Ce scris...:facepalm:lol
Printable View
:))) haha nu am inteles nimic din ce a scris... da.. si la mine la liceu e la fel.. in fiecare zi din 6 ore.. facem doar 3 ..maxim 4 ore in rest stam..
C'mon,azi am avut 7 ore;marti -> info/info/romana/romana/mate/fizica/mate; Superb,nu?Cu integralele masii cu tot :wall:...
O zi "minunata" la scoala, inspectie, apoi test din 2 basme si o demonstratie la romana, apoi sedinta...
Maine, la el, o zi foarte nasoala: Fizica, TIC (facem Info), Info, Info, Info, Fizica, Mate.
lol o sa iesi tocit
va dau un sfat gratuit ;), nu va mai plangeti de liceu, sa vedeti cand veti fi la faculatate veti plange dupa liceu :) so enjoy it, cat mai puteti.
pai asa e mereu. cand esti la generala te plangi ca e greu, ajungi la liceu, plangi dupa materia din generala. eu asa am facut. sunt sigur ca asa e cu toti la facultate :D
Eu zic ca nu o sa va plangeti de facultate ...
Mai postez si dupa prima sesiune lol
Daca aveti de gand sa faceti facultatea in sensul in care sa "nu va plangeti de ea", adica sa treceti ca rata prin apa, fara sa se lege ceva de voi, mai bine nu o mai faceti. Va pierdeti timpul degeaba si dupa ce "terminati" nu aveti nimic decat o foaie de hartie si vremea pierduta.
pe deoparte parca suntem obligati sa o facem... fara una nu stiu daca ti'ai mai gasii de lucru. Defapt nu stiu daca iti gasesti si asa :))
Wooo! Am ajuns pe municipiu la Olimpiada de Informatica. Voi ce-ati facut ?
Eu n-am mai fost ca aveam un somn in mine... si am preferat sa dorm :))
Pacat, poate ne vedeam la municipiu... Nu a fost deloc greu.
Iti dau dreaptate!
Acuma am terminat sesiunea si am 2 saptamani de vacanta , am sa terorizez fosti profi din liceu. Am niste amici prin clase mai mici.Am planul perfect(sper).
Am 20 de ani(aproape) dar cine ma vede nu imi da mai mult de 16-17(depinde cum sunt tuns/imbracat)
Si am sa ma prefac ca sunt un elev nou. :evil:
Clasa a X-a.Toti se mira de mine ca ma plang non-stop de cat trebuie sa invat.Cica o sa vad eu la faculta cu sesiunile.
Te plangi in clasa Xa ca ai mult de invatat?o_O
@GS0Ls Felicitari :).
Nu ii adevarat... materia de liceu e mult mai ok decat cea din generala. In generala aveam mult mai multe ore/saptamana si la unele materii era musai sa inveti. In liceu e mult mai lejer, singura inconvenienta, pentru mine, e ca am miercurea pana la 4 (3.30) in rest luni,marti,vineri pana la 1 si joi pana la 2. (Sunt in acelasi liceu in care am fost si in clasele V-VIII). In alta ordine de idei, saptamana asta e Hell deoarece dam teste la fiecare materie.
Nu aveti din intamplare o prezentare .ppt despre ceva legat de tehnologie? :D