Miercuri dimineata m-am trezit la 8:30 , somnoros si cu lipsa de "vlaga" .
Trebuia sa plec la Sibiu cu trenul (stau vis-a-vis de gara) sa imi recuperez ultimele lucrurii din apartamentul unde am stat.
Iau repede ghiozdanul si ies pe usa cu ochelarii pe nas.
Dau sa traversez strada , si aud cineva ca striga "Hei , stai pe loc!" era un politist de la rutiera , ca de ce nu trec pe zebra ... am incercat sa ii explic "Domne , ghiseul de bilete s-a mutat incolo , nu ocolesc inca 200 de metrii ca sa trec strada" , eram prea somnoros si am zis ca poate daca vede ca ma conformez ma lasa si pe mine in pace .si mai erau doar 10 minute pana sa vina trenul
Marea mea prostie a fost ca m-a intrebat de buletin si mi l-a luat din mana , m-a dus la masina loc (care nu avea insemne de "politia rutiera"-era o duba alba)...mi-am pus mainile in cap cand am vazut ca face proces verbal.
Amenda 140 lei , sau 70 daca platesc in 48 de ore. FUUUUUUUU-
Ce ma deranjeaza si mai mult e faptu ca au trecut ca nu m-am asigurat inainte sa trec , FRATE! 8:30 dimineata , m-am uitat in ambele directii chiar si somnoros, nu era tzipenie de masina .
Si asa am ramas fara bani sa imi cumpar Pokemon Black!
Pot da primaria in judecata pentru ca nu este trecere in locul ala (unde ar cam trebuii)? (:D)