primesc prima comanda am sa intreb la vama sa vad cum sta treaba..

15. #4815 SP
    Junior Member Oanna23's Avatar
    buna. am inca o intrebare. eu sunt la facultate in Timi si stau la camin..si folosesc netul din camin si ma gandeam oare primesc ban daca intra si altii pe mturk pe avem acelasi ip?

16. #4816 SP
    nu ma pricep nu ma bag...sincer sa fiu eu am mai facut si de pe alte ipuri...cand eram plecat de acasa...dar mai multi de pe acelasi ip habar nu am...din cate stiu eu in camine si retele studentesti e fiecare cu ipul lui...acum se pune problema daca faceti mai multi de pe acelasi calculator..dar nu cred ca o sa fie probleme ..daca vor fi le trimiti mail explicandu-le care e treaba...bineinteles daca ai cont de RO si cred ca se va rezolva

17. #4817 SP
    Member yyomax's Avatar

18. #4818 SP
    Quote Originally Posted by yyomax View Post
    daca dadeai un search pe google vedeai ca nu...astea cu aer nu sunt "arme reale" deci au pret foarte mult sub cel al unei arme

19. #4819 SP
    Junior Member eXe1515's Avatar
    gata am comandat ps2 slim in valuare totala de 71.96 $. Acuma astept sa vina la mine (in Arges) si sa ma duc la posta sal ridic si sa platesc cu aproximatie cam 70 lei. Sper sa fie bine

20. #4820 SP
    eu zic ca ai iesit calumea...cateva ore de "munca"si 70 de ron tva, in loc sa dai 2 3 milioane in magazin...eu sunt mega multumit cu amazonul pentru ca mi-am luat multe chestii care nu se gasesc la noi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 241 of 312 FirstFirst ... 141 191 231 239 240 241 242 243 251 291 ... LastLast