Din cate stiu eu , ratie negativa inseamna sa ai ratia mai mare la hituri respinse decat la acceptate , daca nu este asa contraziceti-ma , eu asa stiu , nu zic k sunt proof in asa ceva
Printable View
Tu sti macar ce inseamna proof?
Slabe sanse...:))
hai ca de data asta poate nu a fost atent;)
scuze am scris cu 2x''o''...m-am referit k nu stiu chiar atat de multe in acest domeniu , dar nu este asa cum am zis eu ?
Ceva HIT-uri bune?
Eu am o... regula, ca sa-i zic asa: daca sunt sub 150000 de HIT-uri disponibile, inseamna ca nu sunt HIT-uri bune, si nici nu ma mai sinchisesc sa caut. lol
Doar 69 000 hits...foarte slabutz astazi:(
am gasit unul. cautati ceva in gen : acces to a webcam :P. Deja mau platit :P
L-am facut si eu.
Cati bani aveti ? Eu am $87.34. Atat de aproape de suta, si totusi atat de lenes... (:|
Eu am strans in total 94$ dar am cheltuit 20$
eu in total am peste 100 facuri dar pe mai multe conturi(3) am cheltuit si eu aproape 20 pe un web :)
acum sper sa mi se reactiveze contul ...
Szergiu ai ridicat web-ul?
maine merg sa il ridic
astia de aici de la vama au un program foarte nasol pt mine.
luni si joi intre 8 si 11
tu l-ai primit ?
L-a ridicat cineva de vama.O sa mi-l aduca astazi:)
Eu am o intrebare legata de produsele primite.
Cand mergi la vama si cand iti vine acasa produsul ? Ah, si iti vine ceva de genul aviz ca sa stii unde trebuie sa te duci ? De ce nu vine direct la posta ? Sau un sediu al postei ? In Constanta de exemplu, langa autogara e un loc al postei de unde vad ca se trimit toate coletele. Acolo o sa trebuiasca sa merg eu ?
Cineva sa ma lamureasca inainte sa comand 4 jocuri ca idiotul si sa nu stiu unde trebuie sa ma duc. lol
Produsele din afara Europei o sa vina la vama,iar cele din tarile europene o sa-ti ajunga direct la oficiul postal din localitatea ta.O sa primesti un aviz de ridicare a coletului in ambele cazuri.
Eu am 0.04$.Imi este foaaaaaaaaaaaarte lene sa ''muncesc''.Am cont de cateva zile.
Pai de cateva zile nu prea sunt HIT-uri bune, asa ca nu ai pierdut prea multe. ;)