Pai cine te-a pus sa faci de la Classify This? Au reputatie proasta...
Classify This = bad
Classify It = good
am mai gasit un seller cu incaltaminte din UK...nu mai trebuie platit TVA....
http://www.amazon.com/gp/browse.html...=AVE4BIYPL7HMX
Astazi mi-a venit laserul de proba).Scrie in citatia aia ca predarea se face in ziua de 25.05, deci maine trebuie sa ma duc sa il iau?
Nu mai am rabdare![]()
te poti duce si azi, dar unii te pot trimite acasa pe motiv ca pe aviz scrie maine. Le spui ca te grabesti si gata.
Sau ca ai vazut prin serviciul de tracking ca a ajuns coletul de ceva timp si vrei sa-i scapi de el
Mi-a ajuns recent jucarica Amazon.com: Sony CDX-GT34W - Radio / CD / MP3 player - Xplod - Full-DIN - in-dash - 52 Watts x 4: Electronics@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/21cOtTbpVCL.@@AMEPARAM@@21cOtTbpVCL teafara si nevatamata de la E & B Electronics. Chiar daca nu are cel mai ieftin transport si nici cea mai bogata oferta, vanzatorul a pus coletul la posta in aceeasi zi in care am dat comanda si a ajuns destul de repede, in aproximativ 14 zile lucratoare. Asadar il recomand. In privinta casetofonului tin sa subliniez si sa bolduiesc urmatorul aspect: faceti ochii cat cepele cand luati ceva din state, sa nu va treziti ca sunt probleme de compabilitate. In cazul meu cautarea frecventelor radio se face din 2 in 2, impar, in concordanta cu organizarea lor. Adica 149.9, 150.1 iar Guerilla e pe 150.0![]()
Daca imi cereai parerea iti spuneam si eu lucrul acesta, ca mi-am luat doua. Iti mai trebuiesc niste tetiere![]()
Din ce in ce mai bine ....ma gandeam sa mai strang niste banuti si sa-mi iau inca un iMac![]()
minte iPaul de pute. nu va mai luati dupa el. pe mess se dadea mare hacker, zicea ca fura bani din PayPal-ul unora. ca sa-i zic adresa mea de paypal ca-mi fura si mie cateva sute de euro. daca vreti sa va amuzati va pot da conversatia![]()
Salutare, salutare! M-am apucat si eu de vreo 2 saptamani de mturk si am facut pana acum 90 de dolarei de care as vrea sa imi iau ceva. Dar inca mai am niste semne de intrebare asa cum banuiesc ca au avut multi la prima comanda... Am citit cam 80% din cele postate de voi aici dar totusi nu am inteles 100% anumite chestii legate de locul unde vin produsele si taxele care trebuiesc platite. Ma intereseaza sa imi confirme/infirme cineva urmatoarele:
1.Produsele vin la oficiul vamal si platesc tva pe produs daca produsul vine din afara UE
2. Produsele vin la oficiul postal si nu platesc tva daca produsul vine de la un seller din UE.
3. Nu conteaza de unde vin ca oricum se plateste tva la toate produsele ce depasesc 45Euro
Imi cer scuze daca postul meu deranjeaza pe cineva, stiu ca sunt intrebari puse de multi si de multe ori dar sunt si multe raspunsuri neclare.
Bookmarks