632.
Eh, oricum aveam nevoie doar de 300. lol
Si eu am facut cam 300 faceam cam 500 da s-a pus fratimiu la calc...am niste draci...target,ipod touch.Am doar vreo 40$,se fac cam greu ca nici nu prea am timp cu scoala.
386. ma gandeam ca o sa fac o pauza de mturk o vreme pana mai apar hit-uri bune . se pare ca asteptarea nu a fost lunga
. Si btw la inceput au fost 2500 de hit-uri , nu 1000
. de erau 1000 atuncea faceam max 100 fiecare
am si eo o intrebare...imi poate explica careva ca rog cum fac mai exact knd vreau sa comand cva...ms anticipat
Vad ca tot are tentative requesterul sa mai bage..Apar la HITs available 2 dar pana sa dau accept se duc![]()
Le-am vazut cu mult timp inainte sa le vada Mario da' ma grabeam sa vin acasa, facusem 1 de pe tel lol
Fun 10-second quiz about favorite celebrities! Only 4 questions!Daca nu va dat requesterul deja restrictie sa faceti.
Glumeam...Faza e ca trebuie sa fim uniti,sa fim un grup de romani care sa-i bage pe americani in faliment.Cand cineva afla un hit bun sa il posteze si aici,pentru ca presupun ca de pe threadul asta a aflat de Mturk, nu din alta parte(cu exceptia lui Pastilutza)
Yes/no questions about sentence meanings ce credeti de hiturile astea?Par a fi bune dar nimeni nu le face...
Bookmarks