mda deci tre sa ma astept si eu la ban cat de curand...deja e frustrant...am facut exact ca tine , 500 hituri 25 dolari in cont si inca mis pending restul....
Printable View
Am nevoie de cateva pareri: de ceva vreme am trecut pe cont de US si imi iau ban saptamanal, nici nu apuc sa fac cativa dolari, a 2-a zi am ban. Deja la cate comenzi de pene (2-3 $ + 5 transport) am facut cred ca si-a pus sellerul mainile in cap.
Ce ma sfatuiti sa fac? De cand a trecut webu pe US nu cred ca mai sunt hituri de facut pe RO. Astept o parere
Cam in cat timp sunt acceptate Classify It?
luni noapte se aproba astea ce au fost....
Daca va simtiti in stare de ceva grind usor https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZK80OPPYR6O93V
Mie mi le accepta in vreo 10 minute de la completare.
Alte hituri usurele, 6 centi pe bucata. Requesterul nu are calificative, dar pe mine m-a platit in trecut. https://www.mturk.com/mturk/preview?...AWQHMRRROU790E
Recomand ca inainte de a accepta sa rulati putin al doilea fisier, sa fiti siguri ca intelegeti adresa. Numele apoi e simplu.
Au bagat cateva ProductRnr,vreo 10 am facut (ora 13:48).Turkalert nu a dat nici un semn,am intrat sa verific manual existenta hiturilor.Ciudat:P
demult nu au mai bagat hit-uri bune vorbind la modul general :D. Ieri mi-am pus ceasu sa sune la 4 jumate sa vad daca nu s-au bagat hit-uri. Nu am avut noroc :)). These are poor times my friends... poor times :-<
Classify It au aprobat si au platit tot.:)
si Collective Endeavor au platit ieri 200 hituri,...12$ :>....ciudat ca nam primit mail pentru productRnR....a mai facut careva?
Ma lamureste si pe mine cineva cu acel Social Security Number de pe conturile US? E asa mare secret? :)
Nu e secret,esti tu incapabil sa intelegi ceea ce deja s-a spus.
SSN-ul este un fel de CNP la americani pe care trebuie sa il pui pe mturk.com dupa ce ai trecut de o anumita suma (la mina a aparut la 500 de dolari).Este necesar acest SSN pt ca cetatenii americani pot retrage banii pe card si acesti bani trebuiesc impozitati...cel putin asta am inteles eu cand i-am sunat (prin skype).
Nu e bn sa bagi un ssn fals pt ca il verifica automat si s-ar putea sa ai probleme...eu am pierdut mai bine de 100 de dolari din cauza asta.
Morala: Fa un cont nou cand iti cere SSN-ul....
Your request was not completed successfully.
This account has been suspended by the Amazon Mechanical Turk team.
DUDE WTF! :| Nu am facut nici un hit in saptmana asta si uite ce patesc :| Omfg.
S-a spus, ce? Unde?! De cand am intrebat prima data, tu esti primul care mi-a explicat cat de cat. E drept ca nu am dat search pe ditamai topicul, mea culpa aici. Insa cred ca meritam un raspuns mai aprofundat decat un "incorect", asa cum mi-a raspuns cine mi-a raspuns, acum cateva posturi. Iar Yyomax mi-a zis ca el a comandat cu succes si fara SSN. Deci eu ce sa mai inteleg?
Stiu si stiam ce e acel SSN, le trebuie americanilor ca sa stie fiscul de fiecare tranzactie, intrebarea mea era alta. Nu stiam cum este cazul acelor Gift carduri, atunci cand cumperi ceva direct cu acel gift card, fara sa transferi valoarea lor intr-un cont de banca.
La dracu, eu acu chiar sunt la acea limita, am 493 USD in gift card-ul de pe Amazon.com. Daca trec de 500 USD si ma intreaba de SSN, ce se intampla daca nu-l bag? Imi blocheaza contul pana nu il bag? Nu mai pot cumpara nimic fara SSN?
Eu ma gandeam sa imi cumpar ceva de 900 USD, vreti sa spuneti ca este imposibil sa cumperi exclusiv cu Gift card de 900USD, pe un cont AMAZON US, fara sa bagi un SSN valid?
Cumva merge sa tot cumperi ceva, imediat ce te apropii de acea limita de 500 USD (unde iti cere SSN-ul), astfel incat sa nu ai niciodata mai mult de 499 USD pe Gift cardul Amazon?
mie la 200 dolari mia cerut SSN-u deci nu e o regula prestabilita:D+ daca ai citit posturile anterioare sunt oameni cu cate 1500 dolari in conturi.
odata banii transferati de pe payments ii poti folosi.
Eu cred ca tine de perioadele lor de declarat taxe.
De ex sa zicem ca se declara de 2 ori pe an - mai + decembrie ...
Daca iti faci cont in iunie ai cateva luni timp. Daca iti faci in aprilie ai o luna numa :p.
Nu am nici o justificare. Asa cred io :))
Le-am vazut insa respectivii nu au precizat ce conturi erau, de US sau de RO. Evident ca pt RO nu iti va cere SSN.
Eu toti banii ii am transferati in Gift cards pe Amazon Payments. Nu tin nimic pe Mturk account balance, banii ii transfer aproape zilnic, chiar si daca e vorba de cativa dolari. SSN-ul ti-l cere pe Mturk sau pe Amazon (la payments, gift cards, etc)? Pt ca din cate am vazut, asta tine de site-ul (si contul) de pe Amazon, nu de pe Mturk.
Stie careva cum pot scapa de ban? :|
cum putem scapa ....nu la singular...suntem multi care primim ban