Apropo,cand pagina nu se incarca,voi mai scrieti si motivul?
Printable View
Apropo,cand pagina nu se incarca,voi mai scrieti si motivul?
Eu scriu, ca nu-i mare lucru, oricum merge repede.
---------- Post added 19-07-2010 at 03:06 AM ----------
Ia uite la astia, cica shippin free, cu tot cu romania. Mie nu prea imi vine sa cred. :-?
---------- Post added 19-07-2010 at 04:09 AM ----------
uitasem da pun link-ul :D carsonscollectiblestx @ Amazon.com:
Cred ca e adevarat,avand in vedere ca au 92% feedback-uri pozitive.
ce hituri mai faceti?
https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZMHGEZTMZ44WNZ is this a web page
si s au dus..
asa e de obicei ...mai nou...la toate e acelasi link???
azi au fost doar cu oracle...java...
Hitul asta l-a incercat careva?Pare destul de bun
Mie mi se pare putin confuz... ar fi trebuit sa dea exemplele alea mai concise. De exemplu siteurile cu si despre jocuri (gamershell de ex.) eu le-am bagat la "general customer site", mi se pare cel mai logic. Dar nu prea am chef sa matrezesc cu hit-uri refuzate, mai ales ca sunt la inceput.. :-?
@ hannibal Daca esti la inceput poti incerca asa ceva https://www.mturk.com/mturk/preview?...ZE4ZCZGZZQT1N0 (Verify Business Locations). Un hit simplu si care se poate face foarte repede. Plus ca iti mai poti permite cate o greseala fara sa iei reject. Doar sa nu gresesti prea mult ca nu te mai lasa sa faci hit-ul. Good luck
daca mai sunteti treji, sa stiti ca a bagat "is this a website". Acum am vazut si eu.
---------- Post added 21-07-2010 at 02:15 AM ----------
bai, am si eu o nelamurire: Seller-ul asta ( Amazon.com Shipping Rates: Choozees Wholesale ) zice ca trimite in europa si ca trimite chiar ieftin (daca te uiti la shipping rates).
Dar la aproape TOATE produsele lui daca citesti la shipment zice ca nu trimite decat in US. Deci... trimite ori ba? Eu vreau sa strang bani sa imi iau PSP, am 50$ pana acum, in vre-o 5 zile (ce ziceti, e bine? :) )
vezi ca are 0 calificative...
am mai vazut selleri la care scria ca nu trimit inafara europei dar ei trimit...am luat si eu ceva asa dar...am uitat ce...
mie cei cu ... is this a website mi au respins tot...si am facut bine...ultima data erau toate link urile la fel ceva cu oracle si java...
i need help!!! (again.. :( ) Scuzati-ma ca va tot f*t la creieri dar am o mica problema. Deci. Am transferat bani de pe mturk pe amazon, banii apar la "gift certificate/card balance". Acum intrebarea e.. de unde iau codul pe care trebuie sa il bag cand plasez comanda?
Trebuie sa introduci un nr. de card pt. a putea platii cu banii de pe gift card .
Mersi Tudor pentru ajutorul tau, dar ma tem ca nu ai inteles ce nu stiu. Poti sa mai citesti odata postarea mea, sau, mai bine ma citez: "de unde iau codul pe care trebuie sa il bag cand plasez comanda?". Deci de unde iau codul/nr de card?
LE: gata, am rezolvat, mi-a aparut "use your gift and promotional balance"
Totul e bine cand se termina cu bine :D. Mi-am dat si eu comanda de niste RAMi, sa vad cum si cand ajung.
Ceva hituri noi ?
bump
Tie cine ti-a mai zis mah despre thread-ul asta?Esti atat de ....( nu am cuvinte pentru tine) incat nu pot sa te uiti macar pe prima pagina sa vezi ce hit-uri sunt?Ahhhh,stai ca trebuie sa stii engleza ca sa poti sa citesti hiturile.Nici macar nu ai spus "Salut","Va rog frumos" sau chestii de genu.Ai report pentru Offtopic.
Nu mai trimiteti toti .... pe forumul asta daca nu au treaba macar 5 minute cu jocurile si cu consolele!!!!!!!!
Ontopic:
https://www.mturk.com/mturk/preview?...UNQF3QS2H0W85X
Hit cu care va puteti creste ratia.
Cum platesc ce am cumparat?
Ca in lista sunt doar:
- Credit or Debit Cards
- Gift Cards & Promotional Codes
- Amazon.com Store Card
- Checking Account - Enter your checking account information.
Pai bifezi acolo sus unde iti apare suma pe care o ai, deasupra la Credit Cards.