Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Cu cine votati? turul II

Voters
140. You may not vote on this poll
  • Mircea Geoana

84 60.00%
  • Traian Basescu

56 40.00%
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 259

Thread: Cu cine votati in turul II ?

1. #161 SP
    Senior Member tray's Avatar
    i smell a riot

2. #162 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    I smell defeat For the Red Team

3. #163 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    I smell a soon to be closed thread.

4. #164 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Pana diseara nu se va inchide.

5. #165 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Cam ce ne asteapta...

-ministru, care nu va fi recunoscut de Parlament din lipsa majoritatii=dizolvarea Parlamentului
    -banii de la FMI nu vor mai veni cat timp nu avem Guvern
    -scaderea Ratingului de Tara pentru instabilitate economica si politica
    -cursul euro o va lua razna, cu toate interventiile BNR
    -in 2010 avem alegeri anticipate
    -investitii straine mult sub estimari, pentru 2010
    -anul 2010 va fi cel mai greu din istoria Romaniei

Suntem o natie de prosti, care nu a stiu niciodata sa fie de partea castigatoare.

In rest, toate bune.

6. #166 SP
    Member octav's Avatar
    Totul s-a decis in Diaspora, adica la dragii nostrii romani care vin in Romania cu X5-uri inchiriate, cu ghiuluri de 1kg, care asculta manele la maxim si se imbraca numai in "Naic" si Giorgica Armani. Astia l-au votat pe basescu. Dragi romani dupa hotare, va rugam sa va duceti sa spalati babele de acolo la c*r, ca voi habar n-aveti ce inseamna Romania, stati "bine" acolo si nu vreti sa fiti romani,dar de votat votati inapoiat. dupa voi psd-ul este partidul comunistilor, ei bine wake up. timpurile s-au schimbat. nea ilici NU mai are ACEIASI putere, recunoscand ca nu l-a sustinut pe geoana. Sfat pentru (r)romanasii nostri de afara: Lasati-ne!
    @ffocus: +1
    L.E.: De-abia astept sa vad cum o sa avem iarasi salarii mici. oameni buni, voi nu stiti ca am cheltuit deja 30% din banii pentru 2010? asta este basescu.
    P.S.: Pana si el a recunoscut ca nu stie sa se inteleaga cu oamenii. Cum sa spui: Un fleac,i-am ciuruit?!

7. #167 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nu cred ca am ascuns vreodata ca eu sunt in tabara portocalie. eu cred ca toate ideile astea apocaliptice sunt doar cosmarurile insuflate de tabara adversa. se va face si guvern, vor veni si bani, eur nu va ajunge la 4.8 si lucrurile se vor linisti in 2010. eu macar sunt fericit ca nu-mi pleaca directoru acasa ))

8. #168 SP
    Member octav's Avatar
    mai vorbim pe parcursul anului 2010

9. #169 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    O gramada au plecat in afara in timpul mandatului lui, ba la capsuni, ba in constructii si au ramas acolo si acum voteaza cu cel care mai vrea inca 5 ani, sa duca mai departe "reforma", reforma care se face de 5 ani cu gasca lui de multimilionari. Pai sa vina aici si traiasca cu el daca este asa bine in Romania.

10. #170 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    eu personal, desi am votat cu ambii, l-as prefera tot pe Basescu, decat pe Iliescu. partea cea mai buna, daca ramane Basescu, e ca paote fi tras la raspundere pentru ce a facut in rau, daca il alegem pe Iliescu, o sa urmeze cateva luni de cosmar, in care tot ce va face, va da vina pe Basescu.

PS: sper sa se inteleaga ca stiu ca nu Iliescu candideaza, ci Geoana

11. #171 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    nu pot sa cred ca am ajuns sa ne folosim de politica pentru a fi orbiti de cea ce se intampla defapt in societatea noastra
    basescu a investit atatia bani in campania lui pur si simplu deplorabila....
    nu are rost sa ma mai pronunt
    strigati ca niste nedocumentati ca geoana e comunist,
    dar un om care a ajuns sa spuna ca o sa aiba un guvern unicameral si format doar din PD nimic altceva nu este dictatura?
    un gunoi....

---------- Post added 07-12-2009 at 06:15 PM ----------

si in plus nu mi se pare normal ca cineva din alta tara care este plecat de ani de zile sa merite sa voteze
    sa vina sa manance din painea romana si atunci sa voteze
    FRAUDA

12. #172 SP
    oricum e cert,noi ne facem nervi,astia vor contesta,leul se va devaloriza,somajul va creste

13. #173 SP
    Member playgame's Avatar
    M-am dus sa votez impotriva lui Base, nu pt Geoana. Daca iese Geoana, nu ma astept sa fie mai bine pt Romania. M-am dus pt ca nu mai pot sa-l vad pe Basescu & compania lui cu Udrea in frunte dupa cate au facut.
    Ma deranjeaza ca nu se ia atitudine serioasa, cu judecata, inchisoare etc pt toti cei care ne-au sfidat si ne sfideaza cu afacerile lor ilegale de milioane de euro.

14. #174 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

15. #175 SP
    in 2004, 2005 eu ziceam ca in 2-3 ani intram in UE si lumea ma considera nebun. ei bine, s-a intimplat la 1 ianuarie 2007.

lucrurile la rece stau in felul urmator. pdl isi pune problema guvernarii. psd vrea sa faca contestatie, iar pnl trebuie sa se decida daca fac acum pasul in cealalta barca sau asteapta rezultatele contestatiei psd. eu am spus si inainte de turul 2 ca pnl ar fi cistigat mult mai mult (inclusiv coloana vertebrala) daca pur si simplu se dadea deoparte si ii lasau pe geoana si basescu sa se bata cot la cot. tot atunci am spus ca unii dintre cei care au votat cu pnl vor trece de partea pdl, considerandu-se tradati de crin antonescu. asa a si fost. daca ar fi votat toti cu geoana, el ar fi cistigat in mod detasat. cred ca geoana ar fi avut ceva sanse in plus daca 1. nu se alia cu crin si 2. nu afirma suportul pentru masonul johannis. nu stiu daca ati fost atenti dar cind s-a intilnit geoana cu patriciu la sectia de votare ieri i-a spus, si citez, "cred in arhitecti". ring a bell?

lasand teoria conspiratiei la o parte, mingea este acum in curtea pdl. de partea celalta, psd si pnl, unii abia asteapta sa-i faulteze pe pdl-isti (vezi declaratia lui ponta de azi), in timp ce altii sunt mai rezervati (greii partidului). greii stiu ca declaratiile curajoase facute acum ar putea sa-i coste la o eventuala negociere a guvernului. ponta e mai tinar, dar deh, invata si el. de partea celalta, pnl, asa cum ziceam, trebuie sa se decida daca schimba partenerul acum sau asteapta contestatia psd (care si aia e incerta in situatia de fata). pnl, care prin vocea lui crin l-a facut cu ou si cu otet pe base, ar face bine sa ramana cu psd momentan, pentru ca altfel risca sa-si piarda si ultima picatura de credibilitate pe care o mai au si prin asta le-ar arata si celor din pdl ca negocierea cu polul opus nu va fi deloc una simpla. basescu are acum misiunea ingrata de a negocia un guvern cu o opozitie fff puternica, as spune ca e chiar cea mai puternica opozitie din "cariera" lui. sa nu se inteleaga ca aprob tot ce a facut base. acum el chiar are o sansa sa arate tuturor ca are stofa de conducator si o atitudine responsabila. daca nu va fi asa, ceilalti vor specula asta fff bine si il vor faulta grav de tot, iar daca ajungem la alegeri parlamentare, lumea se va razbuna pe el si vom avea un parlament majoritar psd-pnl.

pentu perioada imediat urmatoare sunt citeva intrebari care vor influenta viitorul. ce se intimpla cu geoana? intra intr-un con de umbra sau e scos in fata pentru a fi sacrificat ulterior? crin trebuie sa ia o decizie si sa mearga cu ea pina in pinzele albe. base trebuie sa negocieze guvernul insa la el intrebarea cheie este cu cine o va face. clar ca o va face cu celelalte partide, insa cu cine anume? si uite asa, intrebarile se leaga intre ele. curios e daca se leaga si raspunsurile.

16. #176 SP
    nu inteleg eu bine,sau sustii ca datorita lui base am intrat in UE ?

in alta ordine de idei ,base ne arata ce stie el mai bine

17. #177 SP
    nu, ziceam asta pentru ca si ce am spus mai sus pare ireal, insa sunt sigur ca se va realiza.

pina una alta arata ca are memoria replicilor faimoase

18. #178 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    sper sa crape si sa se ne duca pe toti in la fund cu el
    si sa o puna pe fisa sa ne reprezinte in continuare in strainatate. sa il aduca pe Boc sa mai falimenteze si restul firmelor din tara(pentru cine stie despre ce este vba bine pt cine nu, nu au decat sa ma judece)
    si apoi peste 5 ani cand oamenii "VOR TRAI BINE"
    si dupa mult circ si barfe si ofense in direct la tv provocate de bunul nostru presedinte ciuruitor sa candideze din nou
    sa faca iar propaganda de manipulare "anti comunista"
    si oamenii sa il aleaga iar...
    asa tara asa presedinte

19. #179 SP
    sper sa nu ajungem sa spunem aici pe forum alta replica faimoasa. "ati venit la timp, d-le comisar!!"

sekhemet, base nu mai poate candida peste 5 ani. constitutia prevede maximum 2 mandate.

20. #180 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    partea cea mai buna, daca ramane Basescu, e ca paote fi tras la raspundere pentru ce a facut in rau
    Zi "sa mori tu". CINE dracu sa-l traga la raspundere...pfff!!!
    Asta e natia romana, prefera pe cineva cu comportament de golan decat unul care mare ceva staif in el. Ne meritam soarta, punct.
    De ce ne fac occidentalii "tigani"?! Ia ghiciti, ne comportam si avem mentalitati asemanatoare. Arhietipul golanului, smenarului, smecherului si... da, violentului e ceea ce ne impresioneaza si alegem in consecinta.
    Iata, dupa ce vezi cum un dictamai barbat in toata firea, basca presedinte, ii da o bastarca unui pici si acesta e ales intr-o frenezie, nu mai ramane pt. mine decat replica "no comment".

PS. Am pus-o in 2010, la pariu!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast