product rnr sunt pt us? sau nu au restrictie la tara?
Printable View
product rnr sunt pt us? sau nu au restrictie la tara?
Nu stiu daca s-a mai intrebat,dar banii ii poti pune numai intr-un cont de amazon.com,sau merge sa ii pun pe unul uk?
Nu merg folositi decat pe amazon.com.
ceva hituri bune? ca alea cu 0.06 numai sunt..
care de 0.06??pai dak au fost si tu nu zici...crezi ca o sa-ti zica altul tie...
O.o nu stiati de alea? erau unele se numeau: review a easy video commercial ceva gen.. le faceam super repede , si plateau si mult
In cat timp se platesc si ce puneai in cele 2 casute?
Am observat ca s-au dus ca painea calda.Am facut si eu...acum sa vedem daca nu ma baneaza inainte de payout.
Eu am pus la majoritatea 4 si 10 ... Alternand cu 3 si 5 prima casuta si a 2a cu 8 si 9 :D
226 intr-o ora si un pic :-?
ii bine ?
Is curios ce vine inainte: plata sau banu' :-j
aveti un requester id pt hitu asta?:D
"requesterId" value="A723EXFXEJXU3"
Sper ca asta-i.
Am dat view page source ca sa-l gasesc.
Puteti sa faceti cum vreti, dar eu am facut 1 la 10 secunde si am primti reject, am vorbit cu ala.. i-am explicat cum faceam si mi-a zis ca nu e bine , si mi-a dat un bonus de 25$ ( ca mi-am cerut scuze , si a zis ca poate ma scapa si de cele 200 de rejected pe care le-am primit ).. ieri am facut 30 $ alaltaieri 25 si miercuri vreo 27.. e super de treaba tipul dar daca le faceti cel putin serios:-\..
Gata si a 2 a tura.Sa vedem daca ma plateste:-SS.
Cate ai facut ?
Mie mi-a acceptat 63 din 499.
mi-a acceptat si mie vreo 5 dolari.Pai am facut 500 cat am avut limita.
Today 631 504 0 127 $30.24
500 limita? glumiti O.O? uneori fac si peste 600
@dudel , incearca sa le faci mai lent.. risti sa iei multe rejecturi daca le faci asa reped:)
pt conturile noi exista limita de 500 de hituri.Ti-a platit tot ce ai facut in seara asta sau ti-a platit ce ai facut in cursul zilei de ieri?
---------- Post added 13-02-2011 at 03:05 AM ----------
This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
=)))))))))))))
e momentan pending.. dar probabil imi plateste pe maine tot.. vreo 35 de dolari:)
EDIT: Aveti vreo idee despre un magazin de console? va rog? am cautat ca un spart si chiar nu am gasit deloc.. orice in afara de wii si psp,:)
vpgames
:-<. Nu stiu daca se renteaza sa fac hit0uri dinastea: din 499 am pana acuma 23 approved si 42 rejected... ar trebui sa ma astept la un ban cand se termina hit-urile alea?lol ce naspa ca nu primesti toti banii de la hit-urile astea, ca eu am primit de 2 ori mail de la turk alert si vad ca mai sunt inca 5300 de hit-uri de facut....