Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 295 of 312 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 ... LastLast
Results 5,881 to 5,900 of 6237

Thread: Mturk (Amazon)

1. #5881 SP
    Junior Member baghy's Avatar
    2000$ in cont , dar n`ai bani de o camera mai buna?

2. #5882 SP
    Junior Member Andu's Avatar
    haha, deja prea iti imprastii pe aici frustrarile. Eu nu iti mai raspund ca nu vreau sa poluez topicul cu offtopic. Bafta

3. #5883 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Un hit prost platit, dar usurel si care plateste repede https://www.mturk.com/mturk/preview?...P6OH4JPVUM2289 In prezent are cele mai multe hituri.

4. #5884 SP
    Junior Member Andu's Avatar
    Partea negativa cand imparti hituri bune cu toti idiotii carora le e lene sa le faca calumea si care sunt principalul motiv pt care multe hituri sunt US only:
    Quote Originally Posted by ionutz727 via pm
    spune-mi ceva te rog
    cum pui tu numele alea?
    asa la vrajeala sau le copii de undeva?
    mersi
    Quote Originally Posted by ionutz727 via pm
    ...eu am facut anul trecut $5000 cu hituri la vrajeala asa ca las-o mai moale.
    moarte lor...

5. #5885 SP
    Member ionutz727's Avatar
    Quote Originally Posted by Andu View Post
    Partea negativa cand imparti hituri bune cu toti idiotii carora le e lene sa le faca calumea si care sunt principalul motiv pt care multe hituri sunt US only:

moarte lor...
    U mad?

6. #5886 SP
    Junior Member alexxyz's Avatar
    uitati aici unu interesant pt cei interesati,app tare img lu andu gg
    forgot this https://www.mturk.com/mturk/preview?...PITLC2HHIWF23D

7. #5887 SP
    Ser
    Junior Member Ser's Avatar
    Location is US

8. #5888 SP
    Junior Member vimann's Avatar
    Sa nu va puna dracu' sa faceti hitul "Find the names & emails from university members (~ 60 sec) - daily approval! " al lui Sebastian Darr. Mi-am omorat ochii azi si am luat reject la 90% din ele, pe motiv de necompletare, chiar daca am urmat instructiunile si am facut mentiuni unde nu am gasit nume/emailuri.

9. #5889 SP
    Ser
    Quote Originally Posted by vimann View Post
    Sa nu va puna dracu' sa faceti hitul "Find the names & emails from university members (~ 60 sec) - daily approval! " al lui Sebastian Darr. Mi-am omorat ochii azi si am luat reject la 90% din ele, pe motiv de necompletare, chiar daca am urmat instructiunile si am facut mentiuni unde nu am gasit nume/emailuri.
    ce urat

10. #5890 SP

11. #5891 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Mai exista vreo metoda de a elimina un requester de pe pagina cu hituri? Stiu ca in trecut era un addon pentru firefox...

12. #5892 SP
    inca este scriptul ala

13. #5893 SP
    Ser
    cum se numeste ?

14. #5894 SP

15. #5895 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Incercati niste hituri cu transcriere de la Claritrans cat mai sunt https://www.mturk.com/mturk/searchba...A1V1AJBB2ICODE Sunt mai usoare si platesc mai bine decat hotomanii de la CastingWords.

16. #5896 SP
    a incercat cineva recent cu doua conturi pe acelasi ip?

17. #5897 SP
    Ser
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    Incercati niste hituri cu transcriere de la Claritrans cat mai sunt https://www.mturk.com/mturk/searchba...A1V1AJBB2ICODE Sunt mai usoare si platesc mai bine decat hotomanii de la CastingWords.
    Salut. Poti sa ma ajuti si pe mine cu calificarea asta te rog ? ClariTrans Review. Nu reusesc sa fac 100

18. #5898 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Iti dai seama ca inainte de fiecare intrebare mai putin una iti da raspunsul corect?

[Spoiler="xx"]
    When is it? Will you be there?

Any of the above

their; there; their; they're

B only
    [/Spoiler]

Is curios daca nu reusesti sa faci un test la care tre' sa stii ca se scrie cu litera mare la inceputul propozitie cum transcrii tu audiourile. Spor oricum.

19. #5899 SP
    Ser
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Iti dai seama ca inainte de fiecare intrebare mai putin una iti da raspunsul corect?

[Spoiler="xx"]
    When is it? Will you be there?

Any of the above

their; there; their; they're

B only
    [/Spoiler]

Is curios daca nu reusesti sa faci un test la care tre' sa stii ca se scrie cu litera mare la inceputul propozitie cum transcrii tu audiourile. Spor oricum.
    Asta l-am facut merci. Daca vrei sa ma ajuti bine daca nu tot bine. Oricum eu vorbeam de cealalta calificare..

20. #5900 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    yyy
    yyn
    nyy
    ynn
    ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 295 of 312 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 ... LastLast