Au intrat mai repede azi.
Is this a web page :
https://www.mturk.com/mturk/preview?...YDCY0ZRTYHX06Z
Au intrat mai repede azi.
Is this a web page :
https://www.mturk.com/mturk/preview?...YDCY0ZRTYHX06Z
nope . mi-au banat nenorocitii aia contu :-l . Pana la urma l-am cumparat de la ffocus. Acuma nu mai tintesc asa de sus
. Vreau numa niste jocuri . Si banuiesc ca nu sunt sanse sa imi pot recupera contru
. Aveam vreo 300 de dolari pe el (facut in 2 sapt max
) pe care nu ii mai pot transfera pe amazon payments (nu am facuto la vremea aia pt ca am crezut ca daca tot transfer 10 $ , 12$ ,15$ o sa ma trezesc cu vreo 40 de gift card-uri de 10 dolari . Acuma zilnic transfer banii .,, chiar daca ii vorba de 2 dolari
). Da in orice caz mi ciuda pt banii aia pierduti . De as putea sa ii recuperez ... ei bine atunci mi-as marii colectia cu inca vreo 10-15 jocuri
![]()
tine te de gatu lor tare man!!!
ai sanse sa ii recuperezi
si eu era sa pierd 270 de dolari parca dar m-am tinut tare...le am trimis fax si toate porcariile...confirmari ca acel cont e al meu...
totusi sunt multi bani...
sau te ai resemnat![]()
da pe tine de ce te-au banat ? tot pentru ca aveai cont de US ? Am un program de schibmat IP-u . oare daca pun unu de USA si zic sa refaca scanarea ...oare o sa se razgandeasca ? si tu mai exact ce le-ai scris in mesaje ? ca poate ma reapuc sa ii enervez![]()
tot ceva de genu asta...cu adresa de sua si IP de RO
intai m-am cam milogit de ei...dupa care am vazut ca nu merge i-am luat mai tare
in ultima faza le am zis ca mi-am mutat domiciliul din SUA in RO si i am rugat sa ma ajute cu banii(sa mi i transfere dupa care sa imi blocheze contul)
and...it works
m am tinut de gatul lor aproape o luna cred...
Am observat ca la ''This is a web page'' nu prea conteaza ce pui la numele site-ului ,oricum ti le accepta.
Uite, din cauza la niste "exemple" ca cel de sus, toate hit-urile bune sunt facute la plesneala si apoi submiter-ii dispar sau nu mai platesc. Va rog asa cum au facut-o si ceilalti, respectati persoanele care pun hit-urile si faceti-le cum trebuie ca altfel vom ajunge sa nu mai putem face bani pe mturk. Fac referire la "gugalistii" care au aterizat aici dupa cum spune si Szergiu. Apropo la useru cu vama: Sa stii ca trebuie sa te duci la vama de la Bors, am auzit ca lucreaza cu Amazon si daca le spui ca stii gramatica limbii romane nu platesti nimic.
Traim in Romania...
Am sa ma fac ca nu te-am auzit..Oricum, mersi pentru primirea calduroasa si plina de sarcasm!
ON TOPIC: Daca nu gasiti nimic mai bun puteti sa incercati asta: https://www.mturk.com/mturk/preview?...7BY4O79KV1F24T ( Qual API Test For Retail Data ) Se plateste putin dar se face relativ repede.
Dar ce te-ai aprins , relax !! A fost doar o mica paranteza , asta nu inseamna ca eu fac hit-urile la plesneala ,doar am testat si stii de ce ? Pentru ca pe ei nu ii intereseaza ce scrie in aceea casuta, ci daca e un site sau nu ,daca ii interesa ne cerea sa facem copy-paste la toata adresa si voila !
Termina cu ironiile ,ca nu ajuti pe nimeni cu nimic.
O zi buna !
@ Mika
Nu am primit nimic dar IRS nu sunt cei care se ocupa cu taxele prin U.S. ? Ce treaba au ei, poate ne pun taxe pe castig ...
Am primit mail-ul cu IRS. E mai mult pentru ei ca sa poata dovedi cui au dat banii. Oricum, chiar daca e vorba de putini bani si nu reprezinta cine stie ce infractiune, mi se pare cam riscant sa-ti faci cont pe nume false. Vreun magazin cu jocuri ps3 stiti in afara de hit gaming ? Roofus avea cel mai bun transport - 9$ da' au disparut.
Deci chiar nu conteaza ce pui in aceea casuta, una dintre regulile hit-ului suna cam asa:
''Nu vrem url-ul site-ului, ci doar numele sau''
Dupa parerea aceasta regula e pusa doar pt. a justifica cei 2centi per hit .
In fine, legat de acest hit, miercuri si joi hit-urile au fost bagate pe la 00.30, aseara pe la 23.00 asa ca fiti pe faza.
+1.
@TudorI
Faci 2 zile fara sa bagi numele, iei ban. Iti faci cont nou, iei ban si pana la urma nu mai baga hit-uri.
''Nu vrem url-ul site-ului, ci doar numele sau'' - asta inseamna ca nu vor URL ci vor numele siteului. Pt. google le scrii Google, nu www. google . com. Aia vor ei.
Succes.
@ Dudel
Fac de ceva timp hit-uri de la acest requester, stiu cu se se ''mananca'' hit-ul si asa fac de obicei , copy-paste la ce este intre www si numele domeniului, eu doar m-am gandit ca asta ar fi o ''portita'' pt. ca pe ei NU ii intereseaza ce e scris in casuta respectiva. A luat cineva ban pe chestia asta ?
In mod normal nu e corect ce faci tu. Trebuie sa precizezi numele site-ului care apare in header. E adevarat, nu stiu cat il intereseaza pe requester numele, dar hai sa nu mai gandim "rumaneste" - de ce sa faci un lucru bine daca poti sa-l faci prost...
Bookmarks