Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 158 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 ... LastLast
Results 2,681 to 2,700 of 3157

Thread: Ce fel de tara este Romania?

1. #2681 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @raduadelin: PNL-ul de acum e o mizerie, dar fata de PSD, e ca si cand ai compara un copil care a furat o guma turbo din prostie cu un violator in serie care i-a dat unei babe in cap pentru a-i lua pensia ca sa aiba ce sa mai sparga la pacanele. Va dati seama ce cloaca ordinara e acolo, daca a ajuns Basescu sa fie singurul mai coerent?

Dar nu va mai faceti mari probleme, ca o sa vina acusica coronavirusul, si o sa ne adapostim toti in cele opt spitale promise de PSD în campania din 2016 şi înscrise şi pe lista de obiective a mult trâmbiţatului program de guvernare. Cei care nu vor avea loc, vor fi relocati la catedrala neamului, unde vor fi unsi cu untdelemn. Amen!

2. #2682 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da. Cam asa ar trebui sa fie.

Esti bolnav? Esti sustinator PSD? Ai user pe forum PS4&PS3? Du-te intr-un spital realizat de ei sa te tratezi. Nu exista spital? Vezi prin biserici

3. #2683 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Ca veni vorba de corona virus....sincer....mi-e teama.Adica mi-e teama practic de viata mea si a familiei/cunoscutilor.
    Si de obicei nu prea am temeri.Eu consider ca situatia e foarte grava, iar cei care o iau in gluma ar trebui inchisi undeva intr-un beci.
    Also, ati observat ca la fiecare 100 de ani exista o pandemie?

4. #2684 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Rata mortalității e foarte mică. Daca nu ai alte boli in principiu și toate șansele să nu pățești nimic grav de la corona. Cel puțin asta zic toate site-urile străine.

5. #2685 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    Majoritatea bolnavilor au peste 60 de ani din cate am inteles

6. #2686 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cam astea sunt datele momentan (posibil ca doar din China), pe categorii de varsta.
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2020-02-25-15.52.22.jpeg

7. #2687 SP
    Member ymess's Avatar
    Pentru majoritatea dintre noi virusul nu e periculos pentru viata noastra, mai degraba e periculos pentru impactul social si panica generata. Pentru cei batrani sau alte conditii mai dificile e un risc considerabil. Problema principala nu e doar de spitale pline, in cazul unei epidemii e posibil sa avem un lockdown de 2-3 saptamani pana speram sa treaca majoritatea cazurilor. E posibil sa fie bataie pe provizii si vor fi consecinte economice. Am auzit multe teorii legate de o criza apropiata si asta chiar dininate de coronavirus. Legat de masti, in afara de cele cu standardul FFP3 cu filtru, restul nu au niciun efect. Inclusiv asistente cu FFP2 au luat virusul de la pacienti.
    Eu o sa incep incet sa fac ceva provizii dar nu in mod exagerat, noi suntem in stare sa ne batem la promotii de tigai sa ne urcam pe rafturi, in caz de epidemie ma gandesc ca asta ar fi problema principala.
    In caz de infectare nu e tragic, in schimb rata de raspandire e nemaivazuta. Durata de incubare e raportata pana la 27 de zile ceea ce e infiorator. Problema e ca nu stim ce mutatii se pot intampla si deja se crede ca nu putem avea imunitate la virus dupa ce corpul se recupereaza.

8. #2688 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Exact. Imagineaza-ti ca in Romania, coronavirusul ajunge sa se combine cu vreo nozocomiala (de care avem din belsug prin spitale) si sa iasa o tulpina mutant care sa dea peste cap toate procentele de mai sus. E ca si cand PSD s-ar combina cu PCR. Ar fi mai rau ca in comunism, magazine goale, armata pe strazi, coada la biserici...

9. #2689 SP
    Banned Crbl2001's Avatar
    coada la biserici.....
    Si la sediul pesede.....#pupincurismul contraataca....

10. #2690 SP
    Member xenocid's Avatar
    Majoritatea deceselor survine la cei peste 60 de ani. Îmbolnăvirile sunt de la 2 până la > 90 de ani.

11. #2691 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    “Survin”

Si da, se creeaza un haos general de pe urma carora profita smecherii. Instinctul de turma functioneaza de minune pentru ca prostia a atins cote alarmante.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #2692 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar

13. #2693 SP
    Member xenocid's Avatar
    Acordul predicatului survine se face cu subiectul Majoritatea nu cu decesele. E puțin năucitor da, dar este corect.
    Grammar Nazi here!

14. #2694 SP
    Member Cyrax7's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Exact. Imagineaza-ti ca in Romania, coronavirusul ajunge sa se combine cu vreo nozocomiala (de care avem din belsug prin spitale) si sa iasa o tulpina mutant care sa dea peste cap toate procentele de mai sus. E ca si cand PSD s-ar combina cu PCR. Ar fi mai rau ca in comunism, magazine goale, armata pe strazi, coada la biserici...
    cred ca intelegem si fara analogii politice

15. #2695 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Multumesc, am invatat ceva astazi
    No irony!

Sent from my iPhone using Tapatalk

16. #2696 SP
    Member xenocid's Avatar
    Fără a fi panică, eu mi-am făcut provizii de conserve de ~500 lei și am în balcon 50 de litri de apă îmbuteliată. Zahăr, orez, fasole, paste (bombe calorice) pentru cel puțin o lună. Panou solar cu controller și o baterie de 12V 7Ah. Știu că sună a preppers dar cred că sunt măsuri elementare pentru situații ca aceasta.

17. #2697 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by xenocid View Post
    Acordul predicatului survine se face cu subiectul Majoritatea nu cu decesele. E puțin năucitor da, dar este corect.
    Grammar Nazi here!
    Nu survin decesele?

18. #2698 SP
    Member xenocid's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu survin decesele?
    Majoritatea românilor se teme de cutremur, crede în horoscop și folosește rar săpunul.

19. #2699 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by xenocid View Post
    Majoritatea românilor se teme de cutremur, crede în horoscop și folosește rar săpunul.
    Nu poți să spui și majoritatea românilor se tem de cutremur? Eu știu în acest caz că se poate sau m-au învățat greșit

LE: Am sa las asta aici
    https://diacritica.wordpress.com/tag/majoritatea/

https://diacritica.wordpress.com/201...ord-la-plural/

20. #2700 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Referitor la provizii sunt total de acord, maine o sa merg si eu la cumparaturi. Unii iau in ras chestiunea asta si chiar nu inteleg de ce. Poate e la moda "sa faci caterinca" de orice, nu stiu.

Cat despre virus, sa nu uitam ca traim in Romania. Aici, cea mai mare problema va fi reprezentata de simpla existenta a virusului, ci nu de numarul de decese pe care il va cauza. Sa ne amintim ca autoritatile noastre nu au fost in stare sa gestioneze corect situatia victimelor din Colectiv. Ce se va intampla oare cand spitalele se vor umple cu bolnavi de coronavirus care necesita atentie? Cum vor gestiona medicii (si asa putini la numar) situatia, avand in vedere si restul pacientilor cu alte boli care, de asemenea, necesita atentia acestora?

Ne asteapta o perioada destul de grea, pentru ca intrebarea nu este daca noul virus va ajunge in Romania, ci cand.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 158 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 ... LastLast