O sa ne vedem;)
Printable View
O sa ne vedem;)
First day of high school...over !I-|
next day in 14 hours and 40minutes :D (for me)
URA lucrare la biologie din prima zi cum asa ca ii **((( in gura!!!!
Care vor carti ieftine pt clasele a XI-a, a XII-a, pt Bacalaureat sau admiterea la Academia de Politie, Fac. de Drept sau la SNSPA contact me!:) mai am si cateva de a X-a si a IX-a dar de religie, desen.
ceva carti de a 11 a?
chiar mi ar trebui cateva:Dsi prin liceu nu gasesc la cei de-a 12 a...
istorie,geografie,economie...cam astea cred ca sunt
Ce mai am de cls a XI-a:
Biologie: Cls a XI-a Editura Corint
Chimia Pietrelor Pretioase si a metalelor (Optional Cls a XI-a)
Geografie Manual cls a XI-a (Ed. Economica)
Cls a XI-a - Informatica Intensiv C++ (Ed. Didactica si pedagogica)
Matematica: Cls a XI-a - Manual (Autor Burtea) - Editura Carminis
- Probleme rezolvate Ganga
Azi a fost foarte amuzant la franceza :)). Profesoara era nervoasa ( nu mult ), si incepuse sa ne predea la recapitulare. Un coleg de prin spate se juca cu un avion de hartie ( sa mai ai pretentii... ). Cand il vede, tipa profesoara :
- ACUM IL INGHITI! DACA NU, TI-L BAG IN ORIFICIUL ANAL !!! lol .
IELTS in 8 ore 8->
wish me luck
Succes!
Ieri la franceza ne'a intrebat profa ce parti ale corpului uman stim ...si unu din spate a zis ca stie si a zis p*lis,c*is,pi*doix
Cred ca Romania are cel mai prost sistem de invatamant, multe lucruri puse prost derutand elevi, anumite lucruri care nu ajuta cu nimic si mai ales faptul ca stai degeaba 6-7 ore la scoala...Multi profesori comenteaza in stanga si in dreapta ca nu au bani si nu stiu ce, dar intrebarea e oare ei merita mai multi bani?:|
La noi cred ca e cel mai bine, educatie fizica si alte materii de genu asta ( muzica, desen...) de la 8-9 si 9-10 dimineata, si de la 1-2 si 2-3 matematica, romana, fizica , chimie. Sa tot mergi la scoala.
Mai ales cand avem sport de la 9, parfum de primavara in clasa garantat toata ziua.
Doamne ce dor mi-e să merg din nou la școală :( (clasele 5-6-7-8-9-10) 8-|
...�ncă dor din ăla sinucigaș...nu așa...mi-e dor și gata (alea-s prostii).
Ronan daca vrei poti sa te duci in locul meu(a8-a)
Lol ...bucura-te de cls 8 cat mai poti :p
Mai e cineva sau sunt doar mie imi place la scoala ?:-S