Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cu cine votati? turul II

Voters
140. You may not vote on this poll
  • Mircea Geoana

84 60.00%
  • Traian Basescu

56 40.00%
Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 259

Thread: Cu cine votati in turul II ?

1. #121 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Haideti mai baieti ca suntem intre amici aici, sa ii lasam pe ei sa se muste prin garduri precum cainii si noi sa ne vedem de ale noastre. Nu conteaza cine iese, atata timp cat noua tuturor ne este bine. Acum nu ne ramane decat sa asteptam si sa speram ca o sa fie mai bine, ca stiti cum e, speranta moare ultima, indiferent despre ce natie (impreuna cu al sau conducator) este vorba

Atata timp cat noi ca populatie ne certam intre noi, ei oricum isi plimba fundurile prin diverse avioane/elicoptere/masini/iahturi/motorete/scutere/skateboarduri/role si de-asta eu cred ca e mai important sa vada ca suntem uniti, iar ei sa isi sa faca treaba bine pentru tara asta ca altfel suntem pe ei

2. #122 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    normal ca iese 50-50, la cat fura basescu!!
    daca voi ati ramas cu frica celor intamplate acum 20 ani, sunteti paranoici!
    daca inca va e frica de comunistul de iliescu, omul are 80!! cat credeti ca mai traieste sa va faca voua rau in viitorii 50 ani pana veti muri la randul vostru? normal ca se va fura in continuare, normal ca nu vom fi cu adevarat o tara nromala pana nu mai trec inca 20 ani, adaugati la estimarea lui brucanu, dar sa te uiti la basescu si sa poti sa spui ca il accepti in fata unora despre care se spune ca sunt comunisti, desi basescu e cel care incet incet reintroduce regimul dictator in tara asta, eee....uimitor! e inimaginabil!

3. #123 SP
    Junior Member FIRE FOX's Avatar
    Nu vreau decat sa fie desecretizate dosarele lui Basescu si pe urma mai vorbim. Deocamdata baiatul cam vrea sa fure la voturi. Ce declaratii halucinante da Videanu referitor la procente. Omul cred ca trage pe nas.

4. #124 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    De fiecare data cand inceri sa deschizi o discutie despre politica nu esti bagat in seama si vii sa'ti inceri norocul si pe forum?

Blamezi comunismul, dar il aduci in discutie pe Brucan, care a pupat unde a pupat sistemul de la acea vreme doar ca sa'i fie bine si se dadea mare patriot, pe cand oameni precum Coposu care au incercat sa faca ceva pt tara asta au putrezit in puscarii.

5. #125 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nops66 ce bine ca nu ai restrictie la numarul de persoane din lista de ignore pe CG cum ai pe PSN sau pe LIVE

6. #126 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mama ce activitate febrila... si aici pe forum, dar si la numaratoare. Cred ca acum fiecare vot conteaza... Oricum ar fi, ambele tabere au sustinatori. E un scor strans, asta e clar. Deja nu ma intereseaza cine iese, vreau LINISTE si PACE (si daca nu scot forfetar-ul ala, ca amandoi au promis, o sa vedeti la TV primul consolist terorist made in Romania )

7. #127 SP
    Bine ca nu am sa o mai vad pe Udrea, pe Videanu, Blaga, Berceanu, Boc, Boureanu si lista poate continua. Am sa vad un neamt prim ministru si am sa vad o Romanie, fara ura si razbunare. Macar atat.

8. #128 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    FIRE FOX am inteles, esti contra Basescu. Ne-am dat toti seama, felicitari ca-ti sustii convingerile politice dar te rog opreste-te din trolling. E de ajuns ca ti-ai facut cont nou pe forum si ai postat doar pe 2 threaduri, ambele legate de politica.
    Restul, relaxati-va, voturile inca nu s-au numarat deci nu este clar cine a iesit. Peste 5 ani urmeaza alte alegeri si alt circ asa ca noi sa fim sanatosi.

9. #129 SP
    Nu stiam ca am numar limitat de posturi in acest thread. Ma retrag ca vad ca deranjrz si moderatorii. Sa traiti bine !!

10. #130 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by FIRE FOX View Post
    Nu stiam ca am numar limitat de posturi in acest thread. Ma retrag ca vad ca deranjrz si moderatorii. Sa traiti bine !!
    Daca ai face si altceva decat trolling n-ai deranja pe nimeni. Bineinteles, trebuie sa existe un bun simt in toate, nu?

11. #131 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Daca ai face si altceva decat trolling n-ai deranja pe nimeni. Bineinteles, trebuie sa existe un bun simt in toate, nu?
    E spionul lui Geoana

Eu azi am fost atat de hotarat cu cine sa votez, incat nu m-am mai dus. Dar oricum mi-a placut imaginea lui Geoana cu Becali in spate, si mai ales cand s-au luat la pupat. Antena3 si B1 sunt penibile...

12. #132 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    cei 47 care ati votat cu marinarul bravo voua inca 5 ani "TRAIM BINE"

13. #133 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Stau si ma intreb de unde dracu stia si Basescu si Videanu de aseara cu cat vor "castiga" ei si mai ales inainte de a se da rezultatele oficiale ?
    Oricum multe semne de intrebare. Pacat ca vom asista la un circ pana maxim in vara cand vom avea alegeri aticipate. Pana atunci criza politica la greu cu aceleasi fete jalnice la guvernare. Basescu ar trebui sa schimbe acum sloganul in "Sa traiti si mai bine"
    Daca votul este corect atunci ne meritam soarta.

14. #134 SP
    o sa "traim mai bine" cand nu o sa mai fie el presedinte
    LE:la PSD a castigat GEOANA,ce ar trebui sa credem?
    LE2:Gata si cu "neamtu" prim-ministru iese "domnul"( ) BASESCU

15. #135 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Cei cu jeoana ar trebuii sa se duca in Moldova si sa ceara autonomie.
    • In Botosani, Mircea Geoana a castigat detasat cu 61,98%, fata de 38,01% - scorul lui Traian Basescu.
    • In Neamt, Mircea Geoana a castigat cu 51,2%, Traian Basescu obtinand 48,9% in voturi.

16. #136 SP
    Member showman's Avatar
    sloganul "sa traiti bn" face minuni
    rasul lui ... de asemenea
    spriturile care l`au facut celebru
    acel plex, mex(trucat))
    doar cu atat se pot mandri sustinatori base=>>
    Simpatizantii prostiei sunt la conducere!

17. #137 SP
    Deci la PDL a castigat BASE si la PSD GEOANA pana la urma care e corecta?

18. #138 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Conteaza ce spune BEC...nu ce spune PDL sau PSD

19. #139 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    De fiecare data cand inceri sa deschizi o discutie despre politica nu esti bagat in seama si vii sa'ti inceri norocul si pe forum?

Blamezi comunismul, dar il aduci in discutie pe Brucan, care a pupat unde a pupat sistemul de la acea vreme doar ca sa'i fie bine si se dadea mare patriot, pe cand oameni precum Coposu care au incercat sa faca ceva pt tara asta au putrezit in puscarii.

bine schnaps66 e parerea ta ca nimeni nu ma baga in seama.
    eu nu l-am adus in discutie pe brucan pentru ce a facut sau ca a pupat pe nu stiu cine in fund. l-am adus in discutie pentru ca el este cam singurul care a estimat cat de cat corect cat timp va dura pana aceasta tara va reveni la normal dupa un sistem dictatorial.
    daca tu nu intelegi ce spun si te legi de lucruri de care nu s-a discutat,

20. #140 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Geoana a castigat la sondaje, Basescu la numaratoarea oficiala. Eram convins ca asa se va intampla, nu e prima data.
    S-au facut de cacao aseara pesedistii si alianta lor, sarbatorind victoria si facand planuri pentru viitor pe baza unor SONDAJE in care nici macar nu conduceau detasat. Sigur, da bine pe sticla sa te declari invingator(doar la fel a facut si Base), dar ar fi trebuit sa fie putin mai rezervati, just in case. E inca o dovada a incompetentei lui Geoana & co, nu ca altii ar fi mai destepti.

Eu nu m-am dus la vot, nici macar ca sa-l anulez. Daca mi-au furat votul cei de la PDL aici in Iasi, atunci ii felicit, isi merita succesul. Nu m-am dus pentru ca atat candidatii cat si gastile din spatele fiecaruia imi provoaca repulsie in egala masura. Ar fi fost interesant totusi sa iasa Geoana, sa-l numeasca pe "echidistantul" Johannis premier, pe urma sa admiram cum ajung ministri "the usual suspects" de la PSD si PNL. Asa vom mai avea cateva luni de asteptat, pana la alegeri anticipate si alte minunatii.

Sigur, e de condamnat Basescu pentru ca pune umarul serios la prelungirea crizei politice, dar sa-l intelegem si pe el. Omul vrea sa profite din plin de anii de putere\libertate pe care-i mai are la dispozitie.

Cat despre soarta pe care o meritam, eu cred ca indiferent de varianta aleasa(Geoana, Base, stat acasa, vot nul), viitorul e la fel de sumbru, numai nuantele de gri difera.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast