Am precizat ce HIT era -> Mechanical Olympics si dadeau 3.5 dolari.
Printable View
Am precizat ce HIT era -> Mechanical Olympics si dadeau 3.5 dolari.
nu se pot cauta HITuri doar de la anumite persoane ? sa caut dupa requester...
Dai click pe requester si iti arata toate hit-urile puse de el.
Ghici ce HIT mi a aparut azi ca pending pe data de 9 Ian. Mechanical Olympics. Astia chiar sunt culmea. Si am mai sters si filmuletul de pe youtube, si din calculator. Pff...
Oare daca le dau email cu noul link imi dau approve? ;))
https://www.mturk.com/mturk/preview?...1QFYSJXCN5JY10
bagati-va pe ele ca mai sunt putine...
nu pierzi prea mult timp sa stai sa alegi din pozele alea ..pt 0.05 $ ?
Ceva hituri bune?:-/
https://www.mturk.com/mturk/preview?...SE9W5ZXHZ94Y60 decat asta:|
dar e bun hitul plateste instant, numai ca trebuie sa faci 6 teste si sa ai ratia peste 90% si apoi nu mai ai probleme
Prea multa munca pentru 0.07$...
nu cred ca este prea multa munca daca stii cum sa lucrezi;)
=Flavius=
ala nu e hit usor ....
daca vreti deastea usoare faceti-va cont de US si o sa vedeti ca sunt cateva hitury bune...platite cu 2 3 centi si care le platesc sigur si le faci in 5 secunde(pe ceas)
eu saptamana asta mi-am ridicat coletele...
un stick...masina de tuns...adaptor...
acum mai astept 2 stick uri ,un cablu vga de xbox si un modulator fm pt masina ;)
Mersi din nou Pastilutza :)
stiu...cu cont de US sunt hituri mii si mii , dar nu cumva o sa iei un ban daca te transferi din RO in US ?
dar nu am de ce sa ma transfer din us in ro...
pe amazon pun o adresa de america ...la misto(doar zip code real) iar cand comand ceva pun adresa mea de RO...
alea nu cred ca se verifica pt nu e interzis sa trimiti pachete la alte adrese...mai sunt si pe site ce comanda pentru altii pentru un comision...
deci?
eu am luat ban de multe ori dar banii nu i-am pierdut....ii transferam pe amazon si acolo nu am ban.
acum am luat o pauza...
de vreo 2 saptamani nu am facut nici unu hit
Oare ce s-a intamplat cu Roofus?Ieri dimineata era totul ok si acum vad ca nu mai au niciun produs pe pagina..:|
Roofus Express @ Amazon.com:
Doar ce vroiam sa intreb acelasi lucru. Ce au patit ? Bankruptcy ? lol
Poate se face inventar...
Stie cineva magazine de haine pe Amazon care trimit si la noi ? Si nu ma refer doar la adidasi. :|
Eu am comandat acum 5 minute de aici un tricou cu Mario. Tricou + shipping = 30$ (tricou = 20$).
Foarte misto magazinul, cu transport destul de ieftin. MOAR.
Stie cineva un magazin de electronice care trimite in ROmania si la un pret destul de bun ?
Pastilutza parca ti-ai luat tu piese de pc de la acel magazin...te rog sa-mi zici cum se numeste acel magazun caci nu mai retin :(