Offtopic, dar mi s-a parut amuzant![]()
Bravo, Simona!
https://recorder.ro/procurorii-europ...mELUk-H00q3PbU
Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) s-a autosesizat în urma materialului jurnalistic și ne-a comunicat că a demarat o evaluare a informațiilor prezentate de Recorder. OLAF este o instituție care funcționează sub umbrela Comisiei Europene și care investighează cazurile de fraudare a bugetului UE, acte de corupţie şi de culpă profesională gravă la nivelul instituţiilor europene.
Nimeni, nimic? A, scuze, am uitat ca romanii au adormit dupa ce Dragnea a intrat la puscarie si Dancila a pierdut alegerile.
Ipocrizia e boala grea... Pana la urma ma bucur ca o mare parte a populatiei, adica aia care strigau M*ie PSD, primesc acelasi lucru de la PNL.
Nu, nu au adormit. Doar ca lehamitea este mare. Cei cu capul pe umeri au realizat ca nu se rezolva nimic luand atitudine doar in mediul online.
Asadar, sa fim seriosi. “Cainii latra, ursul merge” pentru ca ...atat se poate dpdv genetic.
“Fiecare pentru el” este motto-ul de dupa 90. Uniti nu vom mai fi niciodata.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pai tocami asta este chestia, cei cu capul pe umeri sau, mai bine zis, cei care se considera asa, ieseau in strada in anii trecuti pentru orice, unii veninind de la mii de km departare. Ce s-a intamplat intre timp? Nu ii deranjeaza ca cei pe care i-au votat isi bat joc de ei si de referendumul de anul trecut?
Eu am mai zis-o si o mai zic: faptul ca uram un partid si il pedepsim la vot, inlocuindu-l cu altul nu este o solutie, avand in vedere actuala clasa politica. Solutia ar fi ca mobilizarea aia pe care o aratam cand injuram un partid, sa se transforme fie in vot in alb la alegeri, fie in proteste de amploarea pentru reformarea intregii clase politice.
^Partidul ala a fost ales de majoritate prin vot. Asta e democratia, fie ca iti place sau nu, si nu ai dreptul sa infirmi alegerea majoritatii. Nici macar daca majoritatea cu drept de vot sunt analfabeti functionali.
Oricum, clasa politica este oglinda societatii. Iti garantez ca daca maine s-ar infiinta un partid cinstit format numai din oameni buni, dar fara milioane de euro pentru publicitate, nu ar avea nicio sansa. Intr-o lume adecvata pentru democratie ar trebui sa iti faci un site, sa scrii acolo ce vrei sa faci pentru tara, iar cetatenii cu drept de vot, educati si informati in politica, economie, psihologie sociala etc. sa citeasca cu atentie si sa voteze in cunostiinta de cauza, nu in functie de ce le spune un canal de televiziune.
Argumentul asta cu alegerea majoritatii era folosit si de Dragnea. Nu cred ca il folositi acum sa aparati PNL-ul.
Chiar daca majoritatea te-a votat, asta nu iti da dreptul sa incalci regulile justitiei, ceea ce ambele partide au facut.
PS: in 2016, cand a cazut guvernul Ponta, argumentul asta (alegerea majoritatii) a valorat fix 0.
Eu nu am iesit in strada nici cand a fost Dragnea, nu voi iesi nici acum. Daca cineva incalca legile justitiei si scapa pe baza coruptiei, nu trebuie decat ca la urmatoarele alegeri sa nu mai votam partidul respectiv deloc, si va iesi din parlament cu 0%, indiferent ca e vorba de PSD sau PNL. Democratia asta chiar nu e complicata, rareori sunt situatii atat de urgente incat sa justifice iesitul in strada.![]()
^ Si care este relevanta? Si nazismul a murit acum 75 de ani, asta nu inseamna ca trebuie sa uitam sau sa credem ca s-a schimbat ceva in cadrul acestei ideologii.
Bati campii, ce legatura are nazismul cu alianta pesede-penele?
Informeaza-te inainte sa vorbesti....
@Crbl2001, tu ai fost cel care a zis ca alianta "pesede-penele" a avut loc acum 9 ani, ca si cum ce s-a intamplat acum 9 ani nu mai are nicio importanta pentru ceea ce se intampla azi. Tocmai asta e problema romanilor, au memoria scurta si, la fel ca tine, uita sau nu mai dau importanta evenimentelor mai vechi de 2 ani, si asa ajung sa ne conduca aceeasi oameni, dar prin rotatie.
Eu am facut o analogie, nu cred ca am batut campii asa cum zici tu. Ma refeream la faptul ca daca uitam asa usor ce s-a intamplat acum 9 ani si votam "peneleul" acum ca si cum alianta cu "pesede" nu ar fi existat, la fel putem permite nazismului sa revina in mainstream, pentru ca am uitat cat de mult rau a cauzat.
Nu te conduc prostii astia dragule. Astia sunt doar niste marionete. Te conduc aia de afara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Amice, e clar ca ai inteles gresit.Eu ma refeream la faptul ca @Dant3 era "super-hyper-mega" ofensat in legatura cu penele.Da, s-a intamplat acum 9 ani, insa lucrurile s-au mai schimbat de-atunci (chiar daca in rau).
Pai ia gandeste-te, cui îi mai pasa ca la "revolutie" au murit oameni din cauza unor toxici precum Petre Roman, Iliescu, etc ...
....ups, n-am dat cel mai bun exemplu![]()
Bookmarks