Review A Windows Browser Toolbar That Lets You Save Videos From Most Youtube Like Sites
Review A Windows Browser Toolbar That Lets You Save Videos From Most Youtube Like Sites
Baieti,am reusit sa recuperez contul cu 125$.Acum urmeaza partea cea mai tare,cheltuirea lor![]()
vad ca majoritatea postati hituri pt us ,pot sa schimb locatia la account si sa fac de pe us ,sau trebuie alt account?
iar daca trebuie alt account banuiesc ca va trebui si un nou cont amazon in care sa depun banii ,nu pot folosii acelasi acc amazon pe 2 de mturk ,nu?
Doamne Maica Domnului...tricou cu Manchester...si nu imi spune...o sa te duci in "discoteca" cu el?
Cine ma invata si pe mine cum sa ma lansez pe acest site ?
Nu stiu sa ma inregistrez.
Poate cineva sa-mi arate cativa pasi ?
Multumesc.
Fratilor cum naibii ma inregistrez lol , trebuie sa scriu si Company Name si altele , ma rog le-am scris eu , dar vad ca trebuie o adresa de US si tot nu imi merge, imi da o graoza de erori.
Nici macar nu ma lasa sa imi pun o parola dorita de mine , trebuie sa fie una diferita fata de alte siteuri...
In partea dreapta,sus,aveti un buton pe care scrie worker.Apasati click pe el si dupa urmati pasii care apar acolo.
Dupa inregistrare va duceti la "HITS" si va apucati de facut bani.
la telefon dati si voi search pe google si bagati din america,ca sa mearga
acolo nu imi mergea mie,chiar si cu cateva numere de america dar pana la urma a mers
Nu ma lasa sa pun paorla pe care vreau eu, trebuie neaparat una diferita de cea pe careo am la yahoo de exemplu
La tara pun Romania?
LE : Pana la urma l-am facut dar faza cu parola tot nu merge.
Bogdane, n-ai tu treaba cu jocurile si cu tot ce tine de ele...i-auzi, tricou cu Manchester...
P.S Numai tricoul a fost 70E
De ce am impresia ca are xbox 360 modat?lol
on: Pot sa aleg orice tara cand imi fac cont? sau trebuie adresa adevarata,nr meu de telefon etc?![]()
@k1du:Stati putin,ca nu inteleg...Daca mi-am facut cont pe Mturk,atunci trebuie sa imi cumpar cu banii castigati neaparat un joc sau o consola?!
Si ce daca are xboxu modat,essti tu mai bengos daca cumperi originale?Bai omule tu de ce crezi ca nu lanseaza live in romania si genul asta de tari,ptr ca este prea MULTA piraterie eu nu inteleg de unde atata compasiune ptr "producatori de jocuri" cand ei nu dau 2 flegme ptr. noi....
Bookmarks