Multumim LuigiTaticul Insomarului ...
Mircea Geoana
Traian Basescu
probabil ca nu are multa legatura dar m-am gandit daca ,,Dictatorul" Basescu nu mai iese atunci cum vor mai face rating Mircea Badea si Gadeaca tot de el se iau in mare parte
![]()
skorch , posteaza pe aria de politic atunci cand inveti si tu un minim de matematica ... sincer , ne insulti inteligenta![]()
latest news (acum e oficial) . Geoana a iesit presedinte .
. au araat pe pro tv statisticile . cva de genu 51,80% Geoana , 48,20 % Base
Acum pentru toti cei care nu au habar de nimic si posteaza degeaba: nu e nimic oficial inca. Oficial va fi cand se vor numara toate voturile, adica si cele de afara care sunt intr-un numar destul de mare. Si pentru copiii gen "paunstefan" care nici nu au buletin macar, va rog nu va mai bagati unde va depaseste situatia. Asta e arie de politica nu de gaming. Multumesc.
Antena 3 se inchide dupa numaratoarea finala a voturilor, cum - nu stiai?
De asemeni.. cei de la PSD vor veni si ne vor lua consolele din casa. Pai ce-i cu consumerismu asta. Hai, inapoi la console Rambo de la fratii Basarabeni, inapoi la televizoarecu lampi.
Geoana va arunca tot ce aveti in frigider. Inapoi la "adidasi" si paine luata pe cartela.
Stingeti aragazele si aliniati-va la coada la butelii copii caci Studentul crede in cea mai mare aberatie a secolului.
@Laurentiu - de ce suferi? Ca parca toti fura la fel de mult si tot "de rapa" se duce tara asta. Deci, de ce suferi??
Acum nu stiu cum se procedeaza in alte localitatii dar in Mangalia cei de la primarie (unde este primarul psd-ist) au sunat toti locuitorii din oras (si nu numai pe cei din oras, am vb cu un prieten din Londra care are si numarul din tara acolo) si le spuneau sa voteze cu Geoana. La ora 16:00 azi la tv au fost invitatii la o emisiune Becali, Vadim si ..... si l-au criticat 1h fara oprire pe Basescu. Eu nu am nimic cu Geaona, in schimb URA pentru PSD o voi purta mereu in suflet.
Explicatia pentru Khan aici este. Daca erau fair-play toata stima si respectul. Dar cand se aliaza toti impotriva unui singur candidat si voturile ies 50 - 50, este ceva dupa parerea mea.
Marinarul in marea si nemarginita lui nesimtire de animal politic va incerca cu orice pret sa fraudeze alegerile. Omul nu vrea sa inteleaga ca a pierdut corabia.
PS. Om la apaaaaaaaaa !!!!!!!![]()
Voturile din afara sunt luate in considerare in exit-polls. Se estimeaza ca numarul acestora ar fi in jur de 100.000 iar diferenta de procente este aproximativ 200.000
Desigur totul este estimativ si luat de pe antena3, dar tind sa cred ca nu poate fi departe de adevar.
Au spus reprezentantii institutelor de sondare a opiniei publice ca voturile din afara NU se iau in considerare , ar fi o desfasurare de forte mult prea mare ... si un efort financiar marit . Khan , chiar nu vreau sa intru intr-o discutie contradictorie cu tine , e inutil ...
uite ce poate iesi din simpatia unui candidat mai multa ura, eu zic sa nu ne mai rezumam la insulte de genul ,,marinarul ia apa sau a picat dictatorul sau jos geoana comunistul(imi recunosc si eu greseala ) si hai sa incercam sa fim mai pasnicicum a zis khan ,,pana la urma suntem gameri ce naiba"
Sunt clona lui Basescu
Imi pare rau pentru tine, dar imi pare bine pentru tara si pentru noi.
Daca nu am posturi multe asta nu inseamna ca nu am dreptul la opinie. Sau mi se pare mie ca ai un pic de gandire comunista ?
Stai sa desecretizeze Geoana dosarele lui Basescu, sa vedem daca iti mai pare rau ca a pierdut Base....
Bookmarks