Chill ca nu conteaza ip-ul.
Hiturile cu Is this a webpage mai sunt dar iti trebuie cont de us si 1000 de hituri acceptate.
Printable View
am o nelamurire....am facut azi 500 de hit-uri si dupaia mi-a aparut mesaju "There are no HITs available for you at this time. Please try again tomorrow.": este o limita?....am incercat sa mai fac de la alti angajatori dar imi apare aceelasi mesaj
S-a vorbit si despre asta mult timp. da, este o limita care o vei avea pana vei capata o experienta pe site-ul lor.
merci....voi fii mai atent
triple x
vei fi...lasa-o mai usor cu banii...
mai lasa si noua ceva $:))
Salve!
Daca stie careva vreun seller de shoes de pe AMAZON , va rog dati un reply, as vrea sami sparg banii ce iam facut pe mturk pe o pereche de shoes ca lumea, indiferent de transport:D
a facut cineva aseara hitul de la classify it??????
Da,dc?
cate au fost puse?
in jur de 1500...s-au dus repejor tare
puteti pune codurile de la Classify it si Product listings sa mi le bag in TURK ALERT , va rog?
hello. daca scrie la un produs asta: Shipping: This item is also available for shipping to select countries outside the U.S. inseamna k poate fi trimis si in romania? produsul fiind de la amazon
da...
da-mi un link sa incerc sa simulez o comanda...
35$
Vreau hituri!!!!!!!!!!111one:circles::circles::circles:
ce hituri mai stiti in afara de classify it, classify this, product listenings, product rnr???................ceva nou mai exista....
sa nu ziceti de dolores lab ca fac spume :))