Partidul oamenilor care s-au saturat de mult timp de Romania si de "politica sa" te asteapta in strainatate.
Printable View
Si eu aveam pretenţii de la tine, dar nah...nu stiu ce ai inteles tu din acest referendum.ieri noi romanii aveam de raspuns la o intrebare de clasa �nt�i, am raspuns la ea aproape 8 milioane, mi-e scarba de basescu, am alergie la mickey mouse ponta si crin dar ieri nu au fost alegeri prezidenţiale, ieri am avut posibilitatea de a protesta in cel mai paşnic mod posibil, votul. Sunt mandru ca cei din judeţul meu sunt pe un loc fruntaş, dar cu riscul de a fi pe viitor urat de anumite persoane nu am decat un sg lucru de spus si stiu ca am sa "dezamagesc" la randul meu multa lume, dar nu ma interesează, ma interesează doar părerea familiei si a prietenilor adevăraţi,ce-i drept putini dar inteligenţi, dar sa nu mai divaghez, le doresc ungurilor din romania multa UE.
PS cel mai bun prieten a votat cu "nu" ieri, tot prietenul meu răm�ne si tot ca pe un frate il iubesc, de ce? Nu contează ca am avut opinii diferite atata timp cat a iesit din casa si a �nţeles ceva. Daca am gresit sau jignit imi cer scuze, dar doar pt greşelile gramaticale, restul greselilor sunt personalitatea mea.Bravo valcea, bravo romania!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Presedintele se alege prin neprezentare. Cum drac am reusit sa creem o asa lege stramba ?!
Băsescu revine la Cotroceni. ca un trişor
Autor: PETRU CALAPODESCU
Circa 9 milioane de rom�ni i-au spus clar lui Băsescu că nu are ce mai căuta la Cotroceni. Aproape dublul numărului celor pe care, �n 2009, i-a mai păcălit o dată, �nhăţ�nd �ncă un mandat prezidenţial, de care apoi a abuzat �n propriul folos şi al camarilei sale. P�nă c�nd s-a umplut paharul răbdării şi, sub presiunea populaţiei, Parlamentul l-a suspendat şi l-a supus referendumului. Revenirea lui Băsescu la Cotroceni nu-i nici barem o "victorie a la Pyrrhus", acum 2.300 de ani regele Epirului �i �nvingea pe romani la Ausculum după o luptă grea, �n care-şi pierduse el �nsuşi aproape �ntreaga armată.
Băsescu nu s-a luptat pentru dreptatea sa, pentru că nici nu o avea. S-au ascuns, el şi acoliţii săi, ca nişte guzgani, ferindu-se de o confruntare directă, democratică şi corectă cu electoratul. Au mizat că electoratul va avea o misiune imposibilă şi nu se va atinge pragul de 50%+1 dintr-o listă de alegători valabilă acum zece ani, cu cel puţin 2 milioane de cetăţeni mai mulţi dec�t �n realitate. Pragul a fost stabilit abuziv, fără corespondent �n vreo prevedere constituţională, prin slugărnicia cu care un Augustin Zegrean şi alţi c�ţiva judecători de la CCR (acea instituţie prea plecată �n faţa lui Băsescu şi care şi-a secretizat lefurile bugetare exorbitante) l-au impus ca urmare a inadmisibilelor presiuni din partea unor oficiali ai UE, ca Barroso şi Reding. :wall:
Parlamentul şi Guvernul Rom�niei au de �nvăţat din acest episod că o atitudine prea concesivă �n faţa unor imixtiuni externe, catalizate de cozi de topor din ţară, �n folosul unui ins, dar �n dauna interesului naţional, n-are ce căute �n politica şi administrarea unui stat suveran, democratic şi de drept. [-X[-X
Tot Parlamentul şi Guvernul au de tras concluzii şi din sfidătorul şi gosolanul amestec - nu-i prima oară - al premierului Ungariei, Orban Viktor, care şi-a permis să ceară unui număr de 1,5 milioane de cetăţeni rom�ni să nu se prezinte la urne, caz unic �ntr-o lume civilizată. Mai mult, comportamentul inadecvat al unor �nalţi demnitari ai UE a iscat un curent de respingere, un curent antieuropean �ntr-o ţară care e a şaptea �ntre membrii săi.
Un ansamblu pestilenţial, de matrapazl�curi propagandistice, un amestec deplorabil de diversiuni, de dezinformări, de manopere subversive a făcut ca Băsescu să scape pe muchie de cuţit de demitere. Dar cu aproape 90% voturi contra sa. Se va �ntoarce la Cotroceni nici cel puţin pe uşa din spate, ci sărind gardul. A izbutit �ncă o dată să se poarte ca un trişor care �nşfacă �ntr-un tripou potul cel mare folosind cărţi măsluite. �n fapt, �nsă, a pierdut, fiind nevoit să-şi arate adevărata faţă de om care nu pune nici un preţ pe democraţie, pe corectitudine.
La Cotroceni va trebui să stea ascuns, nu-şi va putea permite să scoată capul �n lume, să se intersecteze cu 9 milioane de oameni de care şi-a bătut joc şi care mai au puţin şi explodează. Va continua desigur să cheltuiască inutil banii publici şi să se �mpopoţioneze cu titluri şi atribuţii pe care nu le are ("Eu, ca şef al statului..."), �nconjurat de sepepişti, adulat de slugile hrăpăreţe pe care şi le protejează şi ur�t de populaţie. Să �ncerce a se amesteca din nou �n treburile celorlalte puteri �n stat. Va avea insomnii, g�ndindu-se cum să pună m�na pe altă Vilă Dante, pentru că plebea i-a spurcat-o pe cea gata mobilată, sau pun�nd la cale alte şi alte provocări şi lans�nd alte şi alte fumigene prin care să caroteze Parlamentul, Guvernul, administrarea ţării. P�nă c�nd, coabitarea cu el fiind imposibilă, mosorul �nşelătoriei politice i se va termina. Probabil, mult �nainte de 2014.
SURSA: B?sescu revine la Cotroceni. ca un tri?or | Jurnalul National
L-am intrebat, nu i-am sarit la gat. Si nu e o problema nici daca e basist, cat timp nu se pisa pe mine, daca intelegi ce vreau sa zic. Daca nu intelegi iti explic eu - vin aproape 8 mil si zic sa fie demis Base, apoi vin restul si se PISA pe ei. Intelegi? Cam asta e democratia in rromanica.
va zic eu ceva despre aia care au stat acasa....ii doare in p*la de bani..ii doare in p*la de cei 25% si de situatia din spitale s.a.m.d.....si stiti ceva..mai merita sa taie o data din salarii..pana sa se ajunga la sapa de lemn..asa merita astfel de oameni....si e normal sa te doara in p*la de bani cand mami si tati iti iau totul...eu le doresc sa fie nevoiti sa-si vanda consolele(ca tot suntem pe forum de profil) si masinile ca sa aiba ce manca..
oricum asta la Cotroceni nu mai intra...chit ca facem lant uman si nu mai intra..
Cred ca asta e apogeul urii pe care o simt pentru Traian Basescu. Cred ca mai tare de atat nu se poate.
perfect..hai in strada.:)..nu asculta de stampile..asculta de noi..
si astia care ati votat NU/n-ati votat ce va ofuscati asa tare ?daca n-ati votat inseamna ca nu va intereseaza marlania promovata de Base si ca n-aveti nimic impotriva ei...asa ca voi fi si eu marlan(chiar daca am votat da)...sa luati la m**e !si stiti ce ?ma doare-n p**a de ce ziceti voi..asa cum si pe Base il doare de cei 88%...
prea putini man care au "cojones" sa iasa in strada, raspunsul romanului dupa referendum:
http://www.youtube.com/watch?v=0DxP1c3wWs8
LE spun asta pt ca am vazut ce a fost la mine in oras de ziua imnului, sfaraiau micii pe gratare, cred ca asta i-a si scos la vot, au zis ce naiba daca tot am umflat matzul hai sa votam ca e in drumul nostru, suntem prea comozi
Stii care e problema? Tu iesi in strada, tu si inca 100.000, poate unii isi pierd si viata, sunt raniti s.a.m.d. . Bravo, foarte bine. Problema e alta. Daca se iese in strada, Basescu nu mai merge la Cotroceni, voi astia care iesiti in strada, pentru toata dedicarea asta, nu meritati ceva mai bun? Dar nu ai de unde sa alegi. Iesi in strada, scapi de Basescu, si vine Antonescu. Esti tot acolo de unde ai plecat. Acum probabil iar vine Donely si ma face cu ou si cu otet, ma face basist sau mai stiu eu ce. Dar si Antonescu e acelasi jeg ca si Basescu. Eu unul nu as iesi in strada pentru un schimb de la prost la prost. I-as ajuta pe altii sa castige puterea. Nu domne, daca e vointa poporului, sa ne gasim pe unul mai capabil, nu sa ii tot schimbam intre ei. Hai, fa-ma si tu in toate felurile ca i-am comparat pe cei doi. Dar ce am spus eu e adevarul gol golut.
eee..acum e alta situatia..acum se pisa pe votul nostru...iar asta nu e bine..=D>
a stat sub pat ma....si tudyniuz..nu te fac eu in toate feluriile..ci Basescu
http://www.youtube.com/watch?v=pYpNMvOBBDs