Contacteaza-i si intreaba-i. Sunt mult mai buni in feedback decat ai crede.![]()
le-am trimis un mesaj si am primit pe email
Thank you for writing to us at Amazon Mechanical Turk. We will reply to your customer service request shortly.
You can often find answers to the most common questions about Mechanical Turk using our help pages which are located at http://www.mturk.com/mturk/help?helpPage=main
Thank you for being an Amazon Mechanical Turk customer.
Sincerely,
Amazon.com Mechanical Turk Customer Service
http://www.mturk.amazon.com/
Please note: This e-mail message was sent from a notification-only address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to this message.
se mai poate reactiva un cont?
nu am nici cea mai mica idee de ce mi-au banat contul...
macar daca aveam contul mai "saracut"si nu trebuia sa mai primesc bani,dar nu e deloc asa
ceva sugestii?ce as putea sa le scriu?
acum o sa astept mesaj de la un om nu de la robot.
sper sa imi reactiveze contul.
Vezi ca o sa primesti raspuns la noapte...sau maine dimineata.Este diferenta aia de fus orar.
Ala cu "Research Online Video Usage for a company (10 quick questions)".
0.75$ per hit. 20 de HIT-uri facute.
Nu trimite in Romania. Ca sa trimita in Romania, trebuie sa arate intr-o lista si Europe.Asa:
Amazon.com Shipping Rates: Roofus Express
mai postati cativa useri ce trimit la noi dar nu doar jocuri mai si electronice...la preturi mici
on
ce as putea sa imi iau de 10 dolari ?(transport tot in banii astia)
am un cont pe amazon si am in cont 10 dolari si nu l0as lasa de izbeliste
il golesc intai apoi...![]()
Amazon.com At a Glance: Red Rhino Sports
PlasmaBuddy @ Amazon.com: photo
AHC24 @ Amazon.com:
Coolerguys @ Amazon.com:
Uite aici cateva site-uri,sper sa te ajute.Daca mai aveti altele postati si voi![]()
Whoa. AHC24 are niste super preturi !De ce nu puneti si voi magazinele toate care le stiti ?
Asteptati motiv special...
Amazon.com: HDE: Electronics
ma ajuta cineva sa gasesc o masina de tuns in 60 de dolari?cu tot cu transport...
masina sa fie pe la 40 $
nu masina 10 si transportu 30 ca nah....
raman dator daca ma ajuta cineva
![]()
Doamne nu pot sa cred. Nu gasesc absolut nicaieri un joc mai nou unde sa nu fie transportul de cel putin 40 de dolari. Ce naiba e cu astia, oameni buni ? Imi vine sa arunc monitorul pe geam si sa ok ma opresc aici. lol
Dar serious, e stresant.![]()
VPGames @ Amazon.com:
Pe asta l-ai incercat?
Bookmarks