Eu nu am cont de US ,deoarece mai am 30$ in amazon si 2 comenzi de 78$ si nu vreau sa ma risc :D
Printable View
pe amazon iei ban doar daca te loghez din alta parte...am patit-o eu...
odata ce sunt banii in contul de amazon degeaba iei ban pe mturk..ca nu iti ia si banii de pe amazon...si pe asta am patit-o
ma lamureste si pe mine cineva cat costa transportul la acest produs?:)
Amazon.com: Apple iPod touch 8 GB (3rd Generation) NEWEST MODEL: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41WgyV%2ByOLL.@@AMEPARAM@@41WgyV%2ByOLL
Flavius...am xbox 360 ;)
si cred ca trimite si in romania ca la Destination Country in josul paginii este si romania pe lista
chestia e ca ieri era ipod 3g 8gb la acelasi pret ca aici...iar transportul 10 $
si ma gandesc daca au fost vor mai fi...
totusi stie cineva cat e transportul pentru asta de mai sus?daca e mentionata romania la Destination Country cred ca trimit si astia la noi
Szergiu la ce hituri mai lucrezi?
de atunci nimic...
cand nu e nu e :(
stie careva transportu pentru ipod-ul de mai sus?
pot transfera bani de la gift card la Amazon Payments balance ?
pai daca ai cont de sua prin amazon payments se transfera banii....
ca sa cumperi un gift card ai nevoie de card din sua
revin...cu intrebarea mea...in legatura cu transportul.va rog
Mi-am facut cont de US,e super tare va recomand,sunt o gramada de hituri cu 1 $ etc care se fac rpd..
pai am 10 dolari la ghit card balance iar eu vroiam sa ii bag la amazon payments
Mario cum de tu le vezi si noi nu :D ?
LjB ShopStop @ Amazon.com: uite aici Ipod
stiti un user serioes care vinde cu taxe de transport mici ? vreau sa imi cumpar un mousepad steelseries......
si poate imi puteti spune niste hituri de facut ratie, am 83 ratie si nu prea gasesc hituri.....
Amazon.com: Apple iPod touch 32 GB (3rd Generation) NEWEST MODEL: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/413XvF0yukL.@@AMEPARAM@@413XvF0yukL
vad ca merge in romania
Dar nu e noul iphone ? astia scriu ipod
vreau si eu raspuns pentru acest produs
vad ca e 262 de dolari,depaseste 310 ? adica inca 50 de dolari epste ???
iar daca am o parte din bani pot sa mai bag pe amazon ? si cu ce card ? merge cel de la ING :P
zice asa daca vrei sa il cumperi
Apple iPod touch 32 GB (3rd Generation) NEWEST MODEL cannot be shipped to the selected address.
si iti poti alimenta contul cu un card ...nu stiu care si cum
---------- Post added 09-02-2010 at 02:18 AM ----------
nu mai sunt ipod-uri touch 3g 8GB pe amazon?
nu gasesc unul care sa trimita in RO nici mort
---------- Post added 09-02-2010 at 02:58 AM ----------
sellerul amazon.com trimite electronice in europa?
pai eu i-am dat sa il cumpar chiar daca in conbt am doar 10 dolari si am apasat pe a doua adresa a contului de Romania si a mers ,dupa care imi arata optiunile de plata si imi arata acei 10 dolari iar mai departe nu am mai putut ca nu aveam bani in cont
cand am selectat Romania adresa mea mie nu mia zis nimic
unde mai exact dai tu add to cart sau buy with 1 click...?
ok . intrebare de 10 puncte :D . Acuma vreau sa imi fac cont de US si am de gand sa completez cu o adresa random . Faza e . Daca vreau sa comand ceva de pe contul meu de US , produsul comandat nu o sa mearga la adresa aia fantoma ?:D Ca din cate stiu , daca fac hit-uri atunci o sa fiu rasplatiti cu dolari care pot fi folositi numai pe Amazon . Nu ? Sau o sa primesc chiar dolari adevarati pe care mi pot pune pe card ? Si inca o chestie , ce date ar trebui sa fie reale ? Numele ar trebui ?:p