Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 63

Thread: Intrebari Brainiac

1. #41 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu o luam personal...dar daca tot cauti intrebari pe gugal...se poate si invers ( raspunsuri ) ...credeam ca topicul e pentru lucruri pe care nu ti le poti explica si nu au sens pentru tine....nu sa pui intrebari de pe gugal doar de dragu de a posta.Probabil ca daca aveam doar o casuta verde la reputation ca MrIacob care posteaza numa aberatii...ma simteam,dar din cand in cand mai si ajut cu ce pot.Hugs and kisses and BFF.

2. #42 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    De ce e scrisul invers pe masina de politie si ambulanta?

3. #43 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    De ce e scrisu invers pe masina de politie si ambulanta?
    Pentru soferi... ca sa vada corect in oglinda retrovizoare

4. #44 SP
    Member Kratos's Avatar
    Am o jumatate de galeata cu apa fiarta. Umplu jumatatea ramasa cu apa rece. Ce va sta la suprafata ? Apa rece sau apa fiarta ?

5. #45 SP
    Teo
    De ce se presupune ca Luna e goala inauntru?
    Vreau sa clarificam ceva.Eu niciodata nu am crezut ca luna e goala pe dinauntru.Stiu cate ceva si despre geosfera cu invelisurile pamantului, cu nucleu samd si stiu ca nu e posibil asa ceva dar am vazut/citit in multe locuri diverse ''zvonuri'' cum ca luna ar fi goala in centru si am intrebat de unde ar presupune acei oameni acest lucru.L-am luat ca un simplu mit, asa cum s-a mai zis ca luna ar fi din branza deoarece are acele cratere formate pe ea si in unele momente are culoarea cascavalului.

Ai uitat sa imi pui numele, textul imi apartine.http://www.consolegames.ro/forum/f35...tml#post219825

6. #46 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Daca era cazul sa iti pun numele, ti l-as fi pus ca nu ma ascund dupa deget . Daca te-ai simtit.. atunci nu mai este problema mea, dar din cate vad tu spui ca nu ai crezut niciodata ceea ce ai spus, asa ca nu ai de ce sa te superi

Dupa cum vezi, in threadul respectiv sunt poze sugestive, iar la asa "aforism" asa afirmatie. Nu am spus nicaieri ca tu crezi asta sau ca este afirmatia ta "proprie si personala", am dat doar un exemplu - exemplu ce m-a facut sa ma si gandesc la acel "aforism".

7. #47 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos View Post
    Am o jumatate de galeata cu apa fiarta. Umplu jumatatea ramasa cu apa rece. Ce va sta la suprafata ? Apa rece sau apa fiarta ?
    Apa calaie, pentru ca se combina

Ai uitat sa imi pui numele, textul imi apartine.http://www.consolegames.ro/forum/f35...tml#post219825
    Nu stiam ca avem asa o celebritate printre noi. Textul ala e vechi de cand lumea si pamantul, vii si ne spui ca iti apartine ? wth

8. #48 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    De ce radem la glume ?
    Am inteles ca rasul e ceva care sa ne spuna ca ceva ne atinge corpul ( gadilatul) dar la glume de ce radem ?
    ( nu vreu raspunsuri : glumele ne gadila pe creier)

9. #49 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    De ce radem la glume ?
    De ce plangem la filme / melodii / jocuri ?

10. #50 SP
    Poate sunt eu mai nesimtit dar nu am plans niciodata de la filme/jocuri/melodii , pentru ca stiu ca e un film sau un joc deci nu am de ce sa plang dar MGS era sa ma faca sa plang.

11. #51 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Poate sunt eu mai nesimtit dar nu am plans niciodata de la filme/jocuri/melodii , pentru ca stiu ca e un film sau un joc deci nu am de ce sa plang dar MGS era sa ma faca sa plang.
    O sa mai cresti si ai sa-ti dai seama cat de tare te poate atinge un film bine facut, sau o melodie frumoasa. Uita-te la The Notebook sau A walk to remember, m-as mira sa nu plangi la niciunul dintre aceste 2 filme.

12. #52 SP
    Pana acum nici un film nu m-a facut sa plang decat ca unele m-au pus pe ganduri .
    Dar MGS era sa ma faca sa plang din cauza melodiei " The best is yet to come" .

13. #53 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Fratilor, incercati sa puneti intrebari PERTINENTE pe acest topic, nu intrebari tipice prescolarilor.

@Laurentiu
    De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
    Nu se sterilizeaza SPECIAL pt ei, pur si simplu acum nu se folosesc decat ace de unica folosinta, care sunt f ieftine.Doooh.

Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?
    De ce soldatii Kamikaze purtau o casca?

Ti-a raspuns Khan la astea 2, dar detaliez eu.
    Lumina este o radiatie cu lungimea de unda vizibila de ochiul uman.Intunericul este o stare inerta, caracterizata de lipsa luminii.
    Fizica asta de gimnaziu, bat-o vina...

Ce culoare are oglinda?
    Urmeaza intrebarea: ce culoare are apa?

@Andrewqp
    Multumeste-i lui Uziwood ca el nu a lipsit de la orele de fizica, istorie si lb. romana.

@Luigi
    Pentru ca avem sentimente.

14. #54 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Nu stiam ca avem asa o celebritate printre noi. Textul ala e vechi de cand lumea si pamantul, vii si ne spui ca iti apartine ? wth
    M-am referit la textul din poza.

15. #55 SP
    Teo
    De ce nu toate filmele/jocurile se lanseaza in acelasi timp pe tot globul?

16. #56 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Taw esti un geniu Fizica de gimnaziu (adica google-ul) Dooh. Intrebarile sunt cat de cat retorice, ideea era ca raspunsurile sa fie "funny". Dar e greu sa stii de gluma, cand vrei sa fii deosebit. Off...

17. #57 SP
    Banned PS3LOVER's Avatar
    Am eu o intrebare am vaz ut nu mai stiu pe unde ca st mai multe tipuri de televizoare LED parca OLED si FULL LEDsi cred ca mai sunt orikum vreau si eu sa stiu care este cel mai bun inafara de cel 3D nu intreb aiurea ..vreau sami iau

18. #58 SP
    Junior Member razvan21ro's Avatar
    O intrebare pe care mi-o pun de mult:
    De ce exista apendicele daca nu are nici un rost?

19. #59 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by razvan21ro View Post
    O intrebare pe care mi-o pun de mult:
    De ce exista apendicele daca nu are nici un rost?
    and your answear La ce bun apendicele?

20. #60 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Daca tot ati dezgropat threadul...
    Apendicele are rost. Unul important. Nu nu stiu indeajuns de multe incat sa intru in detalii si nici nu caut pe google si pun aici ca sa ma dau mare destept, dar parca avea ceva de-aface cu sistemul imunitar . Bah what the hell, correct me if Im wrong, dar ideea e ca are un rol important apendicele.

---------- Post added 12-11-2010 at 12:07 AM ----------

My bad Mr. Andrew, n-am vazut postul tau...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast